X METAVERSE PRO, μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα Web3 με επίκεντρο το βίντεο, καθοδηγούμενη από τους χρήστες

Με την ανάπτυξη διαφόρων ιστότοπων, εφαρμογών και αυτο-μέσων, η διάδοση πληροφοριών σε διάφορες μορφές, περιεχόμενο ή βίντεο, έχει σημαντική επιρροή στην κοινωνία. Οι εφαρμογές Douyin, Kuaishou, Tencent Video, Youku και άλλες εφαρμογές είναι ευρέως διαδεδομένες και καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος της κίνησης στην αγορά. Η ζωντανή ροή και η τοποθέτηση διαφημίσεων έχουν γίνει οι κύριες μέθοδοι εσόδων. Το X METAVERSE PRO κυκλοφόρησε για να σπάσει το μονοπώλιο που φέρνουν οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Καινοτομία στο διαδικτυακό βίντεο

Το X METAVERSE PRO είναι μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα βίντεο που βασίζεται σε blockchain. Τα βασικά χαρακτηριστικά είναι η αυτονομία και η κοινή χρήση. Προσπαθεί να καινοτομήσει και να μετατρέψει το βίντεο του Διαδικτύου από πλατφόρμα σε καθοδηγούμενο από δημιουργούς. Η πλατφόρμα επιτρέπει σε οποιονδήποτε να ανεβάζει βίντεο και κάνει την ιδιοκτησία των βίντεο ανοιχτή και διαφανή. Οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν τα δεδομένα τους και να έχουν το δικαίωμα χρήσης και κέρδους. Μπορούν να λάβουν ανταμοιβές XMETA Token με βάση τον αριθμό των προβολών και των επισημάνσεων “μου αρέσει” που λαμβάνουν, γεγονός που τους κάνει περισσότερο κίνητρο. Για την παραγωγή έργων υψηλής ποιότητας, οι αναγνώστες μπορούν επίσης να αποκτήσουν πιο καθαρό περιεχόμενο.

Διοικείται από την DAO, το έργο ξεκινά από μια ομάδα ομοϊδεατών εταίρων. Τα μέλη της ομάδας προέρχονται από όλο τον κόσμο. Το νέο Διαδίκτυο μοιράζεται ένα κοινό πάθος. Μεταξύ αυτών, οι μηχανικοί αποτελούν την πλειοψηφία, η ομάδα είναι τεχνικά εστιασμένη και η ανάπτυξη κώδικα είναι πιο ενεργή. Η ομάδα προσελκύει ποιοτικά έργα και ταλέντα μέσω συχνών hackathons και εκδηλώσεων προγραμματιστών.

Το XMETA είναι το διακριτικό διακυβέρνησης της πλατφόρμας και οι κύριες λειτουργίες του είναι το ποντάρισμα, η διακυβέρνηση και η πληρωμή. Ως εγγενές στοιχείο στην αλυσίδα X METAVERSE PRO, αυτό το Token συμμετέχει σε ανταμοιβές για διάφορους ρόλους. Η πρόσβαση γίνεται κάνοντας συνεισφορές υψηλής ποιότητας στην πλατφόρμα και την κοινότητα, γίνοντας ιδρυτικό μέλος. Δηλαδή, μπορείτε να αποκτήσετε XMETA κάνοντας εγγραφή λογαριασμού στην πλατφόρμα X METAVERSE PRO, δημοσιεύοντας βίντεο ή παρακολουθώντας βίντεο.

Η επόμενη γενιά του Διαδικτύου Web3

Το X METAVERSE PRO εκμεταλλεύεται την ιχνηλασιμότητα, το αμετάβλητο, την ανωνυμία και άλλα χαρακτηριστικά του blockchain, στοχεύοντας να επιτύχει το Web3, διαμορφώνοντας ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο, το οποίο αναμένεται να έχει ανατρεπτικό αντίκτυπο. Πρώτα απ ‘όλα, η αποκέντρωση του blockchain δεν έχει μια υποχρεωτική λειτουργία κεντρικού ελέγχου, η οποία μπορεί να αφαιρέσει αποτελεσματικά τους περιορισμούς τρίτων και κυριαρχείται από κοινού από αμέτρητους κόμβους. Το δεύτερο σημείο είναι ότι είναι ανιχνεύσιμο και μη παραποιήσιμο, γεγονός που μπορεί να προστατεύσει πλήρως τη λειτουργική ασφάλεια του συστήματος και να επιτρέψει στους χρήστες να συμμετέχουν στα οφέλη σε συνδυασμό με τον μηχανισμό συναίνεσης. Τέλος, βασιστείτε στην ανωνυμία για να παρέχετε στους χρήστες προστασία απορρήτου και να αποφύγετε τη συσχέτιση δεδομένων από προγράμματα παρακολούθησης ιστού.

Βασισμένο στο δίκτυο blockchain, το X METAVERSE PRO χρησιμοποιεί διαδραστική τεχνολογία Web3 για να δημιουργήσει μια νέα γενιά Διαδικτύου αξίας, δίνοντας τη δυνατότητα στους δημιουργούς να δημιουργούν έσοδα από το περιεχόμενό τους απευθείας χωρίς να πάρουν μερίδιο της πλατφόρμας.

Επισκόπηση των χαρακτηριστικών της πλατφόρμας

Η πλατφόρμα X METAVERSE PRO ανοίγει τη λειτουργία μεταφόρτωσης βίντεο και ορίζει διάφορες κατηγορίες, όπως τεχνολογία, μουσική, χορός, φαγητό, κινούμενα σχέδια, μοντέρνα παιχνίδια και οικονομικά. Οι δημιουργοί μπορούν να πουλήσουν το περιεχόμενο ως NFT και να κάνουν tokening τα κανάλια τους. Ο καθένας μπορεί να επενδύσει σε δημιουργούς και να κερδίσει μερίδιο από το εισόδημά του.

Ταυτόχρονα, η πλατφόρμα έχει λανσάρει πολλές λειτουργίες επεξεργασίας, ενσωματώνοντας 3D, VR, μοντελοποίηση και άλλες τεχνολογίες εφαρμογών οπτικοποίησης για να διευκολύνει τους χρήστες να επεξεργάζονται ανεξάρτητα και να επιτυγχάνουν περισσότερη αλληλεπίδραση 3D μοντέλων. Το X METAVERSE PRO επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν διαδραστικές διεπαφές για κείμενο, βίντεο, μουσική, εξωτερικούς συνδέσμους και άλλες λειτουργίες μέσω απλής διαμόρφωσης, κάνοντας τα βίντεο πιο συναρπαστικά και διαδραστικά. Οι χρήστες μπορούν να αναπτύξουν διαδικτυακά οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.

Ως blockchain με επίκεντρο το βίντεο, το X METAVERSE PRO, εκτός από την παροχή στους χρήστες αποκεντρωμένων υπηρεσιών βίντεο, επιτρέπει σε προγραμματιστές και επιχειρηματίες να δημιουργούν εφαρμογές βίντεο και στους δημιουργούς να αναπτύσσουν αυτόνομες πλατφόρμες. Οι δημιουργοί δημοσιεύουν και δημοπρατούν τα NFT που δημιουργούνται από τα βίντεό τους, τα οποία μπορούν επίσης να κοινοποιηθούν και να χρηματοδοτηθούν από κοινού στην κοινότητα. Από αυτή την άποψη, το X METAVERSE PRO είναι ένα ισχυρό εργαλείο για τους δημιουργούς για να πραγματοποιήσουν τη δημιουργία και την κυκλοφορία βίντεο, το οποίο είναι μια εποχική επικοινωνία και εμπορική αποκεντρωμένη πλατφόρμα Web3 κλειστού βρόχου.

Εκπρόσωπος της πλατφόρμας Creator στην εποχή του Web3.0

Το Διαδίκτυο μας δίνει τη δυνατότητα να εξατομικεύσουμε και να αλληλεπιδράσουμε από ένα Web1 μόνο για αναζήτηση σε ένα Web2 για ανάγνωση-εγγραφή. Ακολουθώντας την τάση της προσβασιμότητας, το περιεχόμενο έχει γίνει πιο εύκολο να βρεθεί, να παραχθεί και να μοιραστεί. Το Web3 μπορεί να αντανακλά καλύτερα την εργασιακή αξία των χρηστών του Διαδικτύου και να συνειδητοποιήσει την ισορροπημένη κατανομή της αξίας, την οποία οι άνθρωποι ευρέως ευνοούν. Σε αυτήν την επανάσταση στο Web3, το X METAVERSE PRO είναι ο πρωτοπόρος αυτής της πρακτικής, αναλαμβάνοντας ηγετικό ρόλο στην επίλυση των προβλημάτων ασφάλειας πληροφοριών χρήστη και ιδιοκτησίας περιεχομένου. Με βάση αυτήν την εκπληκτική ανακάλυψη, το X METAVERSE PRO έχει μια ορισμένη καινοτομία στον τομέα της δημιουργίας περιεχομένου και της επικοινωνίας βίντεο στην εποχή του Web3 και θα παίξει σημαντικότερο ρόλο στη λειτουργία Web3 στο μέλλον.

Σχετικός σύνδεσμος: http://www.XMetaversePro.com.

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Leave a Comment