Privacy World: Η εταιρεία συμβούλων Bad-Boy που βοηθά εκατομμυριούχους και δισεκατομμυριούχους να πάρουν τον έλεγχο των αφηγήσεων τους

Δεν είναι εύκολο να είσαι πλούσιος όταν όλοι θέλουν μια φέτα από την πίτα. Ακριβώς όταν τελικά κερδίσατε αρκετά για να απολαύσετε τον πλούτο σας, ο κόσμος ξαφνικά θέλει να εξετάσει εξονυχιστικά τα οικονομικά και τις προσωπικές σας πληροφορίες ή το χειρότερο: Αποκτήστε αυτό που σας ανήκει! Κόσμος απορρήτου — μια ειλικρινής εταιρεία συμβούλων που αγωνίζεται για την πραγματική εμπιστευτικότητα για την ελίτ — κατανοεί αυτόν τον πόνο και μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των περιουσιακών στοιχείων σας από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Με το εκτεταμένο δίκτυο παγκόσμιων συνδέσεων, το Privacy World βοηθά τους πελάτες να ξεπεράσουν τις προκλήσεις του ελέγχου διαφόρων ομάδων συμφερόντων, εργαζόμενοι για να εξασφαλίσουν δευτερεύουσα υπηκοότητα, υπηρεσίες διαβατηρίων, επιλογές υπεράκτιων τραπεζικών συναλλαγών και την ευκαιρία να υποβάλουν αίτηση για διπλωματικά ραντεβού. Έτσι, εάν έχετε την οικονομική δυνατότητα να πληρώσετε, το Privacy World είναι πρόθυμο να προστατεύσει τα ιδιωτικά σας συμφέροντα.

Ποιος ακριβώς είναι ο κόσμος της ιδιωτικής ζωής και είναι νόμιμοι;

Ένα πρακτορείο που προσφέρει προστασία στην πλούσια ελίτ μπορεί να ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά το Privacy World δεν έχει κανέναν ενδοιασμό για το έργο του. Και, για μια εταιρεία συμβούλων που βασίζεται στη διασφάλιση των προσωπικών και οικονομικών απορρήτων των πελατών της, ήταν εξαιρετικά διαφανής και φωνητική για το τι μπορεί να κάνει για πρόθυμους πελάτες.

Λοιπόν, ποια είναι η σύλληψη; Είναι νόμιμες ή είναι απλώς θράσος; Ουσιαστικά, καταλήγει στη νομιμότητα. Privacy World που αποτελείται από μια παγκόσμια κοινοπραξία συμβούλων που εργάζονται για να βοηθήσουν άτομα με προκλήσεις μετανάστευσης, φορολογικής υποχρέωσης και προστασίας περιουσιακών στοιχείων. Επειδή οι σύμβουλοι είναι αποκεντρωμένοι και εδρεύουν σε όλο τον κόσμο, μπορούν να τηρούν τους κανονισμούς κάθε χώρας και όχι τους νόμους ενός μόνο έθνους.

Και, ειλικρινά, αδιαφορούν για το τι πιστεύει το κοινό. Η Privacy World έχει χτίσει τη φήμη ότι είναι ο Λύκος της Wall Street των συμβουλευτικών εταιρειών και δεν ντρέπονται γι’ αυτό. Σε τελική ανάλυση, δεν παραβιάζουν το νόμο, οπότε γιατί να μην μεταδώσουν το έργο τους στον κόσμο και να δηλώσουν ότι μπορούν να βοηθήσουν τους πλούσιους να διατηρήσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία έχοντας κατά νου την απόλυτη προστασία της ιδιωτικής ζωής;

Πώς λειτουργεί το Privacy World για τα συμφέροντα των πλουσίων

Όσον αφορά τις υπηρεσίες του Privacy World, δεν υπάρχουν δύο περιπτώσεις που να είναι ακριβώς ίδιες. Εργάζονται ατομικά με κάθε πελάτη για να αξιολογήσουν τους οικονομικούς του στόχους προτού προσφέρουν μια σειρά λύσεων για την κάλυψη των αναγκών απορρήτου του πελάτη. Αυτές οι υπηρεσίες μπορεί να περιλαμβάνουν:

  • Υπηρεσίες Διαβατηρίων και Διαμονής – Είστε ο δημιουργός της δικής σας αφήγησης, οπότε γιατί να αφήσετε έναν γραφειοκράτη να σας υπαγορεύσει πού μπορείτε να ταξιδέψετε; Με τις συνεχείς συγκρούσεις, τις παγκόσμιες πανδημίες και τις εκτεταμένες πολιτικές αναταραχές, είναι συνετό να έχουμε ένα εφεδρικό σχέδιο εάν τα πράγματα πάνε νότια. Το Privacy World μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε πρόσβαση σε δευτερεύουσα υπηκοότητα και διαβατήριο για να θωρακίσετε τα οικονομικά σας με ευνοϊκές φορολογικές υποχρεώσεις και τα δικαιώματα άλλου έθνους.
  • Διπλωματικοί διορισμοί – Με ένα διπλωματικό ραντεβού, εσείς και η οικογένειά σας μπορείτε να ζήσετε ειρηνικά, απαλλαγμένοι από τους υπερβολικά αυστηρούς κανονισμούς που θέτουν ορισμένες κυβερνήσεις. Περάστε από αεροδρόμια σαν κάποιος της ιδιότητάς σας, ανήκετε σε διπλωματικούς και πολιτικούς κύκλους για να προωθήσετε και να επεκτείνετε την επιχειρηματική σας στρατηγική και, τέλος, απολαύστε τις ανέσεις των διεθνών ταξιδιών χωρίς πρόσθετο άγχος. Διπλωματικά διαβατήρια, ωστόσο, μπορεί να έχει μόνο η κρέμα της καλλιέργειας.
  • Υπεράκτια Τραπεζική – Γιατί να αφήνετε τα οικονομικά σας ανοιχτά σε φορολογικές υποχρεώσεις, αν δεν χρειάζεται; Αντί να πληρώνετε παράλογα ποσά σε ετήσιους φόρους, μεταφέρετε τις αποταμιεύσεις σας offshore σε έναν λογαριασμό που προστατεύεται από ευνοϊκούς κανονισμούς. Το Privacy World συνεργάζεται με τράπεζες σε όλο τον κόσμο για να διατηρήσει το οικονομικό σας απόρρητο και τον πλούτο σας.

Με τα λόγια του Privacy World, προσφέρει «στρατηγικές κατά παραγγελία προσαρμοσμένες σε κάθε άτομο» για να εγγυηθεί ότι όποιος διαθέτει τα μέσα για να προστατευτεί μπορεί να επωφεληθεί από όλες τις διαθέσιμες επιλογές.

Εάν το Privacy World είναι τόσο ειλικρινές, πώς μπορεί να προστατεύσει τους πελάτες του;

Μην βιαστείτε να βγάλετε κατευθείαν συμπεράσματα. Ακριβώς επειδή το Privacy World είναι εκ των προτέρων σχετικά με το επιχειρηματικό του μοντέλο δεν σημαίνει ότι είναι χαλαρό ή ανεύθυνο με τις ιδιωτικές προσωπικές και οικονομικές πληροφορίες των πελατών. Είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο στεγανές εταιρείες συμβούλων στον κόσμο, που επωφελείται από ένα παγκόσμιο δίκτυο ειδικών.

Φυσικά, με πλήθος εγγράφων να βγαίνουν τακτικά στο κοινό —δηλαδή, τα Pandora, Panama, Cyprus Papers κ.λπ. — είναι δίκαιο να διατηρήσετε τις ανησυχίες σας. Με το Privacy World, ωστόσο, προστατεύεστε από περισσότερο από το τυπικό επίπεδο άμυνας από μια τυπική εταιρεία συμβούλων:

  • Οι επικοινωνίες και τα αρχεία κωδικοποιούνται χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση σε επίπεδο NSA
  • Στους πελάτες προσφέρεται διπλή και ακόμη και τριπλή ανωνυμία
  • Η ταυτότητα των πελατών προστατεύεται μέσω της περίφημης σειράς λύσεων του Privacy World

Με άλλα λόγια, οι εχθροί, οι φίλοι σας και άλλες ομάδες συμφερόντων θα είχαν πολύ απίθανο, αν όχι αδύνατο χρόνο να ανακαλύψουν πληροφορίες για τον πλούτο σας. Με το Privacy World, τα αρχεία σας είναι όσο πιο ασφαλή θα μπορούσαν να είναι.

Έχετε κάτι που αξίζει να προστατευτείτε;

Ας υποθέσουμε ότι διαβάζετε αυτό και διαπιστώνετε ότι κάποια από αυτά είναι αληθινά. Πού μπορείτε να απευθυνθείτε για να βρείτε υποστήριξη και ιδιωτικότητα για την οικογένεια και τα περιουσιακά σας στοιχεία; Ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε είναι ο ιστότοπος του Privacy World, όπου μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας τους. Είναι βέβαιο ότι θα επικοινωνήσουν μαζί σας και μπορείτε να τους ζητήσετε να αξιολογήσουν την κατάστασή σας και να αρχίσετε να αναπτύσσετε μαζί μια προσαρμοσμένη στρατηγική για να βρείτε πιθανές λύσεις για τους στόχους σας.

Το Privacy World μπορεί να προσφέρει μια απόδραση για τα προσωπικά σας οικονομικά και πληροφορίες. Αφήστε τους ειδικούς να βρουν έναν τρόπο για εσάς!

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Leave a Comment