Dodgers-Padres: Το HR του Max Muncy, το 3 RBI του Will Smith προηγούνται στο LA έναντι του SD

Το τρίποντο εντός έδρας του Max Muncy ανέτρεψε το παιχνίδι, κλείνοντας έναν θρίαμβο 8-3, οδηγώντας τους Dodgers έναντι των Padres για δεύτερη φορά μέσα σε τόσες ημέρες σε αυτή τη σειρά προεπισκόπησης πλέι οφ του Σαββατοκύριακου στο Dodger Stadium.

Ο Μάικ Κλέβινγκερ κράτησε ως επί το πλείστον τους Ντότζερς στο κόλπο το Σάββατο, παίρνοντας προβάδισμα 3-2 στον πέμπτο. Ο Μούκι Μπετς ξεχώρισε για να ανοίξει το καρέ και ο Γουίλ Σμιθ χτυπήθηκε από ένα γήπεδο με δύο άουτ. Και οι δύο έκλεψαν μια βάση σε ξεχωριστές προσπάθειες, βάζοντας ένα ζευγάρι δρομέων στη θέση του σκορ για τον Muncy, ο οποίος χτύπησε ένα slider 2-2 στο bullpen των επισκεπτών, το πιο σίγουρο σήμα ότι ένας νέος pitcher θα έμπαινε σε αυτό το παιχνίδι για το San Diego.

Το εντός έδρας σερί του Muncy όχι μόνο έδωσε στους Dodgers το προβάδισμα, αλλά πρόσθεσε επίσης ένα μίνι καυτό σερί για τον infielder που αγωνίστηκε όλη τη σεζόν στο πιάτο. Έχει τουλάχιστον ένα χτύπημα και ένα σερί και στα τέσσερα παιχνίδια που έπαιξε τον Αύγουστο, συνολικά δύο εντός έδρας και ένα διπλό αυτόν τον μήνα. Έχει φτάσει στη βάση σε οκτώ συνεχόμενα παιχνίδια.

Οι τέσσερις μεγάλοι

Μεγάλο μέρος της προσοχής γύρω από την επίθεση των Dodgers αυτή τη σεζόν ήταν οι τρεις πρώτοι χτυπητές στη σύνθεση. Η κάλυψη είναι επάξια, καθώς οι Mookie Betts, Trea Turner και Freddie Freeman είναι όλοι οι πρώτοι που οδηγούν την καλύτερη επίθεση στο National League όλη τη σεζόν.

Αλλά ο τύπος που χτυπάει τέταρτος σχεδόν κάθε μέρα είναι επίσης πολύ καλό.

Ο Σμιθ άνοιξε στο δεύτερο inning κόντρα στον Κλέβινγκερ και στη συνέχεια ξεχώρισε τον Μπετς στο τρίτο. Αφού δέχθηκε το χτύπημα και σκόραρε στον Όμηρο του Muncy στο πέμπτο, ο Smith πρόσθεσε μια μύγα θυσίας για να σκοράρει τον Turner στο έβδομο.

Τρία runs έδωσαν στον Smith τέσσερα παιχνίδια πολλαπλών RBI στα εννέα τελευταία του, που συμπίπτουν με το σερί χτυπημάτων των εννέα αγώνων. Αλλά αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι το πόσο ανθεκτικός έχει γίνει.

Το βράδυ της Τετάρτης στο Σαν Φρανσίσκο ήταν η μόνη ρεπό για τον Betts τις τελευταίες δύο εβδομάδες, με την τελευταία μέρα άδειας των Dodgers ως ομάδα να έρχεται κατά τη διάρκεια του διαλείμματος All-Star. Ο Smith έχει ξεκινήσει 50 από τα 54 τελευταία παιχνίδια των Dodgers, συμπεριλαμβανομένων 14 εκκινήσεων σε καθορισμένο παίκτη. Κατά τη διάρκεια αυτής της διάτασης, ο Smith χτυπά 0,305/.374/.548 με 25 χτυπήματα εκτός βάσης και 36 RBI.

Ο Smith προσχώρησε επίσης στον Manny Ramirez ως οι μόνοι Dodgers που ορίστηκαν χτυπητές με home run και κλεμμένη βάση στο ίδιο παιχνίδι. Ο Ramirez είχε το παιχνίδι του στις 19 Ιουνίου 2010 στο παλιό του γήπεδο στο Fenway Park.

Καλό στις διατάσεις, αλλά οι διατάσεις θα είναι καλές;

Η έξοδος του Andrew Heaney ήταν ενθαρρυντική και ανησυχητική. Έκανε κατά μέσο όρο 93 mph στο fastball του – ένα τικ πάνω από το μέσο όρο των 92 mph – φτάνοντας τα 95,4 mph στο πρώτο inning. Αυτό τον βοήθησε να φτάσει στο τέταρτο inning με προβάδισμα.

Η άμυνα δεν βοήθησε τον Heaney στο τέταρτο, με τον Gavin Lux να εκκινεί ένα grounder στην τρίτη πλευρά βάσης της δεύτερης βάσης. Αυτό το σφάλμα έκανε και τα τρία τρεξίματα στο καρέ μη κερδισμένα, αλλά ο Heaney δεν ήταν χωρίς λάθος, επιτρέποντας πέντε ευθείες μπάλες με ταχύτητες εξόδου μεταξύ 98-108 mph.

Ο Χίνι επέτρεψε δύο δυνατές μπάλες στην πρώτη, συμπεριλαμβανομένου ενός διπλού προβάδισμα από τον Τζούρικσον Προφάρ. Αλλά ο αριστερόχειρας πήρε διαδοχικά τον Juan Soto, τον Manny Machado και τον Josh Bell για να γλιτώσουν από οποιαδήποτε ζημιά.

Στο τέταρτο, ο Soto ξεκίνησε τα πράγματα με ένα σινγκλ και ήταν το one-out grounder του Bell που έκανε τα πράγματα προς τα πλάγια. Ο νεοφερμένος στο Padres Brandon Drury διπλασιάστηκε στο αριστερό γήπεδο για την πρώτη διαδρομή Padres, η οποία ήταν γεμάτη γεγονότα για πολλούς λόγους.

Το διπλό του Drury ήταν το πρώτο χτύπημα εκτός βάσης εναντίον του Heaney με δρομείς στη θέση του σκορ αυτή τη σεζόν. Οι κτυπήματα σε αυτές τις καταστάσεις είναι 4-προς-26 (.154) έναντι του αριστερόχειρα, με δύο από αυτά τα χτυπήματα να έρχονται στο τέταρτο inning του Σαββάτου. Ο Heaney έχει επιτρέψει οκτώ διπλά μεταξύ των 18 επιτυχιών του που επιτρέπονται σε έξι εκκινήσεις αυτή τη σεζόν. Ο Drury’s ήταν το μόνο διπλό που οδήγησε σε μια διαδρομή, και όταν σκόραρε στο single του Wil Myers ήταν μόλις ο δεύτερος διπλός απέναντι στον Heaney αυτή τη σεζόν που σκόραρε. Και τα δύο ήταν άδικα.

Μετά το σκληρό μπαράζ στο τέταρτο, ο Heaney παρέμεινε για το πέμπτο inning, τη μεγαλύτερη από τις τρεις εκκινήσεις του από τότε που επέστρεψε από τη λίστα τραυματιών. Ο Heaney πήρε δύο άουτ στο πέμπτο, συμπεριλαμβανομένου του Soto.

Ο Heaney ήταν ως επί το πλείστον αποτελεσματικός το Σάββατο, παρόλο που άφησε πίσω, κάτι που κάνει τους επόμενους δύο μήνες ενδιαφέροντες. Τα 81 γήπεδα του Heaney σε αυτό είναι τα δεύτερα του σε οποιοδήποτε ξεκίνημα – μεγάλες ή δευτερεύουσες – αυτή τη σεζόν, και τα περισσότερα από τις 17 Απριλίου. Παίζει αρκετά καλά ώστε να είναι αναπόσπαστο μέρος του προσωπικού μετά τη σεζόν, αλλά ο ρόλος του μένει να καθοριστεί .

Έχασε δύο μεγάλες διατάσεις με φλεγμονή ή πόνο στον αριστερό ώμο αυτή τη σεζόν, και θα πρέπει να συνεχίσει να αυξάνει τον αριθμό του γηπέδου του για να μπει σε μια σειρά από τον Οκτώβριο. Αλλά πρέπει επίσης να παραμείνει υγιής για να φτάσει σε αυτό το σημείο, γι’ αυτό σημειώστε τη χρήση του ως βασικό στοιχείο για να παρακολουθήσετε τη διαδικασία.

Στοιχεία Σαββάτου

Εγχώρια τρεξίματα: Will Smith (16), Max Muncy (11)

WP — Chris Martin (3-0): 1 IP, 1 διακοπή

LP — Μάικ Κλέβινγκερ (3-4): 4⅔ IP, 7 χτυπήματα, 5 μη κερδισμένα τρεξίματα, 1 περπάτημα, 3 χτυπήματα

Επόμενο

Ο Tyler Anderson κάνει τη δεύτερη εμφάνισή του στη σειρά το βράδυ της Κυριακής (4:08 μ.μ., SportsNet LA), αλλά η πρώτη του στο ανάχωμα. Ο Yu Darvish ξεκινά το φινάλε της σειράς για τους Padres.

Leave a Comment