Cal State LA Downtown: A Bright Outlook

Στο Cal State LA Downtown, οι μαθητές γνωρίζουν ότι τα καλύτερα έρχονται. Πτυχίο και επαγγελματική εξέλιξη Τα προγράμματα τους παρέχουν τα εργαλεία για να δημιουργήσουν ουσιαστικές διαδρομές σταδιοδρομίας και μακροπρόθεσμη οικονομική επιτυχία.

Ανοίγουν οι αιτήσεις την 1η Οκτωβρίου για Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα

Τα προγράμματα σπουδών Cal State LA Downtown έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν στους φοιτητές ένα σαφές πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας και ένα ισχυρό ποσοστό απόδοσης της επένδυσής τους. Κάντε τώρα αίτηση για προχωρημένο πτυχίο ή πρόγραμμα πτυχίου που ξεκινά το φθινόπωρο του 2023. Sπάντα Οικονομική βοήθεια ευκαιρίες είναι διαθέσιμες στους μαθητές.

Από την 1η Οκτωβρίου, τα άτομα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις για τα ακόλουθα προγράμματα:

Πτυχίο Τεχνών στην Ψυχολογία

Σύμφωνα με το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας των ΗΠΑ, η απασχόληση κλινικών, συμβουλευτικών και σχολικών ψυχολόγων είναι προβλέπεται να αυξηθεί λόγω της ζήτησης για υπηρεσίες. Οι ψυχολόγοι παρουσίασαν αύξηση της ζήτησης λόγω της επιβάρυνσης της πανδημίας COVID-19 στην ψυχική υγεία πολλών ατόμων. ο Πρόγραμμα Bachelor of Arts in Psychology προετοιμάζει τους φοιτητές για προχωρημένες σπουδές και αυτούς που μπορεί να εργάζονται ήδη συναφείς τομείς.

Πτυχίο Τεχνών στην Επικοινωνία

Η επικοινωνία επηρεάζει σημαντικά πολλούς πολύ σημαντικούς τομείς ενός οργανισμού, όπως η δέσμευση των εργαζομένων, η ικανοποίηση των πελατών και οι αντιλήψεις του κοινού. ο Πτυχίο Τεχνών στην Επικοινωνία Το πρόγραμμα, με επιλογή στην Οργανωτική Επικοινωνία, έχει σχεδιαστεί για άτομα και επαγγελματίες που εργάζονται με ενδιαφέρον να αποκτήσουν πτυχίο σε έναν ευρύ και αναπτυσσόμενο τομέα. Η ευρεία φύση του προγράμματος σπουδών το καθιστά επίσης εφαρμόσιμο σε μαθητές που αναζητούν πρόοδο σε οποιαδήποτε καριέρα.

Πτυχίο Επιστήμης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Επιλογές καριέρας για τις μεγάλες επιχειρήσεις είναι, μακράν, το πιο δημοφιλές πεδίο σπουδών μεταξύ των προπτυχιακών σπουδών. ο Πρόγραμμα Bachelor of Science στη Διοίκηση Επιχειρήσεων προετοιμάζει τους μαθητές για ζLobalization? μια αναπτυσσόμενη οικονομία· ένα περίπλοκο φορολογικό και ρυθμιστικό περιβάλλον· δεδομένα και έρευνα αγοράς· και αξιολόγηση των στρατηγικών μάρκετινγκ.

Πτυχίο Επιστήμης στις Υπηρεσίες Φιλοξενίας, Ευεξίας και Αναψυχής

ο Πτυχίο Επιστήμης στις Υπηρεσίες Φιλοξενίας, Ευεξίας και Αναψυχής Το πρόγραμμα παρέχει γνώσεις και δεξιότητες στους τομείς του εστιατορίου και της διαμονής, της ευεξίας (διατροφή και υγεία), των ελέγχων εσόδων και κόστους, ανθρώπινου δυναμικού, πολιτιστικών ικανοτήτων και προσδοκιών των πελατών. Σύμφωνα με το Hotel Management Online, «…ο κλάδος ανακάμπτει σε μια επιθυμητή μελλοντική κατάσταση που είναι πολύ βελτιωμένη από πέρυσι». Ως εκ τούτου, οι φοιτητές που ολοκληρώνουν αυτό το διετές πρόγραμμα θα είναι σε προνομιακή θέση να αποκτήσουν θέσεις εργασίας στον κλάδο.

Πλήρως απασχολούμενος MBA

Οι εταιρικοί υπεύθυνοι προσλήψεων προβλέπουν ισχυρές προσλήψεις ζήτηση για αποφοίτους σχολών επιχειρήσεων μετά την COVID. ο Πλήρως απασχολούμενο πρόγραμμα MBA επιτρέπει στα εργαζόμενα στελέχη να αποκτήσουν το πτυχίο τους σε 16 μήνες. Επιτρέπει σε εργαζόμενα στελέχη και επαγγελματίες να αξιοποιήσουν την εμπειρία τους, να βελτιώσουν τις δεξιότητες διαχείρισης, ηγεσίας, ανάλυσης και επικοινωνίας σε μια ολοένα και πιο παγκόσμια οικονομία.

Master Δημόσιας Υγείας

ο Master Δημόσιας Υγείας Πρόγραμμα έρχεται σε μια εποχή αυξανόμενης ζήτησης για επαγγελματίες δημόσιας υγείας στις ΗΠΑ Σχεδιασμένο τόσο για έμπειρους επαγγελματίες δημόσιας υγείας όσο και για άτομα που μόλις ξεκινούν τη σταδιοδρομία τους, το πρόγραμμα σπουδών του προγράμματος περιλαμβάνει μια μοναδική εστίαση στην αστική υγεία, η οποία όχι μόνο το ξεχωρίζει από άλλες προσφορές στο περιοχή, αλλά παρέχει επίσης στους μαθητές τις απαραίτητες δεξιότητες για την εξυπηρέτηση διαφορετικών αστικών κοινοτήτων όπου η ισότητα στην υγεία παραμένει ένα ενοχλητικό ζήτημα.

Διαδικτυακά και Διαπροσωπικά Προγράμματα Επαγγελματικής Ανάπτυξης

Διαδικτυακά και προσωπικά προγράμματα ανάπτυξης σταδιοδρομίας υπό την καθοδήγηση εκπαιδευτών στο Cal State LA Downtown έχουν σχεδιαστεί για να ωθήσουν τους ενήλικες εκπαιδευόμενους σε νέες σταδιοδρομίες ή να αυξήσουν το σύνολο των δεξιοτήτων και την αξία τους στις τρέχουσες θέσεις τους. Επιπλέον, άτομα που έχουν απολυθεί λόγω κακών οικονομικών συνθηκών, κλεισίματος εταιρειών ή μαζικών απολύσεων, ενδέχεται να δικαιούνται δωρεάν εκπαίδευση για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας. Επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες του προγράμματος για περισσότερες πληροφορίες:

Διοίκηση Κύκλου Εσόδων Υγείας

Αντικατοπτρίζοντας τις εμπειρίες σε όλες τις πτυχές του κύκλου εσόδων του νοσοκομείου, αυτό το πρόγραμμα πιστοποιητικών εστιάζει στον προσδιορισμό και την επίλυση της διακύμανσης των πληρωμών. Ένας φοιτητής με κορυφαίες επιδόσεις θα λάβει θέση πρακτικής άσκησης επί πληρωμή με το Cedars-Sinai, δημιουργώντας μια πιθανή διαδρομή για πλήρη απασχόληση.

Ιατρική χρέωση και κωδικοποίηση

Οι τομείς των ιατρικών αρχείων και της τεχνολογίας πληροφοριών υγείας παρέχουν στους ειδικευμένους επαγγελματίες συναρπαστικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε νοσοκομεία, γραφεία γιατρών, οίκους ευγηρίας και κρατικές εγκαταστάσεις.

Τεχνικός Φαρμακείου

Η αυξημένη ζήτηση για συνταγογραφούμενα φάρμακα θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη ζήτηση για φαρμακευτικές υπηρεσίες. ΕΝΑ Αναγνωρισμένο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης/Κατάρτισης PTCB™, αυτό διαδικτυακό πρόγραμμα υπό την καθοδήγηση εκπαιδευτώνam προετοιμάζει τους μαθητές για την εξέταση PTCB. Οι εργοδότες προτιμούν, και πολλοί απαιτούν, οι τεχνικοί των φαρμακείων τους να είναι πιστοποιημένοι τεχνικοί φαρμακείων PTCB.

Παρανομικές Σπουδές

Την τελευταία δεκαετία, πολλά δικηγορικά γραφεία έχουν αντικαταστήσει δικηγόρους με δικηγόρους στο προσωπικό τους για να μειώσουν το κόστος, γεγονός που έχει αυξήσει τη ζήτηση για δικηγόρους. Cal State LA Πιστοποιητικό Πρόγραμμα Σπουδών Paralegal έχει American Bar Εγκεκριμένο από τον Σύλλογο από το 1978.

Διαχείριση έργου

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έκθεση από το Project Management Institute (PMI), υπάρχει τόσο δραστική έλλειψη Project Managers, που σε ετήσια βάση, οι εργοδότες θα πρέπει να αναλαμβάνουν σχεδόν 2,2 εκατομμύρια νέους ρόλους προσανατολισμένους στο έργο κάθε χρόνο έως το 2027. Με την ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος πιστοποιητικών, όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις θα είναι καλύτερα προετοιμασμένοι να λάβουν μέρος στις εξετάσεις Certified Associate in Project Management (CAPM®) ή Project Management Professional (PMP®) που προσφέρει η PMI.

Society for Human Resource Management (SHRM)

Προσφέρεται σε συνεργασία με την Εταιρεία Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (SHRM), το SHRM Professional Program προετοιμάζει άτομα τόσο για τις εξετάσεις SHRM-CP όσο και για τις εξετάσεις SHRM-SCP. Αυτό υπό την ηγεσία του εκπαιδευτή Σε σύνδεση πρόγραμμα είναι επίσης για τα άτομα που χρειάζονται πιστώσεις εκ νέου πιστοποίησης που απαιτούνται από το SHRM, και για εκείνους που θέλουν απλώς να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στο ανθρώπινο δυναμικό και να συνεχίσουν την επαγγελματική τους ανάπτυξη. Το Cal State LA είναι ένας SHRM Top 20 Εκπαιδευτικός Συνεργάτης.

Επισκεφθείτε το Ιστότοπος Cal State LA Downtown για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλα τα προγράμματα, συμπεριλαμβανομένων των προθεσμιών υποβολής αιτήσεων και εγγραφών.

Κτήριο που στεγάζει το Cal State LA Downtown Campus στην 801 S. Grand Ave.
Φωτογραφία J. Emilio Flores/Cal State LA

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Leave a Comment