Τι λειτουργεί καλύτερα με την προπόνησή σας: Βρώσιμα, βάμματα, ατμιστές ή λουλούδια;

Σε συνεργασία με το The Fresh Toast

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το κάπνισμα είναι αυτή τη στιγμή η πιο κοινή μέθοδος χρήσης για όσους ενσωματώνουν ζιζάνια στις προπονήσεις τους. Να γιατί μπορεί να μην είναι σωστό για εσάς.

Η έγχυση μαριχουάνας στις ρουτίνες προπόνησης δεν είναι μια νέα ιδέα, αλλά σίγουρα αυξάνεται σε δημοτικότητα. Στην πραγματικότητα, μια πρόσφατη μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Κολοράντο, Boulder εξέτασε χρήστες κάνναβης σε νομικές πολιτείες και διαπίστωσε ότι το 81,7% των συμμετεχόντων ενέκρινε τη χρήση μαριχουάνας ταυτόχρονα με την άσκηση. Είναι σαφές ότι η μαριχουάνα έχει αρχίσει να βρίσκει τη βάση της στην κοινότητα του γυμναστηρίου, τουλάχιστον μεταξύ εκείνων που απολαμβάνουν τόσο τη φυσική κατάσταση όσο και την κάνναβη.

Με περισσότερες πολιτείες που νομιμοποιούν τα ψυχαγωγικά ζιζάνια, αυτή η τάση είναι πιθανό να αναπτυχθεί περισσότερο και σιγά-σιγά να βρει τον δρόμο της στο mainstream. Ενώ η επιστήμη είναι αδιευκρίνιστη σχετικά με το εάν αποδίδετε πολύ καλύτερα ή χειρότερα ενώ είστε υπό την επήρεια λίγης THC, δεν εμποδίζει τους ανθρώπους να το δοκιμάσουν. Αλλά όταν αποφασίζετε να προσθέσετε λίγη THC στο πρόγραμμα γυμναστικής σας, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να το καταναλώσετε για την καλύτερη εμπειρία;

άσκηση
Φωτογραφία από τον Li Sun μέσω Pexels

Το κάπνισμα κερδίζει τη λαϊκή ψήφο

Όταν σκέφτεστε την καλύτερη συνήθεια για να βοηθήσετε την προπόνησή σας, η εισπνοή καπνού είναι πιθανώς στο τέλος της λίστας. Ακόμα, είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτή τη στιγμή είναι η πιο κοινή μέθοδος χρήσης για όσους ενσωματώνουν το ζιζάνιο στις προπονήσεις τους. Τουλάχιστον αυτό υποδηλώνουν τα αποτελέσματα μιας πρόσφατης μελέτης FitRated.

Η πλειοψηφία των συμμετεχόντων στη μελέτη (61,1%) επέλεξε μια μέθοδο καπνίσματος, με τη δημοφιλέστερη επιλογή μεταξύ αυτών των μεθόδων να είναι ο πίπας (25,3%). Αυτό συγκρίνεται με το 14,3% των συμμετεχόντων που επέλεξαν το άτμισμα, το 11,8% τα βρώσιμα και μόνο το 3,7% τα βάμματα.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Νέα μελέτη βρίσκει η άσκηση αντλεί μόρια «όπως της κάνναβης» στο σώμα μας

άσκηση
Φωτογραφία από τον Caley Vanular μέσω Unsplash

Αν απλώς ακολουθούσατε αυτούς τους αριθμούς και αυτό που είναι πιο δημοφιλές μεταξύ εκείνων που έχουν ήδη ανεβάσει και ασκούνται, το κάπνισμα θα ήταν ο ξεκάθαρος νικητής. Λάβετε υπόψη ότι εμπλέκονται πολλοί παράγοντες. Το λουλούδι είναι συχνά πολύ πιο εύκολο να βρεθεί από τα βρώσιμα, τα φυσίγγια και τα βάμματα.

Ενώ όλοι οι συμμετέχοντες στη μελέτη απολάμβαναν κάνναβη, μπορεί να μην είχαν όλοι την ίδια πρόσβαση σε διάφορες προσφορές ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Ωστόσο, αν ήσασταν επιφυλακτικοί σχετικά με το κάπνισμα λίγο χόρτο πριν προπονηθείτε, ίσως αυτοί οι αριθμοί να σας κάνουν να χαλαρώσετε.

Άτμισμα για τους χωρίς καπνό και τους αρχάριους

Ενώ το κάπνισμα είναι η πιο δημοφιλής επιλογή, το άτμισμα μπορεί να είναι η πιο έξυπνη. Για ένα, ένα ή δύο χτυπήματα από έναν ατμό είναι πιθανό να αφήσουν τους πνεύμονές σας λιγότερο επηρεασμένους από τα πιθανά υπολείμματα από έναν σωλήνα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν δεν καπνίζετε κανονικά.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Οι χρήστες κάνναβης ασκούνται πολύ περισσότερο από όσο νομίζετε

Το άτμισμα όχι μόνο είναι λίγο πιο εύκολο στους πνεύμονες για τον αρχάριο, αλλά είναι επίσης πιο εύκολο να μετρηθεί από τα βρώσιμα. Δεδομένου ότι μπορείτε να νιώσετε τα αποτελέσματα ενός ατμίσματος σχεδόν αμέσως, μπορεί να είναι κάτι που κάνετε λίγες μόνο στιγμές πριν την προπόνησή σας. Αυτό δεν απαιτεί προγραμματισμό, για να μην αναφέρουμε, δεν θα μυρίσετε σαν συναυλία Phish!

άσκηση
Φωτογραφία του Bruno Nascimento μέσω Unsplash

Βρώσιμα για τους λάτρεις των μεγάλων αποστάσεων

Τα βρώσιμα είναι ένας άλλος ισχυρός υποψήφιος για όσους θέλουν να ασκηθούν με κάποιο ζιζάνιο, αλλά λειτουργούν καλύτερα με συγκεκριμένους τύπους προπονήσεων. Όπως έχουμε αναφέρει προηγουμένως, μία από τις μεγαλύτερες διαφορές με τα φαγώσιμα είναι ότι χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να εισχωρήσουν και πολύ περισσότερο χρόνο για να εξαφανιστούν.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Πόσο καιρό θα είστε ψηλά; Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη

Η δύναμη ενός βρώσιμου εξαρτάται από τη δοσολογία, αλλά είναι ασφαλές να πούμε ότι δεν πρέπει να κάνετε ασκήσεις που περιλαμβάνουν περίπλοκες κινήσεις. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές εξαιρετικές δραστηριότητες για όταν παίρνετε ένα βρώσιμο. Τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων, ωριαία μαθήματα σταθερού ποδηλάτου ή ακόμα και μακριές συνεδρίες κωπηλασίας θα συνδυάζονται όμορφα με φαγώσιμα. Τα μεγαλύτερα μαθήματα γιόγκα και τα βρώσιμα είναι ένας άλλος δημοφιλής συνδυασμός, καθώς μπορούν να σας βοηθήσουν να εστιάσετε και να νιώσετε επικεντρωμένοι στην πρακτική σας.

Βάμματα και τοπικά για αποκατάσταση και αναβάθμιση

Τα βάμματα και τα τοπικά δεν είναι τόσο δημοφιλή όσο τα βρώσιμα, τα ατμίσματα ή το κάπνισμα όταν πρόκειται για συνδυασμό ζιζανίων με άσκηση. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει σπίτι για αυτούς σε αυτό το βασίλειο. Ένα υπέροχο πράγμα σχετικά με τα βάμματα είναι ότι έχουν μερικά από τα καλύτερα οφέλη των βρώσιμων σε συνδυασμό με τα οφέλη του ατμίσματος.

Βάμμα ελαίου CBD
Φωτογραφία από το CRYSTALWEED cannabis via Unsplash

Πρώτον, δεν χρειάζεται να εισπνέετε και να ατμίζετε ή να καπνίζετε, έτσι οι πνεύμονές σας είναι χαρούμενοι. Επίσης, τα περισσότερα βάμματα δεν προέρχονται μόνο από λίπος, αλλά κυρίως από αλκοόλ, το οποίο τους επιτρέπει να απορροφώνται γρήγορα στο σύστημά σας. Αυτό σημαίνει επίσης ότι η δοσολογία (και η εκ νέου χορήγηση) είναι πολύ εύκολη.

Τα βάμματα δεν πρέπει να ξεχνιούνται από όσους θέλουν να ενσωματώσουν τη μαριχουάνα στις προπονήσεις τους. Όπως αναφέραμε προηγουμένως, τα βάμματα είναι δημοφιλείς μέθοδοι τόσο για την ανακούφιση του πόνου όσο και για απλώς χαλάρωση.

Έτσι, είτε πονάτε μετά από μια προπόνηση είτε χρειάζεστε έναν χαλαρωτικό τρόπο για να ξεπεράσετε την τρέχουσα, μια ή δύο βάμματα μπορεί να είναι απλώς το εισιτήριο.

Διαβάστε περισσότερα στο Το φρέσκο ​​τοστ

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Leave a Comment