Τα καλύτερα συμπληρώματα για γυναίκες 2023 | Αξιολογήθηκε ως προς την ποιότητα και τα οφέλη

Για να παραμείνουν υγιείς και να αισθάνονται καλύτερα, οι γυναίκες ενσωματώνουν αλλαγές στον τρόπο ζωής, όπως η διαχείριση του στρες, η προτεραιότητα στην τακτική άσκηση και ο ποιοτικός ύπνος. Τα συμπληρώματα είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να βοηθήσετε να προσθέσετε μια δίαιτα λιγότερο από τέλεια, να κλείσετε τα κενά διατροφής και να εξασφαλίσετε την αντιμετώπιση συγκεκριμένων ανησυχιών. Με περισσότερο από το ένα τρίτο των Αμερικανών να λαμβάνουν συμπληρώματα, εδώ είναι μερικές επιλογές που θα πρέπει να υπάρχουν στο ραντάρ σας για να αισθάνεστε καλύτερα το 2023 και μετά.

Γιατί να πάρετε συμπληρώματα για γυναίκες;

Λόγω της φυσιολογίας, οι άνδρες και οι γυναίκες έχουν διαφορετικές διατροφικές απαιτήσεις. Η προσπάθεια αντιμετώπισης προβλημάτων υγείας όπως το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο, η διαχείριση βάρους και το άγχος είναι ευκολότερη όταν ενσωματώνετε συμπληρώματα. Εάν δεν έχετε συναντήσει ακόμα αυτά τα ισχυρά προϊόντα, τώρα είναι η ώρα να κατανοήσετε καλύτερα τα οφέλη τους.

 1. 14 ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ από ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
 2. ΠΑΡΕ ΑΚΟΜΑ από LIVELY VITAMIN CO
 3. ΗΡΕΜΙΑ, ΕΥΗΜΕΡΩ + ΥΠΝΟΣ Συγκρότημα από ΓΗ ΜΥΣΤΙΚΟ
 4. ΑΝΥΨΩΣΤΕ ΓΟΥΜΙ από ΔΙΑΘΕΣΗ
 5. FLO PMS GUMMY VITAMINS από ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ FLO

Ας εμβαθύνουμε σε αυτά τα προϊόντα που μπορούν να σας βοηθήσουν να αισθάνεστε ακόμα καλύτερα κάθε μέρα.

 1. 14-Μείγμα μανιταριών

Αυτό 14 Μείγμα μανιταριών κάνει εύκολη τη διατήρηση της υγείας για τις πολυάσχολες γυναίκες. Είναι ένα ισχυρό βάμμα που ενσωματώνει πλήθος καλών μανιταριών σε ένα εύπεπτο υγρό που βοηθά σε πολλούς στόχους υγείας.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Αντί να επιλέξετε ένα από τα χαρακτηριστικά μείγματα Cure Mushroom για να αναβαθμίσετε την υγεία σας, το 14 Mushroom Blend συνδυάζει την καλύτερη από όλες τις επιλογές σε ένα ισχυρό προϊόν.

Με το ιδιόκτητο μείγμα Reishi, Cordyceps, Chaga, Mesima, Lion’s Mane, Turkey Tail, Maitake, Shiitake, Blazei, Poria, Agarikon, Suehirotake, Oyster mushroom και Tinder Polypore, θα λάβετε μια πλήρη σειρά πλεονεκτημάτων.

Δημιουργημένο από βιολογικά μανιτάρια που καλλιεργούνται στις ΗΠΑ, τα οποία έχουν υποστεί ζύμωση και παραδίδονται στην πιο ισχυρή υγρή τους μορφή, το 14 Mushroom Blend μπορεί να ληφθεί 1-2 φορές την ημέρα, να πέσει κάτω από τη γλώσσα σας ή να αναμιχθεί στο πρωινό σας smoothie, καφέ ή τσάι.

ΤΑ ΚΑΛΑ

Τα πολλά μανιτάρια έχουν πολλά οφέλη, όπως:

 • βελτίωση της μνήμης και της εστίασης
 • ενισχύουν την ενέργεια και την απόδοση
 • ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας
 • επιτύχουν υγιή γήρανση ή επούλωση
 • βελτιώστε τη διάθεσή σας
 • καταπολεμήστε τις επιπτώσεις του στρες

Προμηθεύοντας βιολογικά μανιτάρια από φάρμες στο Βορειοδυτικό Ειρηνικό, η Cure Mushrooms μπορεί να επεξεργαστεί αυτές τις υγιεινές μονάδες παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος για να σας προσφέρει τις πιο ευεργετικές ενώσεις χρησιμοποιώντας τόσο το καρποφόρο σώμα όσο και το μυκήλιο στο τελικό βάμμα.

Για να βοηθήσετε το σώμα σας να απορροφήσει τις περισσότερες φαρμακευτικές τους ιδιότητες, τα μανιτάρια ζυμώνονται για να κάνουν τους πολυσακχαρίτες, τα αλκαλοειδή και τα τερπενοειδή πιο βιοδιαθέσιμα. Στη συνέχεια, τα μανιτάρια περνούν μέσω εκχύλισης με ζεστό νερό και εκχύλισης αλκοόλης 90 ημερών για να σπάσουν τα σκληρά τοιχώματα του κελύφους.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΜΕ

Όσον αφορά τα προϊόντα τους, η Cure Mushrooms είναι κολλητή για την ποιότητα. Συνεργάζονται μόνο με καλλιεργητές που είναι πιστοποιημένοι από το USDA βιολογικών προϊόντων και δεν προμηθεύονται ποτέ τα μανιτάρια τους από το εξωτερικό. Το μείγμα περιέχει μια μεγάλη ποικιλία μανιταριών, όλα με συνεργιστικά οφέλη, που είναι το ιδανικό καθημερινό σταγονόμετρο για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τη βέλτιστη υγεία.

 1. Πάρτε ακόμη

Όταν οι ορμονικές αλλαγές σας κάνουν να νιώθετε ότι βρίσκεστε σε ένα συναισθηματικό τρενάκι, τα θεραπευτικά συστατικά που βρίσκονται στο Get Even μπορούν να βοηθήσουν στην παροχή υποστήριξης για υγιείς μηνιαίους κύκλους — ακόμη και να διευκολύνουν τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Θα βρείτε μια πληθώρα ισχυρών βιταμινών όπως η βιταμίνη Β1 που βοηθούν στη μείωση της έντασης, της κούρασης, των διαταραχών ύπνου και της χαμηλής διάθεσης που σχετίζονται με το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο (PMS). Το Get Even περιλαμβάνει επίσης το Dong Quai, ένα τονωτικό της μήτρας που βοηθά στην ανακούφιση από επώδυνες κράμπες και έντονη ροή αίματος. Θα βρείτε επίσης αγιουρβεδικά βότανα όπως το Shatavari για να προάγουν την ορμονική ισορροπία καθώς και να τονώνουν τη φυσική γονιμότητα και να δίνουν ώθηση στη γυναικεία λίμπιντο. Για να φωτίσετε τόσο τη διάθεση όσο και την πνευματική σας λειτουργία, Pyridoxal Phosphate! Τέλος, προστίθεται μαγνήσιο για να βοηθήσει στη χαλάρωση των μυών, να βελτιώσει τον ύπνο και να μειώσει τις κράμπες.

ΤΑ ΚΑΛΑ

Ανεξάρτητα από το ποια μέρα του μήνα είναι, το Get Even μπορεί να ισοπεδώσει τον αγωνιστικό χώρο και να χαλιναγωγήσει τις ατίθασες ορμόνες, καθιστώντας ακόμη και τα πιο δύσκολα συμπτώματα του PMS, της ακανόνιστης περιόδου, της περιεμμηνόπαυσης και του PCOS πιο ανεκτά. Ως προνόμιο, το Get Even μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση από αυτά τα καθημερινά συναισθήματα άγχους και κόπωσης που μπορεί να επιδεινωθούν από τις ορμονικές διακυμάνσεις. Και αν προσπαθείτε να διατηρήσετε ένα υγιές βάρος, το Get Even είναι ο σύμμαχός σας στο να νιώσετε καλύτερα.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΜΕ

Το Get Even είναι τέλειο για όποιον έχει διατροφικούς περιορισμούς, καθώς είναι vegan, μη ΓΤΟ και δημιουργείται χωρίς γλουτένη, γαλακτοκομικά ή σόγια. Μπορείτε να αισθάνεστε καλά με το να το συμπεριλάβετε στην καθημερινή σας ρουτίνα!

 1. Calm, Thrive + Sleep Complex

Το Calm, Thrive and Sleep from Earths Secret μπορεί να σας βοηθήσει να επανασυνδεθείτε με τον εαυτό σας χρησιμοποιώντας τα πιο αρχαία και ισχυρά φυτά, βότανα και φρούτα του πλανήτη για να υποστηρίξετε τις σύγχρονες λειτουργίες μας.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Για να αποκαταστήσετε την ισορροπία και την εστίαση, το Calm είναι η απάντηση. Η υψηλότερη συγκέντρωση Ashwagandha στην αγορά με τη μορφή KSM-66, το σύμπλεγμα Calm’s τονίζει 5 αγιουρβεδικά βότανα και φυσικά νοοτροπικά που έχουν θετικό αντίκτυπο τόσο στο μυαλό όσο και στο σώμα. Θα παρατηρήσετε μείωση του στρες και του άγχους, καλύτερη εστίαση και μια συνολική αίσθηση ψυχικής ευεξίας.

Ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα και μειώστε τη φλεγμονή με Ευημερώ. Με μια ισχυρή μορφή εκχυλίσματος κουρκουμά γνωστό ως Hydrocurc, είναι εύκολο να καταναλώσετε τα υψηλότερα επίπεδα βιοδιαθεσιμότητας αυτού του παραδοσιακού ινδικού μπαχαρικού. Η σπιρουλίνα, το μανιτάρι Reishi, ο μαύρος σαμπούκος και η βιολογική ρίζα τζίντζερ βοηθούν το πεπτικό σας σύστημα.

Ο ύπνος παίζει σημαντικό ρόλο στην ευεξία σας, έτσι το ισχυρό μείγμα βοτανικών που προκαλούν ύπνο και το αγιουρβεδικό μπαχαρικό Saffron που βρίσκεται στο Sleep θα ηρεμήσει το μυαλό σας, θα χαλαρώσει τους μυς σας και θα βοηθήσει το σώμα σας να ξεκουραστεί ποιοτικά για να επαναφορτιστεί τη νύχτα και να τροφοδοτήσει το σώμα σας. πρωινά που πρέπει να πάρουν την ημέρα!

ΤΑ ΚΑΛΑ

Τα συμπληρώματα Calm, Thrive και Sleep είναι ισχυροί τρόποι αντιμετώπισης συγκεκριμένων προβλημάτων υγείας χρησιμοποιώντας επιλεγμένα φυτικά και συστατικά με την υψηλότερη βιοδιαθεσιμότητα, οπότε θα παρατηρήσετε τη διαφορά. Χρόνια έρευνας πίσω από κάθε συστατικό θα σας ωθήσει στο βιώσιμο ταξίδι ευεξίας σας.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΜΕ

Αυτά καλύπτουν τις κύριες βάσεις για τις γυναίκες. Βοηθώντας με το άγχος, την ενέργεια και τον ύπνο, τα συμπληρώματα Earths Secret είναι φιλικά προς τους vegan και απολύτως φυσικά, καθώς και με βιώσιμη πηγή και χειροποίητα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτή η αυθεντική επωνυμία συμπληρωμάτων δεν χρησιμοποιεί ποτέ πληρωτικά, αντιπηκτικά, συντηρητικά ή συνδετικά, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα.

 1. ELEVATE Gummies

Για τις γυναίκες που τα κάνουν όλα, τα ούλα MOOD’s ELEVATE είναι απαραίτητα. Αυτές οι τσίχλες με γεύση ροδάκινου μπορούν να σας δώσουν ενέργεια που διαρκεί φυσικά χωρίς το τρομερό τρακάρισμα.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Εμφανίζεται σε ΑΝΥΨΩΝΩ, το Guarana είναι ένας ιδανικός τρόπος για να ενισχύσετε την ενέργειά σας φυσικά. Το Guarana όχι μόνο μειώνει την κούραση και αυξάνει την ενέργεια, αλλά σχετίζεται με απώλεια βάρους και υγιέστερο δέρμα.

Η βιταμίνη Β12 βοηθά στην ανάδευση ενέργειας και στην καταπολέμηση της αίσθησης μπλε. Αυτή η απαραίτητη βιταμίνη δεν παράγεται από το σώμα σας, επομένως συχνά απαιτείται συμπλήρωμα. Υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία των νευρικών κυττάρων και τη σύνθεση του DNA και μπορεί επίσης να βοηθήσει στη βελτίωση της διάθεσής σας, καθώς παίζει ουσιαστικό ρόλο στη σύνθεση και μεταβολισμό της σεροτονίνης, της «ευτυχισμένης» χημικής ουσίας.

Η θρεπτική πλευρά του ELEVATE έρχεται σε συστατικά απόδοσης όπως το φολικό οξύ και η βιοτίνη, απαραίτητα συστατικά που είναι ευεργετικά για τις γυναίκες να λαμβάνουν τακτικά. Η βιοτίνη συνιστάται συχνά για την ενίσχυση των νυχιών και του δέρματος, κάτι που είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα αυτών των ούλων

ΤΑ ΚΑΛΑ

Τα ELEVATE Gummies είναι ένας απολαυστικός τρόπος για να ενισχύσετε την ενέργεια χωρίς να καταλήξετε σε συντριβή. Επίσης, αυτά παρουσιάζουν άφθονα αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδη οφέλη του CBG.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΜΕ

Vegan, χωρίς γλουτένη και χωρίς συνθετικά χρώματα ή γεύσεις, τα MOOD ELEVATE Gummies είναι μερικές από τις πιο καθαρές τσίχλες της αγοράς. Επιπλέον, η MOOD έχει κάνει γνωστή την παρουσία της στη σκηνή της ψυχικής υγείας, με όλα τα προϊόντα της να έχουν οφέλη για την ψυχική υγεία. Αυτά τα gummies θα είναι διαθέσιμα τον Ιανουάριο του 2023, οπότε φροντίστε να ακολουθήσετε το Instagram τους.

 1. FLO PMS Gummy Vitamins

Πιστεύετε ότι το PMS είναι αναπόφευκτο; Ξανασκέψου το. FLO PMS Gummy Vitamins από Βιταμίνες FLO παρασκευάζεται από συστατικά που χρησιμοποιούνται για την ανακούφιση των μηνιαίων συμπτωμάτων, όπως εναλλαγές διάθεσης, ορμονική ακμή, φούσκωμα και κράμπες.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Διαθέτοντας το μικρό αλλά πανίσχυρο Chasteberry, το FLO μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των φυσιολογικών συμπτωμάτων του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου και στην αποκατάσταση μιας υγιούς στάσης κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης μηνιαίας περιόδου.

Περιέχει επίσης Dong Quai, το οποίο χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια ως παραδοσιακό αντισπασμωδικό για τη μείωση των κράμπες.

Επιπλέον, το FLO περιέχει βιταμίνη Β6 και βάλσαμο λεμονιού, και τα δύο για να σας βοηθήσουν να αισθάνεστε προσγειωμένοι κατά τη διάρκεια των μηνιαίων εναλλαγών της διάθεσης και να ηρεμήσετε τις λιγούρες σας.

ΤΑ ΚΑΛΑ

Κάθε μπουκάλι FLO περιέχει ένα μηνιαίο απόθεμα, ώστε να μπορείτε να παίρνετε δύο τσίχλες κάθε μέρα. Πάρτε το FLO για δύο εμμηνορροϊκούς κύκλους για να αισθανθείτε τα πλήρη αποτελέσματα, αλλά πολλοί χρήστες έχουν τα αποτελέσματα νωρίτερα.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΜΕ

Αν έχετε βιώσει δύσκολες περιόδους και προεμμηνορροϊκό σύνδρομο που αλλάζει την καθημερινότητά σας για ένα μέρος κάθε μήνα, το FLO Vitamins μπορεί να σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε ότι το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο δεν χρειάζεται να πιπιλίζει. Αυτή η φυτική βιταμίνη σας τοποθετεί στη θέση του οδηγού με μια προληπτική προσέγγιση για την ανακούφιση του PMS.

Είτε θέλετε να ανακουφίσετε τα συμπτώματα του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου είτε να βελτιώσετε τη συνολική υγεία σας, τα συμπληρώματα μπορούν να σας βοηθήσουν να νιώσετε σαν την καλύτερη εκδοχή σας. Εξερευνήστε τις δυνατότητες και γίνετε καλύτεροι το 2023.

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Leave a Comment