Τα καλύτερα προϊόντα ανάκτησης που πρέπει να δοκιμάσετε το 2022

Αν θέλετε να βελτιώσετε την υγεία και την απόδοσή σας, ξεκινάτε με την προπόνησή σας. Ωστόσο, η σκληρή προπόνηση είναι μόνο η μισή μάχη. Όταν τελειώνει η προπόνηση είναι όταν αρχίζει η ανάκαμψη και αν το σώμα σας δεν μπορεί να ανακάμψει σωστά, τότε τα αποτελέσματά σας θα είναι περιορισμένα. Η αποκατάσταση περιλαμβάνει τα πάντα, από ξεκούραση, ενυδάτωση, θρέψη, αποκατάσταση μυών και μείωση της φλεγμονής. Τα περισσότερα από αυτά συμβαίνουν φυσικά με τον καιρό, αλλά υπάρχουν επίσης προϊόντα και εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν στην επιτάχυνση ή την ενίσχυση αυτών των διαδικασιών.

Ποια είναι τα οφέλη των Προϊόντων Ανάκτησης;

Τα προϊόντα αποκατάστασης μπορούν να βοηθήσουν τόσο τους αθλητές όσο και τους πολεμιστές του Σαββατοκύριακου μειώνοντας τους χρόνους αποθεραπείας και επιτρέποντάς σας να μεγιστοποιήσετε τις προπονήσεις σας. Ορισμένα προϊόντα αποκατάστασης μπορούν να βοηθήσουν μειώνοντας τη συσσώρευση γαλακτικού οξέος, μειώνοντας τη φλεγμονή ή βοηθώντας σας να έχετε καλύτερο ύπνο και ξεκούραση.

Ποια είναι τα καλύτερα Προϊόντα Ανάκτησης για να δοκιμάσετε το 2022;

Τα εργαλεία ανάκτησης εξελίσσονται συνεχώς καθώς γίνονται τεχνικές εξελίξεις. Σε αυτήν τη λίστα έχουμε επιλέξει μερικά από τα καλύτερα προϊόντα που βρήκαμε φέτος και μπορούν να βοηθήσουν στην ανάρρωσή σας. Αυτή η λίστα μπορεί να είναι η καλύτερη του 2022, αλλά οι μάρκες που αναφέρονται εδώ είναι κορυφαίοι στον κλάδο και παράγουν προϊόντα που θα διαρκέσουν όλο το 2023 και μετά!

1. ΒΟΥΤΙΑ – Καλύτερο συνολικά

Όσον αφορά την ανάρρωση, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τη δοκιμασμένη και αληθινή ψυχοθεραπεία. Η θεραπεία με κρύο νερό έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στην ανάρρωση μειώνοντας τη φλεγμονή και ανακουφίζοντας τον μυϊκό πόνο. Επιπλέον, η εμβάπτιση στο κρύο νερό μπορεί να ενισχύσει την ενέργεια, να μειώσει το άγχος και να βοηθήσει στην οικοδόμηση πειθαρχίας. Οι αθλητές κάνουν κρύα μπάνια εδώ και χρόνια χρησιμοποιώντας μπανιέρες ή γεμίζοντας βαρέλια με νερό και πάγο. Αλλά το 2022 αθλητές και λάτρεις της φυσικής κατάστασης που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον πιο προηγμένο εξοπλισμό θεραπείας με κρύο νερό πρέπει να το ελέγξουν The Cold Plunge γνωστός και ως PLUNGE.

Το PLUNGE αναφέρεται ως το Νο 1 λουτρό πάγου για να δοκιμάσετε το 2022 για ΠΟΛΛΟΥΣ λογους. Πρώτα απ ‘όλα, η ψυχρή βουτιά διαθέτει ένα από τα πιο ισχυρά ψυκτικά συγκροτήματα στην αγορά που μπορεί να ρυθμίσει τη θερμοκρασία του νερού στους 39 βαθμούς γρήγορα και μπορεί να το κρατήσει εκεί για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Επιπλέον, το PLUNGE διαθέτει ένα εξαιρετικό σύστημα φιλτραρίσματος. Χάρη σε αυτά τα δύο χαρακτηριστικά, δεν χρειάζεται να αλλάζετε συνεχώς το νερό ή να αγοράζετε πάγο. Αυτό είναι πολύ βολικό και οικονομικό. Επιπλέον, το Cold Plunge προσφέρει ένα ευέλικτο μοντέλο ζεστής και κρύας μπανιέρας που σας επιτρέπει να μετατρέψετε την ψυχοθεραπεία σας σε θερμοθεραπεία όταν χρειάζεται. Για αυτούς τους λόγους, το PLUNGE πήρε εύκολα τη θέση ως το καλύτερο προϊόν ανάκτησης για το 2022.

Ψώνισε τώρα

2. Firefly – Πιο καινοτόμο

Η θεραπεία με ηλεκτρική διέγερση είναι μια από τις πιο κοινές θεραπευτικές διαδικασίες που εκτελούνται σε μια αίθουσα αθλητικής προπόνησης. Ωστόσο, οι ηλεκτρικές μηχανές ανάδευσης που ονομάζονται μηχανές TENS μπορεί να είναι ογκώδεις και δύσκολες στη χρήση εν κινήσει. Το Firefly Recovery άλλαξε το παιχνίδι παρέχοντας μια φορητή, εύχρηστη, επιστημονικά αποδεδειγμένη αθλητική συσκευή ανάκτησης που την εμπιστεύονται πάνω από 250 επαγγελματικές και συλλογικές ομάδες. Το Firefly Recovery επιτρέπει στους αθλητές να αναρρώνουν οποτεδήποτε, οπουδήποτε χωρίς καλώδια ή βύσματα, αυξάνοντας τη ροή του αίματος σε όλο το σώμα κατά 400%, δίνοντας τη δυνατότητα στους αθλητές να αναρρώσουν 3 φορές πιο γρήγορα. Η αυξημένη ροή αίματος μειώνει τον πόνο, τον πόνο και το πρήξιμο επιτρέποντας στους αθλητές να προπονούνται πιο σκληρά και να αποδίδουν καλύτερα. Επαγγελματίες αθλητές όπως η Kerri Walsh Jennings και οι San Francisco 49ers έχουν χρησιμοποιήσει το Firefly Recovery για να αποφύγουν την «αίσθηση νεκρού ποδιού» όταν ταξιδεύετε σε μεγάλες πτήσεις.

Ψώνισε τώρα

3. Δοκός – Το καλύτερο για ύπνο

Ο ύπνος είναι η μεγαλύτερη μέθοδος αποκατάστασης που υπάρχει. Η προτεραιότητα της ποιοτικής ξεκούρασης μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τα επίπεδα ενέργειας, την εστίαση, την πείνα, την εμφάνιση και τη διάθεσή σας την επόμενη μέρα. Το Dream Powder της Beam είναι μια από τις καλύτερες λύσεις για να διασφαλίσετε ότι έχετε ποιοτικό ύπνο. Το Dream Powder είναι ένα νόστιμο, υγιεινό ζεστό κακάο για την ώρα του ύπνου που δημιουργήθηκε για να σας βοηθήσει να αποκοιμηθείτε, να μείνετε για ύπνο και να ξυπνήσετε ανανεωμένοι. Είναι κατασκευασμένο με ένα μοναδικό μείγμα 5 συστατικών που προάγουν τον ύπνο: Nano CBD, Reishi, L-Theanine, Μαγνήσιο και Μελατονίνη. Είναι τριπλό εργαστηριακά ελεγμένο και δεν περιέχει THC, κάτι που επιτρέπει σε κορυφαίους αθλητές να το χρησιμοποιούν. Ο ύπνος πρέπει να είναι πάντα κορυφαία προτεραιότητα για κάθε αθλητή ή λάτρη της φυσικής κατάστασης, γι’ αυτό συνιστούμε ανεπιφύλακτα να προσθέσετε τη σκόνη Beam Dream στη νυχτερινή σας ρουτίνα.

Ψώνισε τώρα

4. Honey Stinger – Το καλύτερο σνακ μετά την προπόνηση

Μετά από μακροχρόνιες προπονήσεις είναι σημαντικό να τροφοδοτείτε το σώμα σας με πρωτεΐνες και ποιοτικούς υδατάνθρακες για να αναπληρώσετε την ενέργειά σας και να χτίσετε μυς. Η μπάρα Honey Stinger Nut + Seed είναι γεμάτη με 14 γραμμάρια πρωτεΐνης, τρία αντιοξειδωτικά και 25 τοις εκατό της ημερήσιας συνιστώμενης αξίας βιταμινών Α, C και Ε. Υπάρχουν πολλές μπάρες πρωτεΐνης στην αγορά, αλλά μας αρέσει πολύ το Honey Stinger επειδή έχουν ακριβώς τη σωστή ποσότητα μακροθρεπτικών συστατικών που χρειάζονται μετά την προπόνηση και χρησιμοποιούν μόνο συστατικά υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένης της απομόνωσης πρωτεΐνης ορού γάλακτος. Επίσης, δεν πρόκειται να βρείτε καλύτερη γευστική μπάρα πρωτεΐνης!

Ψώνισε τώρα

5. Hypervolt 2 Pro – Καλύτερο πιστόλι μασάζ

Τα πιστόλια μασάζ έχουν γίνει απίστευτα δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Τα πιστόλια μασάζ βοηθούν στην αύξηση της ροής του αίματος σε στοχευμένες περιοχές που μπορούν να μειώσουν το πρήξιμο και τη φλεγμονή ενώ παράλληλα διευκολύνουν την απελευθέρωση γαλακτικού οξέος. Αυτό είναι που τα κάνει τόσο εξαιρετικά για τη μείωση του μυϊκού πόνου. Υπάρχουν τώρα τόνοι διαφορετικών κατασκευαστών όπλων μασάζ στο χώρο. Ωστόσο, η ομάδα της Hyperice ήταν από τις πρώτες που μπήκαν στη βιομηχανία και συνεχίζει να κυκλοφορεί κορυφαία προϊόντα κάθε χρόνο. Η Hyperice συνέχισε να εξελίσσει τη σειρά προϊόντων της με τα χρόνια και το πιο πρόσφατο πιστόλι μασάζ Hypervolt 2 Pro είναι σίγουρα το χρυσό πρότυπο. Το Hypervolt 2 Pro έρχεται με πολλαπλά προσαρτήματα κεφαλής, το καθένα κατάλληλο για διαφορετικά μέρη του σώματος. Προσφέρει επίσης 5 ταχύτητες, ώστε να μπορείτε να το προσαρμόσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας ανάκτησης.

Ψώνισε τώρα

Ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ανάκτησης

Η ανάρρωση είναι μια ζωτική πτυχή της διατήρησης ενός υγιούς σώματος και μπορεί να είναι περίεργο να εισάγετε ένα νέο προϊόν στη ρουτίνα ανάρρωσής σας. Έχουμε δώσει απαντήσεις σε μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις παρακάτω, για να σας βοηθήσουμε να πάρετε την καλύτερη απόφαση για την ανάρρωσή σας.

Πότε πρέπει να χρησιμοποιούνται προϊόντα ανάκτησης;

Τα περισσότερα εργαλεία ανάκτησης μπορούν να χρησιμοποιηθούν όποτε νομίζετε ότι τα χρειάζεστε. Εάν πονάτε, θα πρέπει να κάνετε μπάνιο με πάγο ή να χρησιμοποιήσετε το πιστόλι μασάζ. Εάν πεινάτε μετά από μια προπόνηση, τότε θα πρέπει να φάτε μια μπάρα πρωτεΐνης. Τα προϊόντα ανάκτησης δεν είναι κάτι που χρησιμοποιείτε μόνο μία φορά και μετά είναι αμέσως καλύτερα. Η ανάκτηση είναι μια συνεχής διαδικασία, επομένως είναι σημαντικό να ενσωματώνετε τα σωστά προϊόντα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Είναι εύχρηστα τα προϊόντα ανάκτησης;

Ναι, τα καλύτερα προϊόντα ανάκτησης είναι απλά και εύκολα στη χρήση. Τα περισσότερα ποιοτικά προϊόντα αποκατάστασης επικεντρώνονται σε έναν συγκεκριμένο τομέα αποκατάστασης, όπως η βελτίωση του ύπνου, η θρέψη ή ο μειωμένος μυϊκός πόνος. Με αυτή τη στενή εστίαση, αυτά τα προϊόντα προσφέρουν πολύ απλές οδηγίες χρήσης.

Πόσο αποτελεσματικά είναι τα προϊόντα ανάκτησης;

Εύκολα στη χρήση, αποδεδειγμένα προϊόντα ανάκτησης, όπως αυτά της λίστας μας, είναι απίστευτα αποτελεσματικά σε αυτό που κάνουν. Η τακτική χρήση οποιουδήποτε από αυτά είναι βέβαιο ότι θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα στο γυμναστήριο και στη ζωή!

Ποιος είναι ο καλύτερος τύπος προϊόντος ανάκτησης;

Αυτό είναι μοναδικό για κάθε άτομο. Το καλύτερο εργαλείο αποκατάστασης για εσάς θα εξαρτηθεί από το είδος της προπόνησης που κάνετε και με ποια πτυχή της αποκατάστασης αγωνίζεστε περισσότερο. Γενικά, κάθε προϊόν που σας κρατά ενυδατωμένο ή μειώνει τη φλεγμονή είναι εξαιρετικό για αποκατάσταση.

Σχετικά με τον Συγγραφέα:

Τζον Σάκλετον γνωστός και ως Coach Shack είναι ο Head Sports Performance Coach για την ομάδα μπάσκετ ανδρών Villanova. Ο John βοήθησε την ομάδα να κερδίσει πολλά Εθνικά Πρωταθλήματα και εκπαιδεύει μερικά από τα καλύτερα ταλέντα μπάσκετ στη χώρα. Είναι προπονητής επιδόσεων / διατροφικός σύμβουλος για παίκτες όπως ο Kyle Lowry, ο Mikal Bridges, ο Saddiq Bey και αμέτρητοι άλλοι. Το Coach Shack έχει παρουσιαστεί στα ESPN, ABC, Fox Sports, Fatherly, Good Day PA, Livestrong και πολλά άλλα εξέχοντα ειδησεογραφικά μέσα.

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Leave a Comment