Πρέπει να ατμίζω ή να κάνω μπολ;

Πρέπει να ατμίζετε ή να κάνετε μπολ; Για όσους αγαπούν το κάπνισμα κάνναβης, είναι μια έγκυρη ερώτηση.

Αλλά οι επιλογές δεν τελειώνουν εκεί, έτσι όπως κάνουμε με οτιδήποτε σχετίζεται με την κάνναβη, απευθυνθήκαμε στους φίλους μας στο Leafly για να αναλύσουμε τα οφέλη από τις διάφορες μεθόδους κατανάλωσης κάνναβης. Μπείτε στον συντάκτη της Καλιφόρνιας του Leafly, David Downs (βραβευμένος δημοσιογράφος και συγγραφέας μπεστ σέλερ που καλύπτει την πολιτική και τη νομιμοποίηση της κάνναβης), ο οποίος μας καθοδήγησε στα οφέλη κάθε επιλογής στην αγορά.

Ας πάμε λοιπόν κατευθείαν στο θέμα: Οι διαφορετικές μέθοδοι κατανάλωσης οδηγούν σε διαφορετικά οφέλη; Χωρίς αμφιβολία.

«Ναι», απαντά ο Ντάουνς, «τα βρώσιμα είναι κυριολεκτικά διαφορετικό φάρμακο από την εισπνοή. Όταν τρώτε χόρτο, το συκώτι σας μετατρέπει το Delta 9 THC σε Delta 11, το οποίο διαρκεί περισσότερο, είναι πιο εστιασμένο στο σώμα και οι άνθρωποι το ανέχονται διαφορετικά. Μερικοί άνθρωποι είναι μόνο με εισπνοή, άλλοι είναι βρώσιμοι μόνο – λόγω των διαφορετικών επιπτώσεων. Υπάρχει επίσης ένα σωρό πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα όλων των διαφορετικών μεθόδων κατανάλωσης. Το κάπνισμα προσφέρει την ταχύτερη έναρξη και την πιο αυστηρή τιτλοδότηση. Το άτμισμα εξαλείφει τις καρκινογόνες ουσίες (καπνός), αλλά μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να χτυπήσει. Τα βρώσιμα αφήνουν τους πνεύμονες ήσυχους, αλλά χρειάζονται 90 λεπτά για να εφαρμοστούν και είναι εύκολο να ξεπεράσετε το σημάδι. Τα επίκαιρα είναι θεϊκά για ηλικιωμένους με κακές πλάτες και άλλα».

Όταν πρόκειται για αρχάριους, ο Downs συμβουλεύει να το “κρατήσετε απλό” ξεκινώντας με ένα μπολ ή ένα μπολ. «Πάρτε μια ρουφηξιά ενός δευτερολέπτου από μια άρθρωση και κρατήστε την για ένα δευτερόλεπτο. Έχετε αποτελέσματα σε λιγότερο από ένα λεπτό, επομένως μπορείτε να μετρήσετε τη δόση σας πολύ προσεκτικά. Επαναλάβετε μέχρι να νιώσετε ότι η διάθεση και η αίσθηση αλλάζουν. Θα διαρκέσει έως και 90 λεπτά. πολύ διαχειρίσιμο.»

Κατά τη γνώμη μας, υπάρχουν λίγες μέθοδοι καπνίσματος τόσο διαχρονικές όσο η συσκευασία και το κάπνισμα ενός μπολ. Είναι μια αρκετά απλή διαδικασία, αλλά για όσους αναζητούν μια πιο λεπτομερή ανάλυση – από την ιστορία στην εθιμοτυπία – το Leafly έχει οδηγός για καπνιστές μπολ.

Ένα από τα κύρια οφέλη του καπνίσματος ενός μπολ είναι η γεύση. Ο Leafly μας λέει ότι το κάπνισμα λουλουδιών είναι ο πιο αγνός, ο πιο βασικός τρόπος κατανάλωσης κάνναβης, επειδή δεν έχει αλλοιωθεί ή μετατραπεί σε ταμπλέτες, φαγώσιμα ή άλλα προϊόντα. Αυτό σημαίνει ότι όταν καπνίζετε ένα μπολ, δοκιμάζετε πραγματικά την αυθεντική γεύση ενός στελέχους.

Τα vapes που διατίθενται στο εμπόριο για χαμηλή δόση ή για αρχάριους είναι επίσης εξαιρετικά. «Ένα στυλό με υποβοήθηση δόσης Dosist μπορεί επίσης να ξεκινήσει πολύ απαλά τους νέους χρήστες», λέει ο Downs. Ίσως το πιο σημαντικό όφελος του ατμίσματος είναι η ικανότητα να ελέγχετε τη δόση σας. Για αρχάριους και ειδικούς, αυτό είναι ένα σημαντικό εργαλείο για να διασφαλιστεί ότι έχετε φτάσει στο σωστό υψηλό για το επίπεδο ανοχής σας.

Μυστικό εμπειρογνωμόνων: Μπορείτε να βρείτε μια συσκευή τύπου πένας ελεγκτή δόσης Dosist στο SkyHigh LA για αυτοπροσώπως παραλαβή ή παράδοση εδώ. Ο ελεγκτής δόσης τροφοδοτείται από μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου 150 mAh με πιστοποίηση UL1642 και λειτουργεί από μια έξυπνη μονάδα μικροελεγκτή (MCU) που παρέχει ακριβή δόση 2,5 mg της στοχευμένης φόρμουλας Dosist της επιλογής σας.

Ως αναμφισβήτητα η πιο δημοφιλής μορφή σύγχρονης κατανάλωσης κάνναβης, το άτμισμα είναι παντού. Αυτό όμως που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι το άτμισμα είναι η θέρμανση της κάνναβης χωρίς καύση – αφού δεν γίνεται καύση, δεν δημιουργείται καπνός. Στην πραγματικότητα, έχουν γίνει αρκετές μελέτες τα τελευταία χρόνια που έχουν δείξει ότι η εξάτμιση παράγει λιγότερες καρκινογόνες ενώσεις από το κάπνισμα μαριχουάνας. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτά τα ευρήματα στο Leafly.

Τώρα ας βουτήξουμε βαθύτερα για τους έμπειρους επαγγελματίες της γλάστρας.

Το άτμισμα προσφέρει επίσης μια πολύ διαφορετική εμπειρία από το κάπνισμα ενός μπολ, παρέχοντας μια πολύ πιο δυνατή γροθιά! Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη της JAMAπου εξέτασε την κατανάλωση κάνναβης σε σπάνιους καταναλωτές, τα άτομα που εξάτμισαν άνθος κάνναβης παρουσίασαν πιο έντονα αποτελέσματα από εκείνα που κάπνιζαν την ίδια δόση.

«Οι άνθρωποι που συνηθίζουν την THC θα αρχίσουν να δοκιμάζουν μεθόδους που τους εκθέτουν σε μεγαλύτερες ποσότητες», εξηγεί ο Downs, συνιστώντας είτε έναν σωλήνα είτε ένα bubbler. Οι προχωρημένοι καταναλωτές «συνήθως ξέρουν πού θέλουν να πάνε το χόμπι τους: συνήθως σε bongs, βρώσιμα υψηλότερες δόσεις και εκχυλίσματα, είτε ως έγχυμα pre-rolls, είτε ως hash πάνω από λουλούδια σε σωλήνες, ή φυσαλίδες σχεδιασμένες για εκχυλίσματα που ονομάζονται dab rigs. που μπορεί να σε ανεβάσει πολύ ψηλά».

Μυστικό εμπειρογνωμόνων: Μπορείτε να βρείτε ζωντανή ρητίνη badder στο Coast to Coast DTLA, ένας τύπος εκχυλίσματος που θα σας στείλει κατευθείαν στο φεγγάρι. Η παραγγελία στο Leafly είναι Ελεύθερος! HERB LA – που προσφέρει δωρεάν παράδοση μέσω Leafly – μεταφέρει επίσης προϊόντα όπως η υψηλή περιεκτικότητα σε THC (80% +) ατμιστές για όσους προτιμούν το άτμισμα από το κάπνισμα.

Ενώ το άτμισμα και το κάπνισμα μπολ είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς μορφές κατανάλωσης κάνναβης, το τοπίο της κάνναβης εξελίσσεται για πάντα. Ως διάσημος δημοσιογράφος και πηγή εμπειρογνωμόνων για την κάνναβη, ο Downs έχει δει την αλλαγή της κάνναβης κατά τη διάρκεια των δεκαετιών και αναμένει ότι θα συνεχίσει να αλλάζει.

Οι μέθοδοι κατανάλωσης κάνναβης φαίνονται πολύ διαφορετικές σήμερα από ό,τι πριν από είκοσι χρόνια. Ρωτήσαμε τον Downs πώς είχε δει το τοπίο της κατανάλωσης να αλλάζει και αν αναμένει νέες καινοτομίες για τον καταναλωτή κάνναβης που θα απολαύσει στον ορίζοντα:

Οι άνθρωποι απλώς λαμβάνουν όλο και περισσότερες επιλογές», απαντά ο Downs. «Μόλις είδα μια συσκευή εισπνοής άσθματος. Το κάπνισμα είναι ο χαμηλότερος κοινός παρονομαστής της κατανάλωσης, που διαδόθηκε στα τέλη του 19ου αιώνα στο Μεξικό και στον 20ο αιώνα στον Νότο των ΗΠΑ… Είμαστε πραγματικά στην πρώτη μέρα για την τεχνολογία της κάνναβης».

Για το μακρύ, παράξενο ταξίδι προς τα εμπρός, ο κόσμος της κάνναβης έχει το Leafly.

«Το Leafly έχει γίνει η «υγεία» της μαριχουάνας», λέει ο Downs. «Χρησιμοποιούμε πραγματικούς ρεπόρτερ που μιλούν με πραγματικούς ειδικούς για να αποστάξουμε την πιο πρόσφατη γνώση σχετικά με το ζιζάνιο και τους τρόπους και τις επιπτώσεις του. Έχουμε εκατομμύρια και εκατομμύρια αναγνώστες ετησίως και κανένας άλλος ιστότοπος δεν εμβαθύνει σε αυτά τα θέματα όσο εμείς».

“Αν έχετε μια ερώτηση σχετικά με το pot, η Leafly μάλλον την έχει απαντήσει!”

Προχωρήστε στο leafly.com για να λάβετε τις απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με την κάνναβη και πολλά άλλα!

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Leave a Comment