Παρουσιάζοντας το Scar Healing Institute: Η κλινική θεραπείας ουλών που πρέπει να γνωρίζετε

Οι ουλές του προσώπου έρχονται σε άφθονες μορφές. Μερικά προκαλούνται από τραυματισμούς. Άλλα μπορεί να εμφανιστούν ως ακμή, εγκαύματα, ουλές μετά το χειρουργείο ή ελαττώματα από τη γέννηση. Είτε ένα άτομο γεννιέται με τις ουλές είτε εμφανίστηκαν αργότερα, μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε σε ένα πράγμα: κανείς δεν τις θέλει.

Εκτός από τις αισθητικές ανησυχίες που συνήθως νιώθουν όσοι έχουν υποστεί ουλές στο πρόσωπο, η αυτοπεποίθηση επηρεάζεται πάρα πολύ. Η αυτοσυνείδηση ​​που προκαλείται από σωματικές ανωμαλίες είναι πιο κρίσιμη από ποτέ στην κουλτούρα μας με εμμονή στην υγεία, την ομορφιά και τη νεολαία, και οι ερευνητές ανακαλύπτουν ότι οι ουλές στο πρόσωπο είναι μία από τις βασικές πηγές.

Σε αυτό το άρθρο, θα διερευνήσουμε το πάθος ενός εξέχοντος δερματοχειρουργού να δίνει τη δυνατότητα στους ασθενείς να αποκτήσουν το αισθητικά ευχάριστο πρόσωπο που τους αξίζει, μια φιλοδοξία που οδήγησε στην ίδρυση του Ινστιτούτου The Scar Healing.

Αυτός ο ειδικός, ο Δρ Salar Hazany, είναι ένας διάσημος δερματολόγος και χειρουργός από το Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Βρίσκεται στο χώρο ως ειδικός για πάνω από μια δεκαετία ως ένας από τους σημαντικότερους υπεύθυνους για τη θεραπεία ουλών ακμής. Με τη μοναδική του κατανόηση της ακμής και των ουλών ακμής, κατάφερε να θεραπεύσει μερικές από τις πιο έντονα προβληματικές, προκλητικές για τη θεραπεία παθήσεων του δέρματος.

Οι εξαιρετικά εξειδικευμένες δεξιότητες του Δρ. Hazany του επέτρεψαν να επεκτείνει τους ορίζοντές του στη μικρογραφική χειρουργική Mohs και στην αφαίρεση καρκίνου του δέρματος – δύο από τις πιο περιζήτητες διαδικασίες για την αντιμετώπιση των ουλών του προσώπου. Πρόσφατα, οι προσπάθειές του του έδωσαν την ευκαιρία να ιδρύσει το δικό του ινστιτούτο στο Μπέβερλι Χιλς για να εξασκήσει τις σύγχρονες τεχνικές του.

Ο Δρ Hazany γεννήθηκε στον κόσμο της ιατρικής και γοητεύεται από αυτήν από πολύ νεαρή ηλικία. Ως παιδί, ο πατέρας του, ο γνωστός ψυχίατρος Δρ. Ebrahim Hazany, μοιραζόταν συχνά τις επαγγελματικές του εμπειρίες. Από τις ιστορίες ασθενών που ανάρρωσαν μετά από ψυχική αποκατάσταση, το πάθος του πατέρα του για την αποκατάσταση ασθενών τον ενέπνευσε να ξεκινήσει σε μια πορεία που θα οδηγούσε στη θέση του ως πιστοποιημένος χειρουργός. Το επίπεδο ενσυναίσθησης, συμπόνιας και ευθύνης που χρειάζεται για να είσαι ένας επιτυχημένος ψυχίατρος ενημερώνει επίσης το έργο του Δρ. Hazany. Η ικανότητα του πατέρα του να βοηθά τους ανθρώπους σε προσωπικό και κλινικό επίπεδο παραμένει βασική έμπνευση για τον Δρ Hazany. Στην πραγματικότητα, ο Δρ Ebrahim Hazany είναι συνιδρυτής της κλινικής του γιου του, The Scar Healing Institute.

Για να ιδρύσουν το Ινστιτούτο Επούλωσης Ουλών, οι δύο γιατρός Hazanys συγκέντρωσαν τους κορυφαίους δερματολόγους στην Καλιφόρνια. Η γκάμα των υπηρεσιών για τους ασθενείς τους περιλαμβάνει θεραπείες για όλους τους κοινούς τύπους ουλών ακμής, συμπεριλαμβανομένων των ουλών από πάγο, των ουλών μετά το χειρουργείο, των ουλών του κουτιού και των ουλών από κύλιση. Στην κλινική γίνονται χειρουργεία χημικής και φυσικής αποκατάστασης.

Η χημική αναδόμηση ασκείται από πάνω προς τα κάτω ενώ η φυσική αναδόμηση από κάτω προς τα πάνω και από το πλάι. Το προσωπικό του Scar Healing Institute υπερηφανεύεται που χρησιμοποιεί τις πιο σχολαστικές, εξατομικευμένες και διαχρονικές προσεγγίσεις που είναι δυνατές για την εξασφάλιση βέλτιστων αποτελεσμάτων.

Ο Δρ. Salar Hazany έχει τόσο ισχυρή φήμη μεταξύ των συνομηλίκων του και των ασθενών για την επιτυχία του στη θεραπεία ουλών και στην αφαίρεση καρκινικών κυττάρων του δέρματος που ορισμένοι τον αποκαλούν «Dr. Καρκίνος Killer’—ένα πολύ ταιριαστό σόμπρικε. Είναι επίσης ευρέως αναγνωρισμένος για τη θεραπεία μοναδικών και δύσκολων τύπων δερματικών προβλημάτων, όπως ουλές στα βλέφαρα.

Ο Δρ Hazany εργάζεται σκληρά όχι μόνο για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των ασθενών, αλλά και για να ικανοποιήσει τις επιθυμίες των ασθενών του να κατανοήσουν τις διαδικασίες του, τις διαθέσιμες θεραπευτικές επιλογές και τις συναρπαστικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ένας γιατρός στην αιχμή των νέων ιατρικών στρατηγικών.

Στη σελίδα του στο Instagram (@drcancerkiller) ο Δρ Hazany παρέχει ένα παράθυρο στον κόσμο ενός διάσημου επαγγελματία δερματολόγου/χειρουργού, κρατώντας τους ακολούθους του αφοσιωμένους, παρουσιάζοντας τις διαδικασίες του στο χώρο εργασίας του. Η πλατφόρμα IG του άνθισε από την αρχή, φέρνοντας 228 χιλιάδες ακόλουθους σε λιγότερο από ένα χρόνο. Από τότε που άνοιξε, το Scar Healing Institute (@scarhealinginstitute) ήταν μια εκπληκτικά δημοφιλής κλινική. Αν αναζητήσετε το όνομα του Δρ. Salar Hazany, θα δείτε εκατοντάδες διθυραμβικές κριτικές σε πολλούς ιστότοπους από ικανοποιημένους ασθενείς. Αυτές οι μαρτυρίες καταδεικνύουν όχι μόνο ότι ο Δρ Hazany είναι ένας από τους κορυφαίους επαγγελματίες στην ειδικότητά του, αλλά ότι ξεκίνησε μια από τις κορυφαίες κλινικές θεραπείας ουλών για την εκπαίδευση άλλων δερματολόγων στις τεχνικές του.

Η επιτυχία του Scar Healing Institute είναι η πιο πειστική απόδειξη της επίδρασης του Δρ. Hazany στον τομέα της εξειδίκευσής του. Αν θέλετε να δοκιμάσετε μια θεραπεία που θα σας αλλάξει τη ζωή που θα βελτιώσει την εμφάνισή σας και θα σας κάνει να νιώθετε πληρότητα, επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.scarhealinginstitute.com και κλείστε το ραντεβού σας!

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Leave a Comment