Ο Elizondo και ο Adric και η περιοδεία του Bill Hurley Memorial στο Μιλγουόκι

Το παρακάτω δεν αποτελεί καταχώριση οδηγού, γιατί ακόμα ψάχνω τις σημειώσεις μου για το πώς θα πρέπει να βιώσει κανείς καλύτερα το στάδιο Kauffman στο Κάνσας Σίτι. Τούτου λεχθέντος, ο Έρικ πρότεινε στο παρελθόν ότι μπορούσαμε να χρησιμοποιούμε πάντα περισσότερο περιεχόμενο σχετικά με τις εμπειρίες μου στο δρόμο.


15 Αυγούστου 2022: Μια γιορτή ζωής σε έναν αγώνα μπέιζμπολ

Πριν από το παιχνίδι. Αμερικανικό Οικογενειακό Πεδίο. 15 Αυγούστου 2022.
Michael Elizondo / TrueBlueLA

Δεν είπα στη μητέρα μου ότι ουσιαστικά θα έγραφα ένα δεύτερο μνημόσυνο στον αείμνηστο πατριό μου. Εν μέρει, επειδή ήξερα ότι θα άρχιζε να κλαίει, και κυρίως επειδή, θα άρχιζα να κλαίω αν έβλεπα τη μαμά μου να κλαίει. Οπότε ήξερα ότι θα χρειαζόταν να έχω ένα άκαμπτο πάνω χείλος και να προσπαθώ να μην είμαι υπερβολικά συναισθηματικός με το ταξίδι. Ήταν δύσκολο. Αλλά από ορισμένες απόψεις, ήταν καλό να δώσουμε μια δίκαιη αναταραχή στο American Family Field (AFF) χωρίς να υπάρχουν κατευθυντήριες γραμμές κοινωνικής απόστασης. Ήρθα εδώ πέρυσι κατά τη διάρκεια της διαδρομής 5-15 που συνέπεσε με το ταξίδι Original #SaveEli. Παρόλο που επέστρεψα κάτω από σκοτεινές συνθήκες, διασκέδασα πολύ περισσότερο αυτό το γύρο.

Όπως μερικοί από εσάς μπορεί να γνωρίζετε ή όχι, αρχικά δεν σχεδίαζα να επιστρέψω στο Μιλγουόκι τον περασμένο χρόνο. Είχα προτείνει να έρθω στο Μιλγουόκι για τα γενέθλια της μητέρας μου στο τέλος της περασμένης σεζόν στον πατριό μου και στη μητέρα μου, καθώς κατά τη διάρκεια της παραμονής μου εκεί, συνάντησα ένα σωρό πράγματα που πίστευα ότι θα ήθελαν και οι δύο. Συμφώνησαν να προγραμματίσουν το ταξίδι. Αλλά η υγεία του πατριού μου σύντομα τον απέτυχε και δεν έζησε αρκετά για να δει την ερχόμενη άνοιξη. Ωστόσο, η μαμά μου ήθελε ακόμα να κάνει το ταξίδι και το σχεδίασα να πάμε σε δύο αγώνες στο Μιλγουόκι.

Έπρεπε λοιπόν να φύγω από το φινάλε της σειράς του Κάνσας Σίτι λίγο νωρίς για να προλάβω την πτήση μου για το Σικάγο για να συναντηθώ με τη μητέρα μου, τη Ντέμπι. Μίλησε στα αυτιά όλων πριν έρθει και τελικά τη βρήκα στο τερματικό ενοικίασης αυτοκινήτων στο O’Hare. Μετά από 90 λεπτά με το αυτοκίνητο αργότερα, τακτοποιηθήκαμε στα καταλύματά μας στο Potawatomi Hotel & Casino στο Μιλγουόκι, το οποίο βρίσκεται ουσιαστικά ακριβώς κάτω από το πάρκο.

Η μαμά μου, ο Άντρικ και εγώ.  Αμερικανικό Οικογενειακό Πεδίο.  15 Αυγούστου 2022.

Η μαμά μου, ο Άντρικ και εγώ. Αμερικανικό Οικογενειακό Πεδίο. 15 Αυγούστου 2022.
Michael Elizondo / TrueBlueLA

Η μητέρα μου δεν είχε πάει σε παιχνίδι Dodger από το 1988. Έτσι σκέφτηκα ότι αυτή η εμπειρία θα ήταν ενδιαφέρουσα. Και γενικά ήταν. Για αρχή, η μαμά μου μίλησε με οποιονδήποτε ερχόταν κοντά μας, συμπεριλαμβανομένων των κλητήρες και των 50/50 λαών της λοταρίας. Καθίσαμε στο Club Seating, το οποίο ήταν παραδόξως άδειο, λαμβάνοντας υπόψη πόσο γεμάτο ήταν το πάρκο συνολικά. Δεν είναι σαν να μην είχαμε ωραία θέα του παιχνιδιού.

Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, εν αγνοία της Debbie, δημοσίευσα το παρακάτω στο Twitter με το σχέδιο να το μοιραστώ μαζί της όταν δημοσιεύτηκε αυτό το άρθρο. Συγκινήθηκα βαθιά από όλους όσοι ήρθαν στο Twitter. Ήταν παράξενο να συνεχίζει να λειτουργεί το τηλέφωνό μου χωρίς να εξηγώ στη μαμά μου τι συνέβαινε.

Για να πω την αλήθεια, ούτως ή άλλως έδινα τη μισή σημασία στο παιχνίδι. Ειλικρινά, απορροφήθηκα περισσότερο βλέποντας τη μαμά μου να απολαμβάνει το παιχνίδι. Έχασε τα μυαλά της από χαρά σε όλο το παιχνίδι και ειδικά όταν είδε το Sausage Race. Επευφημούσε και χειροκροτούσε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με εγκατάλειψη. Χάρηκα που είχα την παρέα παρακολουθώντας μπέιζμπολ και χάρηκα που είδα τη μαμά μου να χαμογελά ξανά.

Για τη χαρά σας, Sausages in Flight.  Αμερικανικό Οικογενειακό Πεδίο.  15 Αυγούστου 2022.

Για τη χαρά σας, Sausages in Flight. Αμερικανικό Οικογενειακό Πεδίο. 15 Αυγούστου 2022.
Michael Elizondo / TrueBlueLA

Θυμάμαι ένα τελευταίο κομμάτι από αυτό το παιχνίδι, το οποίο συνδέεται με το θέμα της οικογένειας: Ο Γκάβιν Λουξ στέκεται μπροστά στην οικογένειά του, η οποία είχε κρατήσει μια κοντινή σουίτα.

Περίπου στα μισά του παιχνιδιού, ένα ζευγάρι φίλων που είχα συναντήσει προηγουμένως στη Μινεάπολη και ξανασυνάντησα στο Κάνσας Σίτι, ήρθαν να κάτσουν δίπλα μας και βγάλαμε μια φωτογραφία μετά το παιχνίδι. Ήλπιζα να έρθουν στο επόμενο παιχνίδι, αλλά δεν τους είδα.

Debbie, Michael και φίλοι.  Αμερικανικό Οικογενειακό Πεδίο.  15 Αυγούστου 2022.

Debbie, Michael και φίλοι. Αμερικανικό Οικογενειακό Πεδίο. 15 Αυγούστου 2022.
Michael Elizondo / TrueBlueLA

Υπήρξε μια άλλη ωραία στιγμή από αυτό το παιχνίδι με τον Mookie Betts που δεν είδα προσωπικά, την οποία θα επανεξετάσουμε σε λίγο.

16 Αυγούστου 2022 – Πηγαίνοντας γύρω στους κύκλους στο ΜΚΕ

Μέσα στο Press Box.  Αμερικανικό Οικογενειακό Πεδίο.  16 Αυγούστου 2022.

Μέσα στο Press Box. Αμερικανικό Οικογενειακό Πεδίο. 16 Αυγούστου 2022.
Michael Elizondo / TrueBlueLA

Και θα δώσω πίστωση στο Μιλγουόκι. κανονικά, σε αυτές τις περιοδείες, είμαι περιτριγυρισμένος από θαυμαστές των Dodger. Αλλά σε αυτήν την περιοδεία, ήμουν ο μόνος θαυμαστής των Dodger καθώς οι υπόλοιποι ήταν ντόπιοι από την περιοχή που έκαναν την περιοδεία. Ήταν μια ασυνήθιστη αλλά όχι ανεπιθύμητη εξέλιξη. Το άλλο πράγμα που δεν έλαβα υπόψη μου σε αυτήν την περιοδεία ήταν η διάρκεια της. Οι περισσότερες ξεναγήσεις στο πάρκο κυμαίνονται από μία ώρα έως 90 λεπτά. Αυτή η περιοδεία διήρκεσε σταθερά πάνω από δύο ώρες με λίγο περισσότερο περπάτημα από ό,τι έχω συνηθίσει σε αυτά τα πράγματα. Δεν είναι παράπονο, αλλά μάλλον παρατήρηση. Κάθισα τον Adric στην καρέκλα του Bob Uecker στο περίπτερό του. Ιεροσυλία? Πιθανώς. Αστείος? Βάζεις στοίχημα. Η γκαλερί της περιοδείας μου περιλαμβάνεται παρακάτω.

Όσο για το ίδιο το παιχνίδι, η μαμά και εγώ καθίσαμε πίσω από το σπίτι, αλλά όχι τόσο κοντά ώστε να επαναληφθεί η εμπειρία του Anaheim. Δύο πράγματα αξιοσημείωτα σε αυτό το παιχνίδι, το οποίο ήταν αρκετά διασκεδαστικό, παρόλο που οι Ντότζερς αποκλείστηκαν στο Μιλγουόκι σε επιπλέον innings όταν ήμουν… πάλι.

Πρώτα από την ανάπτυξη του Ryan Pepiot. Δεν είναι αρκετά εκεί ακόμα, αλλά υπάρχουν πολλά να αρέσουν σε αυτό το παιδί.

Ενώ εγκατέλειψε δύο τεράστιες διαδρομές στο σπίτι, ο Pepiot θα μπορούσε να βρει πολλά καλά πράγματα για να μιλήσει από αυτό το ξεκίνημα. Αμερικανικό Οικογενειακό Πεδίο. 16 Αυγούστου 2022.
Michael Elizondo / TrueBlueLA

Μια σωστή αναλογία για το πού βρίσκεται σε εξέλιξη η Pepiot είναι ο Dustin May το 2020 ή ο Tony Gonsolin το 2021 – αναλαμπές υπέροχων πραγμάτων, αλλά δεν τα έχει καταλάβει ακόμα όλα. Αλλά μόλις το κάνει… ω μωρό μου.

Το άλλο πράγμα που αξίζει να σημειωθεί, εκτός από όλα τα δυνατά σόλο εκρήξεις από τους Joey Gallo, Chris Taylor και Christina Yelich, ήταν αυτό το πιάσιμο του Chris Taylor στο κάτω μέρος του δέκατου. Νομίζω ότι σχεδόν όλοι στο γήπεδο σκέφτηκαν ότι ο Andrew McCutchen είχε τελειώσει το παιχνίδι σε εκείνο το σημείο. Διασκεδαστικό γεγονός, ήταν ο Andrew McCutchen που έφυγε από τους Dodgers στο Σαν Φρανσίσκο κατά τη διάρκεια του αγώνα μαραθώνιου 14 ιντσών (εντός του Wilmer Font).

Αφού ο JT έβαλε τους Dodgers μπροστά στην κορυφή του 11ου, ήλπιζα ότι ο Kimbrel θα μπορούσε να βάλει το παιχνίδι στο κρεβάτι. Το έκανε, απλώς όχι με τον τρόπο που θα ήθελες.

Λοιπόν, το 3-2 εξακολουθεί να είναι ένα νικηφόρο road trip και ένα συνολικό ρεκόρ 11-3 δεν είναι ακόμα τίποτα για να κοροϊδεύουμε. Η μαμά μου διασκέδασε και είναι παιχνιδάκι να με συνοδεύσει ξανά στο δρόμο – πιθανότατα στα γενέθλιά της.

Οι ζυθοποιοί αποχωρούν από τους Dodgers

Λαμπεροί, χαρούμενοι άνθρωποι στην ΜΚΕ. Αμερικανικό Οικογενειακό Πεδίο. 16 Αυγούστου 2022.
Michael Elizondo / TrueBlueLA

Σύμφωνα με το πρόγραμμα για τα γενέθλιά της το 2023, οι Dodgers θα βρίσκονται στο Λος Άντζελες… παίζοντας Milwaukee. Πλάκα μου κάνεις;;… Μπέιζμπολ!

Η μαμά και εγώ στο τέλος του παιχνιδιού στο ΜΚΕ.  16 Αυγούστου 2022.

Ο κλητήρας ήταν χαρούμενος που τράβηξε τη φωτογραφία μας, αλλά σαφώς δεν άρεσε η ειρωνεία του να επικαλούμαι το Midwest Goodbye. Αμερικανικό Οικογενειακό Πεδίο. 16 Αυγούστου 2022.
Michael Elizondo / TrueBlueLA

Αφού έφυγα – Αλήθεια, Vassegh;!

Κανονικά, αυτή η στιγμή θα ήταν το τέλος της αναφοράς πεδίου. Ωστόσο, καθώς η μαμά μου και εγώ φεύγαμε από το Μιλγουόκι, ο Ντέιβιντ Βασέγκ έπεσε σε μια τσουλήθρα που κανονικά πρέπει να πληρώσετε 150 $ για το προνόμιο. Πήγε καλά…μέχρι που δεν πήγε.

Μάλλον σκέφτεστε – περιμένετε, αυτό το βίντεο δεν είναι το βίντεο που έγινε viral, κανείς δεν τραυματίστηκε εδώ, γιατί αυτή η ιστορία είναι τόσο μεγάλη; Σε περίπτωση που ζούσατε κάτω από έναν βράχο ή είχατε άλλα πράγματα να κάνετε, μπορεί να αγνοούσατε ότι ο ρεπόρτερ των Dodgers, David Vassegh, κατέβηκε από την τσουλήθρα Bernie στο AFF και κατάφερε να σπάσει τον καρπό του και να ραγίσει έξι από τα πλευρά του. Για οποιονδήποτε λόγο, ο Vassegh κατέβηκε δύο φορές, και είναι το δεύτερο τρέξιμο που όλοι έβλεπαν, τσακίστηκαν και/ή γέλασαν.

Ήμουν μετρίως ενοχλημένος με αυτή την εξέλιξη, γιατί επισκίασε μια πραγματικά όμορφη στιγμή που συνέβη λίγες μέρες πριν: ένα παιδί έφερε μια ταμπέλα που έλεγε «Θέλεις να παίξεις τσαμπουκά, Μούκι;» Και ο Μούκι όντας Μούκι, συνέβη το εξής:

Πώς μπορείς να μην είσαι ρομαντικός με το μπέιζμπολ; Τέλος πάντων, αυτό το βίντεο έγινε viral για ένα καυτό δευτερόλεπτο, πολύ πριν το επίσημο feed της ομάδας μοιραστεί την ιστορία. Το άτομο που τράβηξε αυτό το βίντεο; Το όνομά του είναι Νικ και από καθαρή σύμπτωση, έτυχε να είναι ο ξεναγός μου στο AFF. Μπορείτε πιθανώς να μαντέψετε τι πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια.

Ο Νικ, ο Άντρικ και εγώ. American Family Field. 16 Αυγούστου 2022.
Michael Elizondo / TrueBlueLA

Ήρθε η ώρα για μια συζήτηση του δρόμου. Θα δημοσιεύσω τη συνέντευξή μου με τον Nick τις επόμενες εβδομάδες μόλις έχουμε επιτέλους την ευκαιρία να συνομιλήσουμε σε βάθος. Είναι ένας καλός ξεναγός και είχε μια ενδιαφέρουσα ιστορία να μοιραστεί.

Έπειτα, το τελευταίο ταξίδι της κανονικής σεζόν της χρονιάς, εκτός αν ο Underdog ή η οικογένειά μου με παρασύρει στο Oracle Park, με μια σειρά τριών αγώνων στο Σαν Ντιέγκο στις 9-11 Σεπτεμβρίου. Τα λέμε τότε!

Leave a Comment