Ο Ντάτζερς Μπόμπι Μίλερ μπαίνει στο 8ο inning, ο Ντάστιν Μέι σκοράρει 10

Pitching ήταν το όνομα του παιχνιδιού της Κυριακής στα ανήλικα Dodgers. Λοιπόν, αυτό και η παράβαση της Οκλαχόμα Σίτι.

Παίκτης της ημέρας

Μπόμπι Μίλερ έριξε 102 γήπεδα για το Double-A Tulsa την Κυριακή, αλλά αυτό δεν ήταν πολύ πολύ έξω από τα συνηθισμένα για αυτόν, έχοντας παίξει μεταξύ 90-96 γήπεδα σε επτά από τις 10 τελευταίες του εκκινήσεις. Αλλά αυτό που έκανε την Κυριακή να ξεχωρίζει για τον Μίλερ ήταν ότι αυτά τα γήπεδα τον οδήγησαν στην όγδοη συμμετοχή για πρώτη φορά ως επαγγελματίας.

Ο Μίλερ πέτυχε εννέα και περπάτησε δύο στα 7⅓ συμμετοχές του, τέσσερα άουτ περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι στην καριέρα του. Έφτασε στην έβδομη άλλη φορά αυτή τη σεζόν, στις 28 Μαΐου εναντίον του Σπρίνγκφιλντ.

Τα Strikeouts ήταν σε ανοδική πορεία για τον Miller, ο οποίος πέτυχε 11 δύο φορές στις τρεις προηγούμενες εκκινήσεις του και πέτυχε εννέα ή περισσότερες σε πέντε από τις τελευταίες επτά εκκινήσεις του. Ο αγώνας της Κυριακής είχε μια σκληρή εξέλιξη, όσον αφορά τα αποτελέσματα για τον Miller, ο οποίος επέτρεψε 16 σερί (14 κερδισμένες σειρές) σε 16 innings στις πρώτες τέσσερις εκκινήσεις του μετά το The Futures Game στο Dodger Stadium.

Το ντραφτ του πρώτου γύρου των Ντότζερς επιλέγει από το Λούισβιλ το 2020, ο Μίλερ στη σεζόν έχει 4,45 ERA και 3,44 FIP με 117 χτυπήματα (30,5 τοις εκατό) σε 91 συμμετοχές. Την Κυριακή ήταν το τέταρτο ξεκίνημά του χωρίς σκορ στη σεζόν.

Η Tulsa έπαιζε ως Noodlers την Κυριακή, ένα νεύμα στην παράδοση της Οκλαχόμα να πιάνει ψάρια με το χέρι βάζοντας το χέρι στο στόμα του εν λόγω ψαριού (τι;), μια εναλλακτική ταυτότητα που πρόσθεσαν οι Drillers το 2021. Μαζί με το όνομα Noodlers έρχονται πράσινες στολές νέον, στις οποίες ο Μίλερ και η Τάλσα ευδοκίμησαν την Κυριακή.

Triple-A Οκλαχόμα Σίτι

Ντάστιν Μέι έκανε αυτό που πιστεύεται ότι ήταν η τελευταία του απεξάρτηση για την Οκλαχόμα Σίτι και το έκανε με στυλ στο νίκη επί του Round Rock Express (Ρέιντζερς).

Ο May πέτυχε 10 σε πέντε περιόδους δουλειάς και μετά από ένα σόλο σπίτι στο πρώτο inning δεν επέτρεψε άλλο τρέξιμο. Ο Μέι επέτρεψε τέσσερα χτυπήματα και ένα περπάτημα, χρειαζόταν μόνο 70 γήπεδα για να ολοκληρώσει την έξοδό του, και μετά πέταξε μερικά ακόμα στο ταμπλό για να τεντωθεί.

Ο May έφτασε τα 99 mph στο fastball του, είχε κατά μέσο όρο 98 mph στο τετραπλό και 97 mph στο βυθιζόμενο. Χρειαζόταν μόνο εννέα γήπεδα για να περάσει το δεύτερο inning, όλα χτυπήματα.

Η Κυριακή αναμενόταν να είναι το τελευταίο ξεκίνημα αποτοξίνωσης για τον Μάιο, ο οποίος σε πέντε εκκινήσεις για την Οκλαχόμα Σίτι επέτρεψε τέσσερις διαδρομές σε 19 συμμετοχές, με έξι χτυπήματα και 33 περιπάτους. Αν το επόμενο ξεκίνημα του Μέι είναι στην πραγματικότητα για τους Dodgers, το Σάββατο κόντρα στους Marlins είναι το πιο λογικό.

Η Οκλαχόμα Σίτι σημείωσε επίσης διψήφιο σερί την Κυριακή. Ο Michael Busch βρέθηκε ανάμεσα στις πέντε επιτυχίες του, οδηγώντας σε τέσσερα. Ο Τζέισον Μάρτιν έκανε επίσης homered. Το παιχνίδι ήταν ήδη μια έκρηξη με κατεύθυνση προς το κάτω μέρος του όγδοου, όταν η Οκλαχόμα Σίτι χτυπήθηκε από τέσσερα γήπεδα, ισοφάρισε δύο περιπάτους, σημείωσε δύο μονά και είχε τρία διπλά σε ένα καρέ 10 τρεξίματος για να διπλασιάσει το σύνολο της.

Ο Edwin Ríos έπαιξε στην τρίτη βάση και είχε δύο χτυπήματα, συμπεριλαμβανομένου ενός διπλού. Αυτός ήταν ο 13ος αγώνας για τον Ríos στην αποστολή αποτοξίνωσης του δευτερεύοντος πρωταθλήματος και πέτυχε ένα χτύπημα σε καθένα από τα δώδεκα τελευταία του, χτυπώντας 0,306 (15-for-49) με πέντε διπλά. Οι εργασίες αποτοξίνωσης μπορούν να διαρκέσουν έως και 20 ημέρες για μη αθλητές, και για τον Ρίο η ημέρα αυτή έρχεται την Τρίτη. Αυτό σημαίνει ότι η ώρα της απόφασης είναι σύντομα για τους Dodgers, εάν θα ενεργοποιήσουν τώρα τον Ríos από τη λίστα τραυματιών 60 ημερών ή θα τον επιλέξουν και θα περιμένουν λίγο περισσότερο από δύο εβδομάδες για να τον επαναφέρουν τον Σεπτέμβριο.

Double-A Tulsa

Ενώ ο Μίλερ κράτησε την Τάλσα μπροστά, η επίθεση των Ντράιερ προστέθηκε, ειδικά αργά νίκησε τους Midland RockHounds (A’s). Ο Leonel Valera έπεσε λίγο πριν τον κύκλο, οδηγώντας σε τέσσερις διαδρομές. Το home run ήταν το δεύτερο σε ισάριθμες μέρες και το τρίτο της σειράς.

Ο Άντι Πέιτζς έπαιξε επίσης για την Τάλσα, την 21η του σεζόν.

Ο Jordan Leasure μπήκε με τους δύο δρομείς του Miller και έναν έξω στον όγδοο σε ένα παιχνίδι 3-0 εκείνη τη στιγμή, και τους έριξε και τους δύο. Ο Leasure παρέμεινε για να πετύχει ένα τέλειο ένατο για να κερδίσει το σώσιμο, αυτό το τρίτο.

High-A Great Lakes

Το Stellar pitching κράτησε τους Loons στο παιχνίδι παρά το γεγονός ότι δεν σημείωσαν τρεξίματα, μέχρι το 10ο inning με μια αποτυχημένη νίκη επί των Peoria Chiefs (Cardinals). Οι Great Lakes είχαν μόνο τρία χτυπήματα στο παιχνίδι. Ο πρώτος βασικός Imanol Vargas είχε δύο από αυτούς, συμπεριλαμβανομένου του σινγκλ στον 10ο νικητή Aldrich De Jongh για τη μοναδική σειρά του παιχνιδιού.

Στο ανάχωμα για τους Loons ήταν μια τριάδα κληρωτών του 2021. Ο Emmet Sheehan έκτος στρογγυλός σημείωσε έξι χωρίς σκορ για να ξεκινήσει τα πράγματα, επιτρέποντας τα μόνα τέσσερα χτυπήματα του παιχνιδιού για την Peoria – όλα μονό – αλλά δεν κατάφερε κανένα και πέτυχε έξι. Ο πέμπτος-στρογγυλευτής Ben Casparius χτύπησε τα τρία από τα έξι χτυπήματα που αντιμετώπισε σε δύο τέλεια καρέ, στη συνέχεια ο όγδοος-rounder Ben Harris έκανε μια βόλτα για να παρουσιάσει τα δύο τελευταία inning χωρίς σκορ, χάρη στα δύο χτυπήματα του.

Και τα δύο χτυπήματα για τον Χάρις ήρθαν στο 10ο μετά το περπάτημα και ένα χτύπημα θυσίας έβαλε δύο σερί γκολ-προς στη θέση σκορ με ένα άουτ. Ο Χάρις έχει 47 τοις εκατό ποσοστό απεργίας με το 0,98 ERA του σε 18⅓ innings από τότε που προήχθη στο High-A.

Low-A Rancho Cucamonga

Οι Quakes έπαιξαν catch-up όλη τη νύχτα, ρίχνοντας μια υπόθεση υψηλής βαθμολογίας στο δρόμο προς τη θύελλα της λίμνης Elsinore (Padres).

Ο αριστερός παίκτης Chris Alleyne, ο εκλεκτός του ντραφτ του 19ου γύρου των Dodgers που κέρδισε το Big Ten Player of the Year αυτή τη σεζόν, πέτυχε την πρώτη του επαγγελματική σειρά εντός έδρας. Ο δεύτερος γύρος επιλογής Dalton Rushing είχε τρία χτυπήματα, συμπεριλαμβανομένου του δεύτερου αγώνα του στο σπίτι, συν μια βόλτα.

Σκορ της Κυριακής

Πρόγραμμα Τρίτης

  • 4:05 μ.μ. PT: Great Lakes at Lansing (A’s)
  • 5:05 μ.μ.: Οκλαχόμα Σίτι στο Sugar Land (Άστρος)
  • 5:05 μ.μ.: Tulsa at Wichita (Twins)
  • 18:30: Rancho Cucamonga εναντίον Modesto (Mariners)

Οι τέσσερις κορυφαίες θυγατρικές είναι όλες εκτός Δευτέρας.

Leave a Comment