Ο νεαρός επιχειρηματίας Adnan Dedic ξεπέρασε τη συντριπτική πλειοψηφία των κτηματομεσιτών στις ΗΠΑ πριν από την ηλικία των 30 ετών

Εάν δεν έχετε ακούσει για το όνομα Adnan Dedic σε σχέση με τον κλάδο των ακινήτων πρόσφατα, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα αργήσει να ακούσετε για αυτόν και την εμπνευσμένη ιστορία του για το πώς έγινε ηγετικό άτομο στο real estate σε λιγότερο από μισή δεκαετία πριν αποφοιτήσει από το κολέγιο. Με πάνω από 50 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις πέρυσι, ο Ντέντιτς έδειξε στον κόσμο ότι όσον αφορά την επιτυχία του. ο ουρανός είναι το όριο από όπου κι αν έχεις ρίζες.

Κατά ειρωνικό τρόπο, ο Ντέντιτς είναι διαβόητος για την πολύ γοητευτική ανατροφή του. Προερχόμενος από μια ζωή φτώχειας και αντιξοότητας, ο Ντέντιτς πέρασε τα παιδικά του χρόνια σε έναν καταυλισμό προσφύγων στην Utica της Νέας Υόρκης αφού οι γονείς του διέφυγαν στη Γερμανία για να σώσουν την οικογένειά τους από τους κινδύνους των γιουγκοσλαβικών πολέμων. Αφού χωρίστηκαν στην πατρίδα τους τη Βοσνία, η μητέρα και ο πατέρας του Ντέντιτς κατάφεραν να επανενώσουν την οικογένειά τους στη Φρανκφούρτη, όπου γεννήθηκε ο Αντνάν λίγο μετά, και αποφάσισαν να μετακομίσουν στη χώρα των ελεύθερων.

Κατά τη διάρκεια της νιότης του στον καταυλισμό προσφύγων στην Utica, ο Ντέντιτς παρατήρησε τους γονείς του να αγωνίζονται να κρατήσουν την οικογένειά τους ζωντανή σε μια νέα χώρα, κάνοντας πολλές δουλειές χαμηλού εισοδήματος. Αφού έφτασε σε μια ηλικία σοφίας και απέκτησε τα κατάλληλα μέσα, ο Ντέντιτς εργάστηκε για να πετύχει τη ζωή που δεν είχαν ποτέ οι γονείς του, ξεκινώντας από τα χρόνια του κολεγίου στο Πανεπιστήμιο της ακτής του κόλπου της Φλόριντα.

Το πρώτο εντυπωσιακό επίτευγμα του Ντέντιτς ήρθε όταν πήρε μια αυθόρμητη απόφαση να αγωνιστεί σε ένα Διαγωνισμός Buzzprize Expoστη Σαρασότα της Φλόριντα, όπου του απονεμήθηκε τελικά ο τίτλος «Νέος Επιχειρηματίας της Χρονιάς». Για τον Ντέντιτς, αυτή θα ήταν μόνο η πρώτη από τις πολλές νίκες που θα έρθουν.

Ο νέος τίτλος του Ντέντιτς τον βοήθησε να αποκτήσει έκθεση από έναν μέντορα από τη διάσημη τηλεοπτική εκπομπή, Δεξαμενή καρχαρία, που τον έπεισε να δοκιμάσει το real estate. Με τη νέα του ενασχόληση με ακίνητα στη Νοτιοδυτική Φλόριντα, ο Ντέντιτς έλαμψε με την εργασιακή ηθική και το χάρισμά του, όπως ακριβώς είχε προβλέψει αυτός ο μέντορας κηδεμόνας.

Ο Ντέντιτς πέτυχε σύντομα μια θέση στο κορυφαίο πρακτορείο, Compass Realty, όπου έλαβε μισθό πολλών εκατομμυρίων δολαρίων σε προμήθεια πωλήσεων τα πρώτα του χρόνια. Ωστόσο, ο Ντέντιτς εκφράζει συχνά την ευγνωμοσύνη του για τις αντιξοότητες που αντιμετώπισε στα νιάτα του, υποστηρίζοντας ότι του έφερε αληθινή σοφία, τονίζοντας σταθερά ότι τα χρήματα δεν είναι ο μοναδικός στόχος που πρέπει να επιδιώξει κανείς να πετύχει.

Η ανοιχτόμυαλη και καινοτόμος προοπτική του φαίνεται μέσω των πιο πρόσφατων επιτευγμάτων του, όπου επαινείται για τα προσωποπαγή χαρακτηριστικά που ενσωματώνει κατά τη διάρκεια των αλληλεπιδράσεων με τον πελάτη και τον πωλητή. Είτε αυτές οι δεξιότητες προκύπτουν φυσικά είτε όχι, ο Dedic καταβάλλει άφθονη προσπάθεια να μιλήσει για τη σημασία της διατήρησης αξιόπιστων και ευχάριστων εμπειριών με τους πελάτες του.

Ο Dedic έχει βαθμολογηθεί ως Πράκτορας “5 Αστέρων καλύτερος” στη διάσημη επιχείρηση ακινήτων, Zillow, όπου μπορεί κανείς να βρει πολλές μαρτυρίες που μιλούν για την παντοδύναμη ανωτερότητά του όσον αφορά την επιχείρηση του real estate και τη συνολική ικανοποίηση των πελατών .

Πρόσφατα, το Έκδοση Real Trends Τοποθέτησε τον Ντέντιτς ανάμεσα στο κορυφαίο ένα τοις εκατό των 1,7 εκατομμυρίων αδειοδοτημένων κτηματομεσιτών στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά από μόλις έξι χρόνια αδειοδότησης. Με μια τέτοια αξιοπρεπή σειρά από νίκες ακινήτων υπό τη ζώνη του, ο Dedic αποφάσισε να προσθέσει περισσότερο χρόνο για την επιμέλεια μιας επιχείρησης πολλαπλών πλατφορμών που προσφέρει καθοδήγηση και ευκαιρίες δικτύωσης σε τρέχοντες και επίδοξους κτηματομεσίτες που φιλοδοξούν να επιτύχουν επιτυχία όπως η δική του .

Μπορείτε να διαβάσετε μερικές από τις προσωπικές και επαγγελματικές του συμβουλές στο πρόσφατα δημοσιευμένο άρθρο «Ο μεγιστάνας των ακινήτων Adnan Dedic μοιράζεται τις κορυφαίες πέντε συμβουλές για επιτυχία». Σε αυτό το άρθρο, οι αναγνώστες μπορούν να βρουν μια παρήγορη αίσθηση ταπεινότητας από τον Dedic που δίνει συμβουλές που κυμαίνονται σε όλη τη διαδρομή, από βασικούς κωδικούς ακινήτων έως συμβουλές ψυχικής υγείας. Για τον Dedic, το να φροντίζεις όλες τις πτυχές της ζωής σου και να θυμάσαι να μην παραμελείς την ψυχική/σωματική σου υγεία στην πορεία είναι καθοριστικής σημασίας για τη συνολική επιτυχία σου, μια μέθοδο που πολλοί βρήκαν αναζωογονητική και διαφωτιστική προερχόμενη από κάποιον για τον οποίο έχει ξεκάθαρα δουλέψει.

Ενώ ο Ντέντιτς συνεχίζει να αναπτύσσει την αυτοκρατορία του ως επιχειρηματίας, συνεχίζει να καινοτομεί τη βιομηχανία ακινήτων για να βοηθήσει όλα τα εμπλεκόμενα μέρη να συμμετάσχουν σε αυτό που ξέρει ότι θα ωφεληθούν. Το πιο πρόσφατο έργο του περιλαμβάνει τη δημιουργία της εφαρμογής, Πρόσβαση πράκτοραεπιτρέποντας στους μεσίτες να δικτυωθούν και να δημιουργήσουν αμοιβαία επωφελείς σχέσεις μεταξύ τους.

«Όσα πολλά κι αν πετύχω, δεν θα σταματήσω να εξερευνώ νέους τρόπους για να βελτιώσω τις διαδικασίες στην ακίνητη περιουσία και να δημιουργήσω πραγματικό αντίκτυπο στους άλλους που τους δείχνει ότι όλα είναι δυνατά. Το πιο σημαντικό μήνυμα που θέλω να καταλάβουν οι αναγνώστες είναι ότι στο τέλος της ημέρας, δεν πρόκειται για χρήματα ή τίτλους, (αν και βοηθούν) αλλά περισσότερο για τη μεγάλη εικόνα. Η εστίαση στη μεγάλη εικόνα και σε κάθε πτυχή που επηρέασε τη γενική μου νοοτροπία και την εργασιακή ηθική είναι αυτό που μου έφερε πραγματικά την επιτυχία που έχω σήμερα. Αλλά για να φτάσετε σε αυτό το σημείο, πρέπει να λαχταράτε εξίσου την εκπλήρωση της καρδιάς και την ευτυχία της. Όλα αυτά είναι μια ανταλλαγή ενέργειας, γι’ αυτό βεβαιωθείτε ότι το δικό σας φλιτζάνι είναι γεμάτο προτού ξεκινήσετε να ρίξετε το μισό από τις πραγματικές σας δυνατότητες.» – είπε ο Ντέντιτς.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Dedic ή να κάνετε μια σύνδεση επιχειρηματικού ερωτήματος, επισκεφθείτε το adnandedic.com.

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Leave a Comment