Ο Μπόμπι Μίλερ σημειώνει 14 σε εξαιρετική προσπάθεια για την OKC

Οι Dodgers έχουν δει λάμψεις λάμψης από την πιο ενδιαφέρουσα προοπτική τους για pitching αυτή τη σεζόν και το βράδυ της Πέμπτης, ο Bobby Miller εμφανίστηκε για το καλύτερο ξεκίνημα της καριέρας του μέχρι εδώ.

Ο δεξιόχειρας πέτυχε 14 από τα 21 μπατς που αντιμετώπισε σε έξι συμμετοχές, αφήνοντας μόλις δύο χτυπήματα και μια βόλτα στη διαδικασία. Ο Μίλερ ήταν τόσο κλειδωμένος στο τέλος της εξόρμησής του που πέτυχε τους τελευταίους οκτώ παίκτες της βραδιάς του.

«Δεν μπορώ πραγματικά να το εκφράσω με λόγια», είπε στον Michael Avallone της MiLB. «Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, είσαι τόσο περιορισμένος στη δουλειά σου που τίποτα άλλο γύρω σου δεν είναι καν αισθητό. Προσθέστε το γεγονός ότι είναι ένα κλειστό παιχνίδι και απλώς αναβαθμίζει τα πράγματα. δίνω [catcher] Ο Tony Wolters πολλά εύσημα. Ήταν η πρώτη μου φορά που του έριξα και ήταν υπέροχος. Ήξερε ακριβώς τι να καλέσει και πότε να το καλέσει».

Ο Μίλερ έχει πλέον σκοράρει 24 και περπάτησε μόλις τρεις στις πρώτες τρεις εκκινήσεις του με την OKC μετά την άνοδό του στις 16 Αυγούστου. Δυστυχώς, το μοναδικό περπάτημα που εκδόθηκε την Πέμπτη θα οδηγούσε σε δύο τρεξίματα homer για τον Sandro Fabian, παρέχοντας το μοναδικό σκορ του αγώνα όταν γύρισε ένα γρήγορο μπαλάκι και το έβαλε κρυφά μέσα στο κοντάρι του φάουλ κάτω από την αριστερή γραμμή του γηπέδου.

Triple-A Οκλαχόμα Σίτι

Παρά το γεγονός ότι πέτυχε τρία στο inning, ο Miller εγκατέλειψε τον όμηρο με δύο τρεξίματα με δύο άουτ, αφού περπάτησε τον πρωταγωνιστή στο δεύτερο inning. Ο αγώνας λήφθηκε μετά το έκτο inning λόγω βροχής και η Οκλαχόμα Σίτι δεν είχε την ευκαιρία να σκαρφαλώσει πλήρως από το έλλειμμα, υποχωρώντας με 2-0 στο Round Rock (Ρέιντζερς).

Το OKC είχε δύο δρομείς σε τρία διαφορετικά innings, συμπεριλαμβανομένου του κορυφαίου του έβδομου που δεν θα τελείωνε. Υπήρχαν δρομείς στη δεύτερη και τρίτη με δύο άουτ όταν λήφθηκε το παιχνίδι.

Η μοναδική προσπάθεια πολλών επιτυχιών της βραδιάς για τους Dodgers ήρθε από τον James Outman καθώς έμεινε ζεστός με ένα ζευγάρι single σε τρία at-bat. Το δεύτερο από τα δύο χτυπήματα του ήταν η καλύτερη ευκαιρία που είχε η OKC να σκοράρει, αλλά ο Michael Busch πετάχτηκε έξω προσπαθώντας να σκοράρει από το δεύτερο.

Double-A Tulsa

High-A Great Lakes

Ήταν μια άγρια ​​έξτρα συμμετοχή την Πέμπτη που είδε την ομάδα του δρόμου να σκοράρει τρία τρεξίματα στο 10ο χωρίς να σηκώσει σχεδόν το ρόπαλο από τους ώμους τους. Δύο άγρια ​​γήπεδα επέτρεψαν και τα τρία από αυτά τα τρεξίματα για το Lake County (Guardians) καθώς οι Great Lakes έπεσαν 8-5.

Μετά από μια βόλτα και ο μόνος φόρτωσε γρήγορα τις βάσεις στο επιπλέον καρέ, ο Reinaldo De Paula απέκλεισε το πρώτο άγριο ριχτάρι για να φέρει αυτόν τον δρομέα με το τρέξιμο με το πράσινο φως. Οι Loons θα έφερναν τον Joan Valdez με δύο άουτ και δρομείς ακόμα στη δεύτερη και τρίτη θέση.

Ο Valdez περπάτησε σκόπιμα το πρώτο κουρκούτι που αντιμετώπισε για να φορτώσει τις βάσεις πριν πετάξει ένα άγριο δικό του γήπεδο που σημείωσε εκπληκτικά δύο δρομείς. Οι Loons δεν είχαν απάντηση στο κάτω μισό του inning.

Οι Great Lakes είχαν από νωρίς προβάδισμα 2-0 και 3-1 πριν οι Captains σκοράρουν τρία στο έκτο για να πάρουν το πρώτο τους προβάδισμα στο παιχνίδι. Οι Loons σκόραραν στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες αντάλλαξαν σερί στο έβδομο.

Ο κορυφαίος υποψήφιος Ντιέγκο Καρτάγια ήταν άτυχος σε τρία ρόπαλα, αλλά περπάτησε δύο φορές και σημείωσε ένα τρέξιμο ενώ έφερε δύο τρεξίματα στο έδαφος σε κάθε ένα από τα τρίτο και έβδομο inning.

Ο δεύτερος βασικός Jorbit Vivas είχε δύο ακόμη επιτυχίες για να του δώσει 124 τη χρονιά, μόλις πέντε λιγότερο από το σύνολο του πριν από ένα χρόνο.

Ο ανακουφιστικός Μπεν Χάρις συνέχισε το σερί χωρίς σκορ από το bullpen για τους Loons. Αν και άφησε ένα διπλό την όγδοη Πέμπτη, ο αριστερός δεν είχε επιτρέψει ένα χτύπημα στα προηγούμενα 14 παιχνίδια του και εξακολουθεί να μην έχει επιτρέψει ένα σερί στα τελευταία 20 παιχνίδια του.

Ο Χάρις, που έγινε ντραφτ στον όγδοο γύρο πέρυσι, ήταν υπέροχος από τότε που οι Ντότζερς τον προώθησαν στο High-A προς τα τέλη Ιουνίου, εγκαταλείποντας δύο σερί σε 19 αγώνες για να πάει 2-0 με 0,75 ΕΠΟΧΗ, ενώ σημείωσε 39 έναντι 11 περιπάτους .

Low-A Rancho Cucamonga

Παρά το γεγονός ότι ο παίκτης που προηγήθηκε έφτασε σε πέντε από τα εννέα inning και είχε πολλούς δρομείς σε τρία από αυτά, ο Rancho δεν μπόρεσε να κάνει ένα τρέξιμο μέχρι το όγδοο inning. Εκείνη την εποχή ήταν πολύ αργά για να επιχειρήσουν μια επιστροφή καθώς είχαν ήδη ξεφύγει από την πόλη με την ήττα με 9-1 στο δρόμο στο κέντρο του San Bernardino προς τους Inland Empire 66ers (Angels).

Επτά από τους εννέα αρχικούς για τους Quakes είχαν τουλάχιστον ένα χτύπημα, συμπεριλαμβανομένων δύο για τον Bubba Alleyne. Αλλά ήταν 0-for-8 με τους δρομείς σε θέση σκοράρισμα ως ομάδα και η Inland Empire σημείωσε τουλάχιστον ένα σερί στα έξι από τα πρώτα επτά καρέ.

Δεν οδήγησε σε πολλά μη κερδισμένα τρεξίματα, αλλά ο Rancho έκανε τέσσερα λάθη για να ολοκληρώσει τη βραδιά. Οι δύο ομάδες θα επιστρέψουν σε αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς οι ελπίδες του Rancho για τα πλέι οφ είναι στη ζωή. Η ήττα της Πέμπτης τους άφησε έξι πίσω με εννέα παιχνίδια για τη λήξη τους.

Συναλλαγές

Triple-A: Ο υπογεγραμμένος RHP Keone Kela Τετάρτη και τον ανέθεσε στην Οκλαχόμα Σίτι την Πέμπτη. Ο Kela ήταν στην οργάνωση Diamondbacks αυτή τη σεζόν, αλλά αφέθηκε ελεύθερος την Τετάρτη.

σκοράρει την Πέμπτη

Πρόγραμμα Παρασκευής

  • 2:30 μ.μ. PT: Tulsa (Landon Knack) vs. Northwest Arkansas (TJ Sikkema)
  • Παιχνίδι 2: Tulsa (John Rooney) vs. Northwest Arkansas (Andrew Hoffmann)
  • 4:05 μ.μ.: Great Lakes (River Ryan) εναντίον Lake County (Will Dion)
  • 4:35 μ.μ.: Οκλαχόμα Σίτι (Aaron Ochsenbein) στο Round Rock (TBD)
  • 7:05 μ.μ.: Rancho Cucamonga (Chris Campos) στο Inland Empire (Michael Lorenzen)

**Αυτές είναι οι στάμνες Tulsa εναντίον Northwest Arkansas, αλλά δεν είμαστε σίγουροι ποιος θα παίξει ποιο παιχνίδι**

Leave a Comment