Οι Jeff Meyer και Alpha Flow Athletics βοηθούν τους αθλητές να βρουν την επιτυχία, τόσο εντός όσο και εκτός αγώνων

Ο Jeff Meyer είναι ο ιδρυτής της Alpha Flow Athletics, μιας εταιρείας ψηφιακής πλατφόρμας που βοηθά τους αθλητές και τους επαγγελματίες να γίνουν οι καλύτερες εκδοχές του εαυτού τους μέσω της νοοτροπίας και της προπόνησης «flow state». Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνει πολυάριθμους υψηλόβαθμους επαγγελματίες αθλητές και στελέχη.

Το σύστημα της εταιρείας χρησιμοποιεί τη νευροεπιστήμη και επικεντρώνεται στο να βοηθά τους πελάτες να αξιοποιήσουν τη μέγιστη απόδοσή τους και να βρουν πνευματική διαύγεια. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω του συστήματος κορυφαίας απόδοσης της Meyer, Athletic Genius.

Ο Meyer παρέχει τις υπηρεσίες του σε αθλητές που μπορεί να παλεύουν με συμπεριφορές αυτο-σαμποτάζ, αισθήματα ανεπάρκειας και αβεβαιότητας και γενική απόσπαση της προσοχής. Το πρόγραμμά του που βασίζεται στη νευροεπιστήμη βοηθά τους αθλητές να ανέβουν επίπεδο και να προσαρμόσουν τις νοοτροπίες που κερδίζουν, καθιστώντας τις καλύτερες, σε γενικές γραμμές, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό ή αθλητικό επίπεδο. Η εκπαίδευσή του σε «κατάσταση ροής» ανοίγει 1.000 φορές την επεξεργαστική ισχύ του εγκεφάλου κάποιου, με αποτέλεσμα την επιτάχυνση της νοητικής και σωματικής ανάπτυξής του. Τα αποτελέσματα βρίσκουν «διαμαντένιες» αθλητικές και επαγγελματικές ικανότητες.

Ο ανταγωνισμός μπορεί να είναι σκληρός, είτε οι αθλητές είναι στον ερασιτεχνικό, συλλογικό ή επαγγελματία, η πίεση για απόδοση είναι πάντα διαφαινόμενη. Η κατάθλιψη δυστυχώς μπορεί να εμφανιστεί, συνοδευόμενη από άγχος απόδοσης και αυτοπεριοριζόμενες πεποιθήσεις. Ο Meyer στοχεύει να ανατρέψει αυτές τις τάσεις στους σημερινούς αθλητές.

«Όλοι είναι αθλητές και συμμετέχουν στον ανταγωνισμό. Πρέπει να είμαστε τόσο δυνατοί ψυχικά όσο και σωματικά δυνατοί. Βοηθάμε τους αθλητές να φτάσουν στην αντίστοιχη «κατάσταση ροής», γεγονός που τους κάνει σχεδόν 500% πιο παραγωγικούς. Όταν βρίσκεται σε αυτή τη νοοτροπία, μπορεί κανείς να κάνει περισσότερα σε μια μέρα από ό,τι οι συνάδελφοί του κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας», είπε ο Meyer. «Οι αθλητές το χρειάζονται αυτό. Η κατανόηση των σκέψεων κάποιου τον βοηθά να εστιάσει».

Επιπλέον, οι πρώην μαθητές του και όσοι έχουν περάσει από το πρόγραμμα, έχει αποδειχθεί ότι βρίσκουν επιτυχία, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης κατά 490% στην απόκτηση δεξιοτήτων μέσω του συντριπτικού και χαοτικού ανταγωνισμού, ενώ αποκτούν εσωτερικό μεγαλείο και βρίσκουν ανάκαμψη.

Γνωρίστε τον Peak Performance Coach

Ο Meyer είναι ειδικός στο να βοηθά αθλητές και στελέχη να φτάσουν τις βέλτιστες καταστάσεις ροής τους. Είναι πιστοποιημένος προπονητής και ειδικός στην υγεία του εγκεφάλου και HeartMath. Έχει μεγάλη εμπειρία στην παροχή προπονητικής σε αθλητές όλων των επιπέδων, ακόμη και σε στελέχη και επιχειρηματίες τόσο στο Fortune 500 όσο και σε 100 εταιρείες. Δεν εκπαιδεύει μόνο άτομα και ομάδες, αλλά και εταιρείες, για να τους βοηθήσει όλους να επιτύχουν νοοτροπίες ροής υψηλής απόδοσης.

«Υπάρχουν τέσσερις φάσεις και 22 σκανδαλισμοί που μπορούν να μας βοηθήσουν να φτάσουμε στην κατάσταση ροής μας», είπε ο Meyer. «Όταν πρόκειται για αγώνα, αγκαλιάστε τον και βουτήξτε μέσα. Έχετε έναν ξεκάθαρο στόχο για τον εαυτό σας. Μόλις ο προμετωπιαίος φλοιός μας σβήσει, τότε βρισκόμαστε στη ζώνη. Ως αποτέλεσμα, ένα υπεράνθρωπο κοκτέιλ αρχίζει να ανακατεύεται μέσα μας και γινόμαστε πιο γρήγοροι, πιο δυνατοί, καλύτεροι και σκεφτόμαστε πιο καθαρά».

Πρώην προπονητής μπάσκετ ανδρών στο Πανεπιστήμιο του Βόρειου Κολοράντο και στο Κρατικό Πανεπιστήμιο του Κολοράντο, συμπεριλαμβανομένων πέντε διαφορετικών λυκείων, ο Μέγιερ έκανε μια εντυπωσιακή καριέρα 30 ετών. Στην πραγματικότητα, έχει επηρεάσει θετικά πάνω από 2.000 αθλητές σε αυτό το διάστημα.

Κατέχοντας πτυχίο στην κοινωνική ψυχολογική κινησιολογία και μεταπτυχιακό στην παιδαγωγική, ο Meyer είναι πιστοποιημένος στην καθοδήγηση για την υγεία του εγκεφάλου και, αν και είναι ήδη ειδικός, αυτή τη στιγμή εργάζεται για να λάβει επίσημη πιστοποίηση στο Steven Kotler’s Flow Research Collective.

Ο ιδρυτής της Alpha Flow Athletics έχει παρουσιαστεί σε πολλά υψηλόβαθμα μέσα ενημέρωσης μοιράζοντας την τεχνογνωσία του σχετικά με την «κατάσταση ροής». Επιπλέον, έχει επίσης ένα προσεχές βιβλίο για το θέμα και πώς να επιτύχετε ανώτερη ψυχική υγεία που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022 με τίτλο, Αθλητική ιδιοφυΐα: Ενεργοποίηση Άλφα Αθλητισμού μέσω Καρδιάς, Νοημοσύνης, Νοοτροπίας και Οράματος.

Η τυπική μέρα του Meyer περιλαμβάνει εργασία σε χαρακώματα και περιβάλλοντα υψηλού κινδύνου, με αθλητές, αθλητικές ομάδες, στελέχη και εταιρείες, για να παρέχει εκπαίδευση παγκόσμιας κλάσης σε κορυφαίες επιδόσεις και να τους βοηθήσει να αναπτύξουν τις βασικές δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους.

“Όταν κάποιος έχει φτάσει σε μια βέλτιστη κατάσταση ροής, τότε θα αποδώσει τα μέγιστα”, δήλωσε ο Meyer. «Περίπου το 77% των καθημερινών μας σκέψεων είναι αυτοκαταστροφικές, οπότε όταν μπορούμε να βρούμε εστίαση και σαφήνεια, κατανοώντας τις σκέψεις μας, μπορούμε να αποφύγουμε να ακολουθήσουμε λάθος μονοπάτια».

Σχετικά με τον Jeff Meyer

Ο Jeff Meyer είναι ένας ισόβιος προπονητής στίβου του οποίου η καριέρα εκτείνεται πάνω από 30 χρόνια. Έχει προσφέρει όραμα σε πολλά διαφορετικά αθλήματα, μεταξύ άλλων με γνωστούς ερασιτέχνες, συλλογικούς, επαγγελματίες και ολυμπιακούς αθλητές και με στελέχη του Fortune 500 και 100. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Alpha Flow Athletics, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://alphaflowathletics.com/

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Leave a Comment