Οι 10 κορυφαίοι επιχειρηματίες του LA Weekly για το 2022

Τις τελευταίες δύο δεκαετίες, τα επιχειρηματικά πνεύματα αναδιαμορφώνουν τις καινοτομίες και τον τρόπο λειτουργίας του κόσμου. Από την αξιοποίηση των απλών ιδεών τους μέχρι τη δημιουργία πρωτοποριακών επιχειρήσεων από αυτό, οι φιλάνθρωποι και οι λάτρεις των επιχειρήσεων έχουν βρει τον δρόμο προς την επιτυχία. Είτε πρόκειται για άνδρες είτε για γυναίκες επιχειρηματίες, οι αντισυμβατικές επιλογές και οι απεριόριστες συνεισφορές τους έχουν καταφέρει να εμπνεύσουν πολλούς νέους και επίδοξους επιχειρηματίες να βρουν τους σκοπούς τους.

Οι επιχειρηματίες σε αυτήν τη λίστα είναι όλοι εντελώς διαφορετικοί και οι ιστορίες τους θα σας εμπνεύσουν να ενταχθείτε στις τάξεις τους.

Γκραντ Καρντόνε

Ο Grant Cardone είναι συγγραφέας οκτώ επιχειρηματικών βιβλίων, δεκατριών επιχειρηματικών προγραμμάτων και είναι διευθύνων σύμβουλος επτά ιδιωτικών εταιρειών. Το Forbes τον αποκαλεί έναν από τους κορυφαίους παράγοντες επιρροής των επιχειρήσεων κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο. Η Cardone ίδρυσε και διαχειρίζεται μια εταιρεία επενδύσεων σε ακίνητα, την Cardone Capital, με περιουσιακά στοιχεία ύψους 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων υπό διαχείριση. Ταξιδεύει επίσης στον κόσμο συμβουλευόμενος εταιρείες του Fortune 500, ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, νεοφυείς επιχειρήσεις και κυβερνήσεις για την επέκταση των επιχειρήσεων. Μία από τις επιχειρήσεις του φιλοξένησε πρόσφατα το Συνέδριο 10X Growth στο Miami Marlins Park στο Μαϊάμι της Φλόριντα με περισσότερους από 34.000 επιχειρηματίες και επιχειρηματίες να συμμετάσχουν από περισσότερες από πενήντα χώρες. Ο κύριος Cardone μένει στο Μαϊάμι με τη σύζυγό του, Elena Cardone και τα δύο παιδιά τους, Sabrina και Scarlett. Κάντε κλικ εδώ για τα τελευταία του ιστολόγια, νέα, συμβουλές, εκπαίδευση και πού μπορείτε να τον δείτε ΖΩΝΤΑΝΑ!

Άλεξ Χορμόζη

Ο Alex Hormozi είναι μια πρώτης γενιάς Ιρανοαμερικανός επιχειρηματίας, επενδυτής και φιλάνθρωπος. Το 2013, ξεκίνησε την πρώτη του επιχείρηση τούβλων και κονιάματος, κλιμακώνοντας με επιτυχία την επιχείρησή του σε έξι τοποθεσίες μέσα σε τρία χρόνια. Από εκεί, πέρασε δύο χρόνια γυρίζοντας 32+ επιχειρήσεις με τούβλα και κονιάματα χρησιμοποιώντας το ίδιο μοντέλο που έκανε επιτυχημένες τις ιδιόκτητες τοποθεσίες του. Συνολικά, έχει κλιμακώσει και αποχωρήσει από 7 εταιρείες. Η πιο αξιοσημείωτη έξοδός του ήταν η πλειοψηφική του πώληση της εταιρείας αδειοδότησης για 46,2 εκατομμύρια δολάρια το 2021. Ταυτόχρονα το 2020, μεταπήδησε από διευθύνοντα σύμβουλο σε θέση ιδιοκτήτη/μετόχου σε αυτές τις εταιρείες και ίδρυσε την Acquisition.com ως έναν τρόπο να επενδύσει τον δικό του πλούτο (και τα δύο νομισματικό και πνευματικό κεφάλαιο) σε άλλες επιχειρήσεις.

Τζεφ Λέρνερ

Ο Jeff Lerner είναι ένας αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος και ιδρυτής και Chief Vision Officer του Ινστιτούτου ENTRE, μιας εκπαιδευτικής πλατφόρμας που ενέγραψε πάνω από 200.000 χρήστες τα πρώτα τρία χρόνια της. Είναι επίσης ο συγγραφέας του «Ξεκλειδώστε το δυναμικό σας: Ο απόλυτος οδηγός για τη δημιουργία της ζωής των ονείρων σας στον σύγχρονο κόσμο». Η πλατφόρμα του παρέχει καθοδήγηση σε επιχειρηματίες για το πώς να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους στον ψηφιακό κόσμο. Ο Lerner θεωρείται ένας παραγωγικός ιδρυτής που είναι γνωστός για την προσέγγισή του στην επίλυση προβλημάτων και έχει δημιουργήσει πολλές επιχειρήσεις που έχουν πολύ περισσότερα από 8 νούμερα εισοδήματος. Οι εταιρείες της Lerner έχουν αναγνωριστεί από το περιοδικό INC και τρεις από αυτές συμπεριλήφθηκαν στη λίστα INC 5000. Μιλάει σε συνέδρια και εκδηλώσεις του κλάδου για θέματα επιχειρηματικότητας και εκπαίδευσης. Το 2021, η Lerner κυκλοφόρησε το Entresoft, μια πλήρη σουίτα επιχειρηματικών εργαλείων και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έγινε ένα από τα πιο γνωστά πακέτα λογισμικού διαχείρισης επιχειρήσεων που διατίθενται για μικρότερες εταιρείες. Φιλοξενεί επίσης ένα podcast 100 κορυφαίων επιχειρήσεων στο κανάλι του στο YouTube. Για να μάθετε περισσότερα για τον Jeff Lerner, κάντε κλικ εδώ.

Ashvin Melwani

Ο Ashvin Melwani είναι συνιδρυτής και CMO της Obvi, –μιας από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μάρκες υγείας και διατροφής στον κόσμο. Νωρίτερα στην καριέρα του, διαπίστωσε την ιδιοφυΐα του μάρκετινγκ όταν διαχειρίστηκε πάνω από 15 εκατομμύρια δολάρια δαπανών μάρκετινγκ μέσω της μπουτίκ του πρακτορείου ψηφιακής διαφήμισης και ανάπτυξης, Ghost3Media. Με την τεχνογνωσία του και τη διαχείριση του 7ψήφιου μηνιαίου προϋπολογισμού ψηφιακού μάρκετινγκ της Obvi από το 2019, η εταιρεία έχει ξεπεράσει τους 250.000 πελάτες παγκοσμίως, ενώ ολοκληρώνει τις πωλήσεις της στα 36 εκατομμύρια δολάρια σε μόλις τρία χρόνια. Η Obvi κρατά πολύ την κοινότητά της, η οποία ήταν η προτεραιότητά της από την κυκλοφορία της. Η επιθυμία της εταιρείας ήταν πάντα να εκπαιδεύει πρώτα τους καταναλωτές της, παρουσιάζοντας ότι η λήψη κολλαγόνου δεν πρέπει να είναι αγγαρεία, ούτε να λαμβάνεται ως αντιδραστικό μέτρο. Η κοινότητα έχει ευδοκιμήσει και έχει ξεπεράσει τα 50.000 μέλη στην ομάδα της στο Facebook και βοήθησε τη μάρκα να ξεπεράσει τους ανταγωνιστές της σε μια τόσο κορεσμένη αγορά. Ως αποτέλεσμα, η Obvi είναι έτοιμη να γίνει ηγέτης στην αγορά στο κολλαγόνο, τις υπερτροφές, τα καθημερινά απαραίτητα και τα προϊόντα γενικής υγείας των γυναικών. Για να μάθετε περισσότερα για τον Ashvin Melwani και την εταιρεία του, κάντε κλικ εδώ.

Μπιλ Τζένινγκς


Ο Bill Jennings είναι ο πρόεδρος και ιδρυτής της Pathway Financial με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους επιχειρηματίες και τους επενδυτές ακινήτων να ξεπεράσουν το μεγαλύτερο εμπόδιο: την έλλειψη κεφαλαίων. Μέχρι σήμερα, ο Bill έχει βοηθήσει στην παροχή 500 εκατομμύρια δολάρια δολάρια σε χρηματοδότηση σε όλη τη χώρα. Ιδρύθηκε το 2010, η εταιρεία έχει εξελιχθεί για να γίνει ο αξιόπιστος ευεργέτης για δεκάδες χιλιάδες πελάτες να χτίσουν και να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις τους από την αρχή. Αξιοποιώντας την κατανόησή τους σχετικά με τις κατευθυντήριες γραμμές δανεισμού εκτός από το αποκλειστικό λογισμικό της εταιρείας, το οποίο δημιουργεί ένα προσαρμοσμένο σχέδιο χρηματοδότησης για κάθε πελάτη, μπόρεσαν να προσφέρουν κεφάλαια με επιτόκιο 0% για έως και 24 μήνες. Η τεράστια επιτυχία του Bill στον τομέα με την Pathway Financial τον οδήγησε να μοιραστεί τη σκηνή και να συνεργαστεί στενά με τους Gary Vaynerchuk, τον Dean Graziosi, τον Kevin Harrington του Shark Tank, τον Scott Yancey των A&E’s Flippin’ Vegas, και μάλιστα έχει γίνει ο προτιμώμενος συνεργάτης χρηματοδότησης. του Κέβιν Ο’ Λίρι του Shark Tank. Για να μάθετε περισσότερα για τον Bill Jennings, κάντε κλικ εδώ.

Τζόναθαν Φόγκελμπεργκ

Ο Jonathan Fogelberg είναι ο ιδρυτής μιας από τις ταχύτερες εταιρείες ψηφιακής υγείας στην Ευρώπη. Αναγνωρίζεται ως ο «επαγγελματίας δημιουργός» στη Σουηδία καθώς βοήθησε δέκα αθλητές να γίνουν επαγγελματίες της IFBB και κέρδισε πάνω από 280 θέσεις στο βάθρο με τους πελάτες του. Παρά τις συντριπτικές του επιτυχίες, η παγκόσμια πανδημία προκάλεσε την ακύρωση όλων των διαγωνισμών. Ο Φόγκελμπεργκ άλλαξε ταχύτητα και άρχισε να επικεντρώνει τις προσπάθειές του σε κορυφαίους CEO και άλλους υψηλούς επιδόσεις για καλύτερη υγεία, γνωστική λειτουργία και αυξημένη παραγωγικότητα. Το πάθος του να βοηθά τους ανθρώπους να βελτιστοποιήσουν τη ζωή τους γρήγορα μεταφράστηκε σε επιτυχία για άλλη μια φορά. Σήμερα, ο οργανισμός του προσφέρει δύο προγράμματα. Το ένα επιμελήθηκε ρητά για CEOs και COOs και το άλλο έχει γίνει το ταχύτερα αναπτυσσόμενο πρόγραμμα απώλειας λίπους στην Ευρώπη. Στην πρόκληση των 90 ημερών, οι συμμετέχοντες έχουν εγγυημένη απώλεια βάρους τουλάχιστον 9% και περισσότεροι από 2.500 πελάτες ενισχύουν αυτούς τους ισχυρισμούς με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ο Jonathan σχεδιάζει να φέρει το πρόγραμμα στις ΗΠΑ ήδη από το επόμενο έτος και διεθνώς έως το 2024. Για να μάθετε περισσότερα για τον Jonathan Fogelberg, κάντε κλικ εδώ.

Χουάν Μονέγκρο


Ο Juan Monegro είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Mason Capital. Ο Χουάν γεννήθηκε στο Μανχάταν και μεγάλωσε στο Μπρονξ. Από την πρώιμη παιδική του ηλικία, είχε έντονο πάθος να βοηθάει τους άλλους, αλλά δυστυχώς για εκείνον, η φροντίδα και η γνήσια καρδιά του δεν αρκούσαν για να περάσει το σχολείο. Ήταν δύσκολο γι ‘αυτόν, και έπρεπε να συμβιβαστεί με ένα GED. Ήταν όταν άρχισε να εργάζεται ως αντιπρόσωπος πωλήσεων της Verizon που η ζωή του θα άλλαζε. Όχι μόνο η εταιρεία βοήθησε τον Χουάν να ερωτευτεί τις πωλήσεις, αλλά πλήρωσε και τα δίδακτρα του κολεγίου. Ήταν λίγο πριν την αποφοίτησή του όταν εντάχθηκε στην Yellowstone Capital και είχε άμεση επιτυχία. Τόσο πολύ που δεν άργησε ο Χουάν να ιδρύσει το δικό του κεφάλαιο με το όνομα Mason Capital, όπου ειδικεύεται στη χρηματοδότηση επιχειρήσεων ανεξάρτητα από το πιστωτικό σκορ και τις σκέψεις των μεγάλων τραπεζών. Μόλις πρόσφατα, αυτός και η εταιρεία του γιόρτασαν την επέτειο 10 ετών σηματοδοτώντας πάνω από 16.000 συμφωνίες συνολικής αξίας άνω των 250 εκατομμυρίων δολαρίων. Αποδίδει όλη του την επιτυχία στη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση, καθώς λέει τακτικά στο κοινό του ότι για να είσαι επιτυχημένος, πρέπει να είσαι πρόθυμος να προπονήσεις κάθε άτομο. Για να μάθετε περισσότερα για το Juan Monegro, κάντε κλικ εδώ.

Tara Mackey


Η Tara Mackey είναι μια πολύπλευρη γυναίκα έμπειρη σε πολλούς τομείς. Είναι η Διευθύνουσα Σύμβουλος του The Organic Life, μιας ακμάζουσας ολιστικής και βιώσιμης πλατφόρμας διαβίωσης, μια εξέχουσα ακτιβίστρια και μια πολύ σεβαστή και ολοκληρωμένη καλλιτέχνης και επιστήμονας. Εκτός από τον μακρύ κατάλογο των επιτυχιών της, η Tara είναι η #1 συγγραφέας με τις περισσότερες πωλήσεις των Cured by nature και Wild Habits. Ίδρυσε την εταιρεία της Genetix από ανάγκη και μια ανάγκη που μοιράστηκε επίσης. Όπως πολλές γυναίκες, λέει ότι επιθυμούσε μεγαλύτερο μέγεθος στήθους, αλλά η χειρουργική επέμβαση και οι κρέμες με χημικά δεν μπορούσαν να συζητηθούν. Η Tara αναζήτησε μια λύση που θα δημιουργούσε μακροπρόθεσμα αλλά ήπια αποτελέσματα για το σώμα ενώ θα ήταν 100% βιολογική. Και ως αποτέλεσμα της αμείλικτης εργασιακής ηθικής της και της γνήσιας επιθυμίας της να βοηθήσει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο, κατάφερε να παράγει τη δική της λύση με υπερτροφές! Μετά από χρόνια εξαιρετικά αποτελεσμάτων και χιλιάδες μαρτυρίες, τα προϊόντα της είναι πλέον διαθέσιμα στη Walmart. Για να μάθετε περισσότερα για την Tara Mackey, κάντε κλικ εδώ.

Μπράις Κάνο

Ο Μπράις Κάνο είναι ένας άνθρωπος με πολλά ταλέντα. Είναι μεσίτης, επενδυτής ακινήτων και ιδρυτής της Hygge Home Rentals. Σε όλη του τη ζωή, γοητευόταν πάντα από τα ακίνητα και είχε έντονο πάθος να βοηθά τους ανθρώπους με τα ονειρεμένα τους καταλύματα. Ωστόσο, δεν είχε μείνει ποτέ ικανοποιημένος με τις παραδοσιακές ενοικιάσεις στο Airbnb. Εντοπίζοντας την ανάγκη για μια μάρκα βιωματικών ακινήτων με μοναδικές ανέσεις που δεν μπορούσατε να βρείτε πριν, μπόρεσε να δημιουργήσει μια εξαιρετικά επιτυχημένη εταιρεία. Ο Bryce έδωσε προτεραιότητα στην ποιότητα πάνω από όλα και, ως αποτέλεσμα, δημιούργησε ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο ενοικιαζόμενων ακινήτων και πελατών υψηλού επιπέδου. Ο Bryce λατρεύει να κάνει το επιπλέον μίλι για τους πελάτες του, καθώς ο ίδιος και η ομάδα του επωνυμεύουν κάθε ακίνητο και δημιουργούν μια σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφιερωμένη στον καθένα, αλλά δεν σταματούν εκεί. Φροντίζουν το περιεχόμενό τους και συνεργάζονται ακόμη και με επωνυμίες και παράγοντες επιρροής για λογαριασμό τους. Η επίμονη εργασιακή ηθική και η αφοσίωση του Bryce σε κάθε έναν από τους πελάτες του έχουν φέρει τόσο μεγάλη επιτυχία στον ίδιο και την εταιρεία του που έχουν ήδη ξεκινήσει στην τρίτη τους αγορά με ελπίδες για άλλους τρεις πολύ σύντομα. Για να μάθετε περισσότερα για το Bryce Cano, κάντε κλικ εδώ.

Τζον Έλντερ

Τζον Έλντερ είναι Τεξανός επιχειρηματίας, ομιλητής και ηγετική φωνή για τους πωλητές της Amazon σε όλο τον κόσμο. Είναι περισσότερο γνωστός για τη γρήγορη επιτυχία του στο Amazon, πουλώντας πάνω από 10.000.000 $ σε λιγότερο από 5 χρόνια και βγαίνοντας με 7 νούμερα. Έχει επίσης παρουσιαστεί σε αξιόλογες εκδόσεις όπως το Forbes και το CNN. Από την αποχώρησή του, δημιούργησε μια εξαιρετικά επιτυχημένη συμβουλευτική εταιρεία, την Black Label Advisor. Ειδικεύεται στο να βοηθά τους πωλητές ιδιωτικών ετικετών να λανσάρουν, να κλιμακώνουν και να εξέρχονται από τις επωνυμίες τους όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Δεν είναι ασυνήθιστο για τους ιδιοκτήτες επωνυμίας να βιώνουν άνευ προηγουμένου ανάπτυξη διατηρώντας παράλληλα περιθώρια κέρδους όταν εργάζονται με τον Jon. Το μέλλον στο Amazon είναι πιο λαμπρό από ποτέ και ο Jon έχει την επιθυμία να δει αμέτρητους ιδιοκτήτες επωνυμιών να τοποθετούνται για να συλλάβουν όσο το δυνατόν περισσότερο την επερχόμενη χρυσή βιασύνη.

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Leave a Comment