Οι καλύτερες μετοχές του Reddit για αγορά το 2022

Το Reddit έχει κάνει μεγάλη φήμη με τα χρόνια. Είναι μια αξιόπιστη πηγή πληροφοριών και ένα μέρος για να μοιραστείτε απόψεις και ανησυχίες. Από τότε που εμφανίστηκαν τα κρυπτονομίσματα στην αγορά, έπρεπε να υπάρχει ένα μέρος όπου οι άνθρωποι θα μπορούσαν να βρουν αυτό που ήθελαν να μάθουν. Δεδομένου ότι η επένδυση σε μετοχές ή κρυπτονομίσματα μπορεί να είναι λίγο τρομακτική, καθώς πρόκειται πάντα για πολλά χρήματα, είναι απαραίτητο να έχετε ένα μέρος για να εξαερώσετε και να ακούσετε μια δεύτερη γνώμη. Δεδομένου ότι κανείς δεν γνωρίζει τους πραγματικούς ανθρώπους πίσω από τα ψευδώνυμά τους, είναι ένας τρόπος να διαφυλάσσεται η ιδιωτική ζωή, επομένως γίνεται σαφές γιατί οι άνθρωποι θέλουν να είναι μέρος της.

Οι 6 κορυφαίες μετοχές για αγορά σύμφωνα με τα μέλη του Reddit

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, το Reddit είναι πραγματικά μια πλατφόρμα για όλους τους επενδυτές που επιθυμούν να μοιραστούν τις ανησυχίες τους ή ίσως να μάθουν κάτι νέο. Το φόρουμ του subreddit που ονομάζεται WallStreetBets προκάλεσε επίσης μεγάλη αναταραχή, ειδικά μεταξύ των επενδυτών της Wall Street, επειδή εισήγαγε μια νέα ιδέα συνδυασμού μετοχών και κρυπτονομισμάτων, φέρνοντας κάτι νέο στον κόσμο των επενδύσεων. Εδώ είναι οι καλύτερες μετοχές του Reddit για αγορά το 2022:

 1. Lucky Block
 2. Ταμάντοτζ
 3. Tesla
 4. Ζουμ Επικοινωνίες βίντεο
 5. Κελάδημα
 6. μήλο

Παρόλο που πολλά πράγματα είναι ήδη γνωστά για κάθε μία από αυτές τις εταιρείες που αναφέρονται, εξακολουθούμε να θέλουμε να σας βοηθήσουμε να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά σε κάθε μία, οπότε όταν έρθει η ώρα να κάνετε πραγματικά το βήμα, η λήψη της απόφασης δεν θα είναι έτσι σκληρός.

1. Τυχερό Μπλοκ

Το Lucky Block αναφέρεται σε όλους τους κύκλους για επενδύσεις. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, τα μέλη του φόρουμ του subreddit θέλουν να φέρουν επανάσταση στην αγορά και να συνδυάσουν μετοχές και κρυπτονομίσματα, γι’ αυτό αναφέρουμε το Lucky Block παρόλο που δεν είναι μετοχή αλλά κρυπτονόμισμα. Είναι ένας τρόπος για να αποκτήσετε οφέλη όπως παθητικό εισόδημα ή κέρδη κεφαλαίου. Το Lucky Block είναι μια πλατφόρμα που φιλοξενείται στο BSC (Binance Smart Chain). Ο λόγος που βρίσκεται στη λίστα μας είναι ότι υπάρχουν καθημερινές κληρώσεις δώρων στις οποίες μπορεί να συμμετάσχει όποιος ενδιαφέρεται.

Το μόνο πράγμα που θα χρειαστείτε για να έχετε την ευκαιρία να λάβετε βραβεία είναι να αγοράσετε το εγγενές διακριτικό του Lucky Block που ονομάζεται LBLOCK. Έχει σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης που σημαίνει ότι η επένδυση τώρα είναι το έξυπνο πράγμα. Από τότε που κυκλοφόρησε στο αποκεντρωμένο χρηματιστήριο που ονομάζεται PancakeSwap, η τιμή του έχει αυξηθεί κατά το απίστευτο 3000% σε σύγκριση με την τιμή προπώλησής του. Η κεφαλαιοποίηση της αγοράς είναι 750 εκατομμύρια δολάρια, γεγονός που το καθιστά ένα από τα κρυπτονομίσματα με τον ταχύτερο ρυθμό ανάπτυξης στον κόσμο.

Η κοινότητα στο subreddit Lucky Block αυξάνεται σταθερά και τώρα υπάρχουν περισσότερα από 6000 μέλη που μιλούν γι’ αυτό και ψάχνουν προσεκτικά για όλες τις αλλαγές που μπορεί να εμφανιστούν. Το ενδιαφέρον με αυτήν την πλατφόρμα είναι ότι η διοχέτευση στο Lucky Block σημαίνει ότι τελικά ένα άτομο θα πάρει το τζάκποτ που είναι το απίστευτο 1 εκατομμύριο δολάρια! Είναι περισσότερα χρήματα από όσα θα μπορούσε ποτέ να ονειρευτεί ένα άτομο και είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους το Lucky Block είναι ένα καυτό θέμα στο φόρουμ του Reddit.

>>>Αγοράστε Lucky Block στο Lbank<<<

2. Ταμάντοτζ

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, ο τρόπος με τον οποίο βλέπουμε τις μετοχές έχει αλλάξει και τώρα οι άνθρωποι ψάχνουν να επενδύσουν σε νέα έργα που μπορούν να αποφέρουν σημαντικές αποδόσεις στο εγγύς μέλλον. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε καταχωρίσει την Tamadogen ως μία από τις καλύτερες μετοχές του Reddit για αγορά. Το εγγενές διακριτικό του ονομάζεται TAMA και πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι θα είναι ο επόμενος Doge ή Shiba Inu. Θα δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά σίγουρα αξίζει να το εξετάσουμε φέτος. Είναι ένα ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο με την τάση να γίνει ένα από τα πιο περιζήτητα νομίσματα στην αγορά. Αυτό το οικοσύστημα έχει να κάνει με την εκτροφή κατοικίδιων Tamadoge και την κατάδυση βαθύτερα στο Tamaverse.

Υπάρχει η ευκαιρία για τους παίκτες να ανταγωνιστούν με άλλους παίκτες και να συγκεντρώσουν πόντους που κατά συνέπεια θα οδηγήσουν σε υψηλότερη θέση στον πίνακα κατάταξης. Οι παίκτες θα μπορούν να αγοράζουν κατοικίδια από το κατάστημα Tama, να ανταλλάσσουν avatars και πολλά άλλα πράγματα. Είναι μια ευκαιρία για τους παίκτες να διασκεδάσουν, να κερδίσουν σημαντικές ανταμοιβές και να τις ανταλλάξουν αργότερα στην αγορά, κάτι που μπορεί να σημαίνει μεγάλη επιστροφή στο εγγύς μέλλον, ενώ παράλληλα θα διασκεδάσουν περιμένοντας να ανέβει η αξία του.

Παρόλο που δεν είναι μια μετοχή με την κλασική έννοια της λέξης όπως την ξέρουμε, είναι μια επένδυση που μπορεί να αποδώσει στο μέλλον με πολύ προσοδοφόρο τρόπο. Είναι ένας καινοτόμος τρόπος για να αξιοποιήσετε το καλύτερο και από τους δύο κόσμους – τις επενδύσεις και τον κόσμο των τυχερών παιχνιδιών. Λαμβάνοντας υπόψη ότι λειτουργεί στο blockchain, είναι πλήρως αποκεντρωμένο, πράγμα που σημαίνει ότι το απόρρητο προστατεύεται πλήρως, χωρίς καμία πιθανότητα παρέμβασης στο πλάι.

>>>Αγοράστε το Tamadogen τώρα<<<

Πώς να αγοράσετε TAMA;

Η προπώληση beta αυτού του διακριτικού ξεκίνησε στις 25 Ιουλίου 2022. Η προπώληση beta θα πρέπει να λήξει στις 2 Σεπτεμβρίου και η γενική προπώληση – μετά την προπώληση – θα ολοκληρωθεί το 4ο τρίμηνο του 2022.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν TAMA με ETH ή USDT και δεν απαιτείται ελάχιστο χρηματικό ποσό για την αγορά. Ωστόσο, η ομάδα του Tamadogen συμβούλεψε όλους όσους θέλουν να αγοράσουν τα μάρκες να κάνουν την αγορά ETH ή USDT αξίας τουλάχιστον 150 $.

Η τιμή είναι 0,01 $ για 1 TAMA ή 100 $ για 10.000 TAMA.

Ακολουθεί ένας σύντομος οδηγός για το πώς να αγοράσετε μάρκες TAMA:

 • Ρυθμίστε το πορτοφόλι σας – Το Tamadogen χρησιμοποιεί το Metamask ή το Trust Wallet για να αποθηκεύει μάρκες.
 • Λάβετε ETH ή USDT – Θα μπορείτε να αγοράσετε TAMA με αυτά τα χρήματα
 • Επισκεφθείτε τον ιστότοπο Tamadogen – Εδώ γίνεται η προπώληση.
 • Πραγματοποιήστε μια αγορά – Κάντε κλικ στο Αγορά και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Σύνδεση πορτοφολιού και συνδέστε το πορτοφόλι σας.
 • Αγοράστε Tamadoge – Εισαγάγετε την ποσότητα των κερμάτων TAMA που θέλετε να αγοράσετε και κάντε κλικ στην επιλογή Μετατροπή ETH.
 • Διεκδικήστε τα διακριτικά σας – Μόλις λήξει η προπώληση, μπορείτε να συλλέξετε τα μάρκα σας κάνοντας κλικ στο κουμπί Αξίωση στον ιστότοπο.

>>>Αγοράστε το Tamadogen στην προπώληση τώρα<<<

3. Τέσλα

Η Tesla ιδρύθηκε το 2003 και είναι ένας γίγαντας που εργάζεται στα ηλεκτρικά οχήματα με έναν αρκετά καινοτόμο τρόπο, αλλά υπάρχουν επίσης συστήματα αποθήκευσης και προϊόντα παραγωγής ενέργειας. Όταν αναφέρουμε την Tesla, η άμεση σύνδεση πηγαίνει στον Elon Musk. Ο Έλον είναι ένας εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος που ενδιαφέρεται πολύ για την αγορά κρυπτογράφησης και μάλλον δεν υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο που να μην έχει ακούσει το όνομά του. Ό,τι αγγίζει ξαφνικά αρχίζει να κερδίζει τεράστια προσοχή παγκοσμίως επειδή έχει μια απίστευτη αίσθηση της επιχείρησης. Και μόνο μια ματιά στην κεφαλαιοποίηση της Tesla πέρυσι, η οποία ήταν 1 τρισεκατομμύριο δολάρια, λέει πολλά για τις επιχειρηματικές του δεξιότητες.

Το πρόσφατο ενδιαφέρον του για την αγορά του Twitter οδήγησε σε μείωση της τιμής κατά 45% τους τελευταίους δύο μήνες. Έπρεπε να πουλήσει μετοχές της Tesla αξίας 8 δισεκατομμυρίων δολαρίων, γεγονός που μείωσε σημαντικά την τιμή. Αυτή η αναταραχή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολύ κερδοφόρο τρόπο, επειδή υπάρχει πιθανότητα αγοράς μετοχών της Tesla. Μπορείτε να το κάνετε αυτό ανοίγοντας έναν λογαριασμό μεσιτείας και γίνεστε μέτοχος. Υπάρχουν διάφοροι μεσίτες από τους οποίους μπορούν να επιλέξουν οι δυνητικοί επενδυτές, αλλά ο κύριος παράγοντας για να αποφασίσετε σε ποιον θα επενδύσουν είναι πάντα ο προϋπολογισμός που διαθέτει ο υποψήφιος επενδυτής.

Δεν υπάρχει περίπτωση η Tesla να εξαφανιστεί από την αγορά σύντομα, επομένως η επένδυση σε μετοχές της Tesla μπορεί να είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που θα κάνετε ποτέ. Φυσικά, έρχεται με σημαντική τιμή και είναι διαθέσιμο στους επενδυτές που κοιτάζουν τους μακροπρόθεσμους στόχους και είναι πρόθυμοι να περιμένουν μέχρι να ανέβει ξανά η τιμή των μετοχών.

4. Ζουμ Επικοινωνίες βίντεο

Το Zoom είναι μία από τις καλύτερες μετοχές του Reddit στις οποίες πρέπει να εστιάσουμε φέτος, επειδή οι άνθρωποι το έχουν χρησιμοποιήσει ξανά και ξανά κατά τη διάρκεια της πανδημίας, γεγονός που αύξησε σημαντικά την τιμή του, καθιστώντας το την υψηλότερη τιμή μέχρι στιγμής. Το 2020, η τιμή των μετοχών Zoom αυξήθηκε κατά ένα απίστευτο 444%.

Αφού η πανδημία έπαψε να είναι το επίκεντρό μας, η αξία των μετοχών του Zoom μειώθηκε περισσότερο από 80%. Ωστόσο, μην αφήσετε αυτή την πτώση να σας ξεγελάσει, γιατί σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου του επόμενου έτους, υπάρχει αύξηση 12% σε σύγκριση με φέτος. Αυτό σημαίνει ότι εάν αποφασίσετε να επενδύσετε σε μετοχές Zoom φέτος, υπάρχει απτή πιθανότητα να έχετε σημαντική απόδοση επένδυσης. Οι μετοχές είναι πιο προσιτές τώρα, κάτι που είναι μια μεγάλη ευκαιρία για επενδυτές με περιορισμένους προϋπολογισμούς ή για εκείνους που θέλουν απλώς να περιορίσουν τον κίνδυνο επενδύοντας σε μετοχές.

Η αγορά μετοχών Zoom δεν είναι περίπλοκη όπως μπορεί να φαίνεται σε κάποιον χωρίς καθόλου εμπειρία ή ελάχιστη. Η διαδικασία είναι απλή και θα απαιτήσει από εσάς να ανοίξετε έναν λογαριασμό συναλλαγών στην πλατφόρμα της επιλογής σας, να καταθέσετε κεφάλαια, να βρείτε τις μετοχές του Zoom και στη συνέχεια να τις αγοράσετε. Είναι τόσο εύκολο που όποιος θέλει να επενδύσει μπορεί να το κάνει και καλό είναι να αρπάξει αυτή την ευκαιρία για να γίνει κάτοχος αυτών των μετοχών πριν ανέβει ξανά η τιμή τους. Ένα απόθεμα Zoom κοστίζει 114,74 $ τη στιγμή της γραφής, το οποίο είναι αρκετά προσιτό και όχι τόσο επικίνδυνο. Το να ξεκινήσετε από μικρό μπορεί να είναι μια καλή στρατηγική μέχρι να αντιληφθείτε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η αγορά.

5. Twitter

Το Twitter είναι ίσως η πιο δημοφιλής υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης όπου οι έντονες διαφωνίες κατευθύνουν το κοινό με πολλούς τρόπους. Είναι το μέρος όπου συζητιέται η πολιτική, όπου οι διπλωματικές σχέσεις χορεύουν στην κόψη του ξίφους, αλλά είναι και η παιδική χαρά του πιο εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου που ήδη αναφέραμε πριν, του Έλον Μασκ. Φαίνεται ότι ό,τι αναφέρει ή αγγίζει γίνεται χρυσός ή τουλάχιστον απίστευτη ζέστη για την οποία όλοι αρχίζουν να μιλούν. Ήθελε να αγοράσει το Twitter τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, αλλά στη συνέχεια απέσυρε την πρότασή του, παραβιάζοντας τη συμφωνία με πολλούς τρόπους. Από τότε που αποσύρθηκε, οι άνθρωποι άρχισαν να ενδιαφέρονται να αγοράσουν μετοχές στο Twitter και είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα στο Reddit.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους ο Έλον υποχώρησε ήταν επειδή δεν του παρασχέθηκαν οι ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τους ψεύτικους λογαριασμούς στο Twitter και τώρα είναι εκτεθειμένος στις πιθανές νομικές ενέργειες που μπορεί να επιβάλει το Twitter. Παρόλο που η κατάσταση στην αγορά σχετικά με το Twitter φαίνεται αρκετά μπερδεμένη, είναι στην πραγματικότητα η τέλεια στιγμή για να εκμεταλλευτείτε αυτήν την κατάσταση και να ξεκινήσετε να επενδύετε πριν ανέβει ξανά η τιμή των μετοχών. Τη στιγμή της γραφής, η τιμή της μετοχής Twitter είναι 42,94 $, καθιστώντας την αρκετά προσιτή για όλους τους επενδυτές εκεί έξω.

Οι μετοχές του Twitter είναι κάτι περισσότερο από μια απλή μετοχή όπως όλες οι άλλες. Είναι η ευκαιρία να λάβετε λόγο για τον τρόπο που λειτουργεί το Twitter για τα περισσότερα μέλη αυτής της κοινότητας και είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους είναι τόσο ενδιαφέρον και περιζήτητο στην αγορά. Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για όσους θέλουν να πουν την τελευταία ρήση και να δείξουν την κυριαρχία τους με περισσότερους από έναν τρόπους.

6. Μήλο

Μπορούμε να πούμε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είτε αγαπούν την Apple είτε τη μισούν. Η Apple εισήγαγε έναν αρκετά επαναστατικό τρόπο επιχειρηματικής δραστηριότητας και υπήρχε κάποια μορφή ελιτισμού σε αυτόν, επειδή δεν είχαν όλοι την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν προϊόντα της Apple. Υπάρχουν σίγουρα πολλά στοιχεία της επιτυχίας αυτής της εταιρείας και με την πάροδο του χρόνου η εταιρεία εξελίχθηκε προς την παροχή όλων των ειδών προϊόντων Apple στους πιστούς οπαδούς της. Η επένδυση σε μετοχές της Apple είναι σίγουρα ένα θέμα στο φόρουμ του Reddit και υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι η επένδυση σε μετοχές της Apple μπορεί να αποφέρει σημαντική απόδοση επένδυσης στο μέλλον.

Είναι σημαντικό να πούμε ότι η υπομονή είναι το κλειδί εδώ, διότι χρειάζεται χρόνος για να αρχίσει να δίνει αποτελέσματα αυτή η επένδυση, αλλά ένα είναι σίγουρο – τα αποτελέσματα θα υπάρχουν σε ένα ή το άλλο σημείο. Οι άνθρωποι που έχουν επενδύσει μόλις 100 $ στο παρελθόν μπόρεσαν να τα πουλήσουν για 50 χιλιάδες, που είναι ένα απίστευτο ποσό. Οι μετοχές χωρίζονται με την πάροδο του χρόνου, πράγμα που σημαίνει ότι η αξία τους συνεχίζει να αυξάνεται και οι δυνατότητες είναι τεράστιες. Λαμβάνοντας υπόψη τις δυνατότητες που διαθέτει, είναι ο λόγος για τον οποίο είναι μία από τις καλύτερες μετοχές του Reddit για αγορά το 2022.

συμπέρασμα

Αυτή η χρονιά φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα για τους πιθανούς επενδυτές και είναι ίσως η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσετε να επενδύετε εάν θέλετε να έχετε σημαντικές αποδόσεις στο εγγύς μέλλον. Παραθέσαμε τις καλύτερες μετοχές του Reddit για αγορά φέτος και είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσετε να βρείτε αυτή που σας ενδιαφέρει περισσότερο. Είναι σημαντικό να έχετε ανοιχτό μυαλό και να κοιτάξετε τη μεγαλύτερη εικόνα. Το γεγονός ότι δεν έχετε έναν τεράστιο προϋπολογισμό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να μπείτε στο χρηματιστήριο και να επενδύσετε. Εάν δημιουργήσετε ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο, μπορείτε να ξεκινήσετε με το κρυπτονόμισμα και στη συνέχεια να προχωρήσετε στα μεγαλύτερα σχέδια. Όπως και να έχει, φέτος είναι η ευκαιρία για όλους τους αρχάριους επενδυτές να ενταχθούν στους μεγάλους παίκτες και να αρχίσουν να αυξάνουν τα οικονομικά τους, αλλά και για τους έμπειρους να γυαλίσουν τις δεξιότητές τους και να δουν πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν!

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Leave a Comment