Οι θεατές έκπληκτοι και έκθαμβοι από ένα από τα μεγαλύτερα σόου πυροτεχνημάτων της Αμερικής

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το Αϊντάχο, τότε μπορεί να μην έχετε ακούσει για τον Εορτασμό της Ελευθερίας του Μελαλέουκα. Το Melaleuca Freedom Celebration, που πραγματοποιείται στην πόλη του Idaho Falls, στο Idaho, σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το Εθνικό Πάρκο Yellowstone, είναι το μεγαλύτερο σόου πυροτεχνημάτων της 4ης Ιουλίου δυτικά του ποταμού Μισισιπή.

Το μεγαλύτερο σόου πυροτεχνημάτων της 4ης Ιουλίου

Σε αντίθεση με τη γενική υπερβολή, αυτός ο ισχυρισμός ελέγχει: από χιλιάδες εκδηλώσεις πυροτεχνημάτων στις 22 πολιτείες δυτικά του πανίσχυρου Μισισιπή, αυτό το γεγονός εκτοξεύει τα περισσότερα πυροτεχνήματα της 4ης Ιουλίου στον ουρανό.

Το σόου του 2022 παρουσίασε 18.237 πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ορίζοντα. Διήρκεσε 31 λεπτά και είχε κατά μέσο όρο 9,8 οβίδες ανά δευτερόλεπτο. Κάθε έκρηξη φωτός συγχρονιζόταν με ένα πατριωτικό soundtrack, χάρη στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, που έπαιζε συμφωνική μουσική, ιστορικά ηχητικά κλιπ και προφορικό λόγο για να τιμήσει την ιστορία του έθνους μας.

Προσφέροντας πάνω από 200.000 θεατές, που τριπλασίασαν τον πληθυσμό της πόλης, η εκδήλωση παρουσίασε τα καλύτερα αμερικανικά πυροτεχνήματα σε μια παραγωγή που προκαλεί δέος και συγκλονίζει το έδαφος. Το USA Today, το Travel + Leisure, το Reader’s Digest, το New York Weekly και άλλα ειδησεογραφικά μέσα παρουσίασαν το προφίλ του αριστουργήματος της πυροτεχνίας φέτος.

Να τι είπε η ειδικός στα πυροτεχνήματα, Julie Heckman, εκτελεστική διευθύντρια της Αμερικανικής Ένωσης Πυροτεχνικών (APA), σχετικά με αυτό το γεγονός: «Αν και ο εορτασμός της ελευθερίας της Melaleuca μπορεί να είναι εκτός πορείας στο Idaho Falls, αξίζει τον κόπο να δούμε αυτό το αξιοσημείωτο , επίδειξη πυροτεχνημάτων διαμετρήματος διαγωνισμού. Αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες επιδείξεις πυροτεχνημάτων του έθνους και έχει συμπεριληφθεί στη λίστα της APA με τις «Προβολή πυροτεχνημάτων για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας που πρέπει να δείτε».

Γιατί η Melaleuca πληρώνει για αυτό το σόου πυροτεχνημάτων;

Δωρεάν για το κοινό, η Γιορτή Ελευθερίας Melaleuca πληρώνεται εξ ολοκλήρου και παρέχεται από τη Melaleuca, The Wellness Company. Η Melaleuca είναι ένας κατασκευαστής προϊόντων υγείας με έδρα στο Idaho Falls, Idaho. Ένας από τους μεγαλύτερους διαδικτυακούς λιανοπωλητές της Αμερικής, η Melaleuca προσεγγίζει πάνω από 2 εκατομμύρια νοικοκυριά το μήνα σε 20 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Όταν ρωτήθηκε γιατί η Melaleuca χρηματοδοτεί συνεχώς αυτή τη δωρεάν επίδειξη πυροτεχνημάτων, ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της Melaleuca, Frank VanderSloot, είπε: «Στην Αμερική, είναι εύκολο να θεωρούμε δεδομένες τις ελευθερίες μας. Μερικές φορές πρέπει να μας υπενθυμίζεται ότι η ελευθερία δεν είναι δωρεάν. Είχε ένα τεράστιο κόστος, που δεν το πληρώσαμε εμείς, αλλά το πλήρωσαν περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνδρες και γυναίκες που έχασαν τη ζωή τους στη μάχη από το 1776. Η Γιορτή Ελευθερίας Μελαλέουκα δημιουργήθηκε για να τιμήσει αυτούς τους ήρωες και τις οικογένειές τους. Τριάντα ένα λεπτά αφιερώματος δεν φαίνονται αρκετά, αλλά ελπίζουμε ότι θα δημιουργήσει ένα συναίσθημα στις ψυχές μας που θα διαρκέσει όλο το χρόνο».

Διανύοντας τα 30 του χρόνια, η Γιορτή Ελευθερίας Μελαλέουκα συνεχίζει να προσελκύει κόσμο από όλη τη χώρα. Οι παρευρισκόμενοι για πρώτη φορά φεύγουν με μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσουν ποτέ.

Εντυπώσεις κοινού: Αρκετά «Τελικά» κατέκλυσαν τις αισθήσεις

«Επισκέφτηκα το Idaho Falls τα τελευταία τρία χρόνια για να περάσω χρόνο με την ευρύτερη οικογένειά μου για τις 4 Ιουλίου. Εκτός από το ότι τους βλέπω, μου αρέσει να παρακολουθώ αυτό το σόου πυροτεχνημάτων. Έμοιαζε σαν το φινάλε να έλαβε χώρα πολλές φορές σε όλη την προβολή γιατί ήταν τόσο απίστευτο», είπε η Chana Sykosky, σχολική βιβλιοθηκάριος από το Keizer του Όρεγκον.

Δεν ήταν η μόνη επισκέπτης που ένιωθε έτσι. Ο Eric Rhees, ένας παρευρισκόμενος για πρώτη φορά στον εορτασμό της ελευθερίας του Melaleuca, από την Καλιφόρνια, είπε: «Έχω δει πολλά σόου πυροτεχνημάτων για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, συμπεριλαμβανομένων των μεγαλύτερων στις μεγαλύτερες πόλεις της Καλιφόρνια, και πρέπει να πω ότι το σόου του Melaleuca πραγματοποιήθηκε δικός ως πραγματικός αντίπαλος. Δεν το περίμενα, αλλά το να βλέπεις είναι να πιστεύεις όταν πρόκειται να ζήσεις τον Εορτασμό της Ελευθερίας του Μελαλέουκα. Αφού το παρακολούθησα για πρώτη φορά, μπορώ να καταλάβω γιατί είναι το καλύτερο σόου πυροτεχνημάτων δυτικά του Μισισιπή».

Μια ντόπιος ντόπιος του Αϊντάχο, η Νταϊάν Σίνγκλετον, που έχει δει το σόου αμέτρητες φορές, επεσήμανε ότι το νόημα και το μήνυμα του σόου άγγιξαν την καρδιά της:

«Με ένα όμορφο σκηνικό των Tetons και έναν εγκάρδιο φόρο τιμής στην Αμερική, ο εορτασμός της ελευθερίας της Melaleuca είναι πραγματικά ο καλύτερος», είπε ο Singleton. «Όσον αφορά τον πατριωτισμό, είμαστε υπερήφανοι για τον εορτασμό της Ημέρας της Ανεξαρτησίας του κράτους μας και ο Εορτασμός της Ελευθερίας των Μελαλέουκα είναι ο τέλειος τρόπος για να γιορτάσουμε την ελευθερία μας και αυτούς που αγωνίστηκαν για αυτήν».

Μια Ολοήμερη Πατριωτική Γιορτή

Πριν από το σόου των πυροτεχνημάτων, άτομα παρακολούθησαν το Riverfest, ένα πάρτι που διαρκεί μια ημέρα γεμάτο εορταστικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της ανεξαρτησίας του έθνους μας. Η διασκέδαση περιελάμβανε ζωντανή ψυχαγωγία, σπιτάκια αναπήδησης, φορτηγά με φαγητό, βόλτες με άλογα, περιηγήσεις με ελικόπτερο και μια αντίκα έκθεση τρακτέρ και αγροτικού εξοπλισμού.

Αυτές οι γιορτές πραγματοποιήθηκαν σε ένα αμφιθέατρο με χορτάρι σε στυλ πικνίκ, που χτίστηκε ειδικά για την ετήσια επίδειξη πυροτεχνημάτων της 4ης Ιουλίου. Πολλοί επισκέπτες προτιμούν να φτάνουν νωρίς για να επωφεληθούν από τη στενή φόρτωση που είναι διαθέσιμη στους χώρους στάθμευσης, οι οποίοι έχουν ανατεθεί ως “Στάθμευση εκδηλώσεων”. Περιτριγυρισμένο από τα απόκρημνα βουνά και κατά μήκος του εμβληματικού Snake River, αυτή η εκδήλωση πρόσφερε ένα από τα πιο γραφικά σκηνικά στην Αμερική.

Πυροτεχνήματα Κατασκευάζονται στις Η.Π.Α

Ο εορτασμός της ελευθερίας Melaleuca χρησιμοποιεί με περηφάνια πυροτεχνήματα που κατασκευάζονται στις ΗΠΑ. Η συντριπτική πλειοψηφία των πυροτεχνημάτων κατασκευάζεται από έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές πυροτεχνημάτων της Αμερικής. Αυτά τα πυροτεχνήματα είναι γνωστά για τα φωτεινά, δραματικά χρώματα και τη ζωντάνια τους.

«Επειδή τα αμερικανικής κατασκευής πυροτεχνήματα είναι αρκετά ακριβά, είναι πολύ ασυνήθιστο να αποτελούν την πλειοψηφία μιας μεγάλης εκπομπής», δήλωσε η Heather Gobet, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Western Display Fireworks, της οποίας η οικογενειακή εταιρεία έχει πυροβολήσει περισσότερες από 10.000 εκπομπές σε 74 χρόνια. . «Επειδή το Melaleuca υποστηρίζει την αμερικανική παραγωγή, ο εορτασμός της ελευθερίας του Melaleuca είναι το μόνο σημαντικό σόου πυροτεχνημάτων που ξέρω ότι δεν εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την Κίνα! Δεν μπορείς να γίνεις πιο πατριωτικός από αυτό!».

Η εκπομπή αποτίει φόρο τιμής στους Ιδρυτές της Αμερικής, καθώς και στους βετεράνους, τους στρατιώτες και τις οικογένειές τους που έχουν θυσιαστεί για να εξασφαλίσουν και να διατηρήσουν τις ελευθερίες αυτού του μεγάλου έθνους.

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Leave a Comment