Μπορεί το tweet του Έλον Μασκ να καθορίσει τη μοίρα του Dogecoin και άλλων memecoins;

Το πόσο ισχυρή είναι η δύναμη των λόγων ορισμένων ανθρώπων και πόση επιρροή μπορούν να έχουν, μπορούμε να δούμε πολύ καλά στο παράδειγμα του Elon Musk και τη στάση του απέναντι σε ένα από τα memecoins, το Dogecoin.

Αλλά πριν φτάσουμε σε αυτό, ας πούμε λίγα λόγια για το ίδιο το Dogecoin. Ανεξάρτητα από το πόσο εμπλεκόμενοι είστε στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων, ανεξάρτητα από το αν είστε ένας από τους επενδυτές ή δεν είστε σίγουροι για το τι είναι τα κρυπτονομίσματα, πρέπει να έχετε γνωρίσει το Dogecoin τουλάχιστον μία φορά και ίσως να μην ήξερες καν τι ήταν σχετικά με. Δηλαδή, το Dogecoin είναι ένα κρυπτονόμισμα που χαρακτηρίζεται από το γεγονός ότι έχει την εικόνα ενός σκύλου Shiba.

Προφανώς υπάρχουν και άλλα memecoins όπως το Tamadoge, τα οποία δείχνουν μια μεγάλη υπόσχεση να είναι το επόμενο Dogecoin. Σήμερα θα μάθουμε περισσότερα για το Tamadoge, γιατί θα μπορούσε να ξεπεράσει το dogecoin και γιατί θα μπορούσε να είναι δυνητικά το καλύτερο κρυπτογράφημα για να συνεχίσετε τώρα τα tweets του Elon Musk.

>>>Αγοράστε το Tamadogen στην προπώληση τώρα<<<

Πώς επηρέασε το tweet Dogecoin του Έλον Μασκ τη μοίρα αυτού του κρυπτονομίσματος;

Λοιπόν, ποιες είναι οι συνέπειες του tweet του Elon Musk Dogecoin;

Η αξία του Dogecoin, μετά το tweet του Elon Musk, εκτινάχθηκε κατά 8 τοις εκατό. Πως είναι δυνατόν? Λοιπόν, όπως αναφέραμε, ορισμένα άτομα έχουν απίστευτα μεγάλη επιρροή και τα περισσότερα από αυτά που λένε στα κοινωνικά δίκτυα αφήνουν μεγάλο σημάδι και επιρροή. Το ίδιο συνέβη και με το Dogecoin, το οποίο, όπως και ένας συγκεκριμένος αριθμός άλλων κρυπτονομισμάτων, γνώρισε μια ορισμένη πτώση της αξίας του πριν από λίγους μήνες. Ωστόσο, αφού ο Elon Musk έγραψε στο Twitter ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει το Dogecoin, ανεξάρτητα από τις δυσμενείς προοπτικές για αυτό το κρυπτονόμισμα εκείνη την εποχή, η κατάσταση γρήγορα έγινε υπέρ του Dogecoin και αντί ο αριθμός των επενδυτών να συνεχίσει να μειώνεται, ο αριθμός άρχισε να αυξάνεται. .

Πολλοί θα πουν ότι το tweet του Έλον Μασκ στο Dogecoin δημιουργήθηκε σκόπιμα για να κρατήσει το Dogecoin ζωντανό σε δυσμενείς συνθήκες εκείνη την εποχή. Πολλοί ήταν επίσης καχύποπτοι με αυτό το tweet, προτείνοντάς του να αγοράσει το Dogecoin όταν το πιστεύει ήδη, στο οποίο απάντησε ότι σίγουρα το κάνει και ότι το αγόρασε.

Εκτός από το Dogecoin, ο Μασκ δήλωσε ότι κατέχει επίσης το Bitcoin και το Ethereum, αλλά από τα tweets του μπορεί να συναχθεί το συμπέρασμα ότι αυτό το πρώτο κρυπτονόμισμα είναι το αγαπημένο του.

Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι σύμφωνα με το πρόγραμμα παρακολούθησης ειδήσεων κρυπτογράφησης Decrypt, δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Musk κατείχε Dogecoin την περίοδο από το 2018 έως το 2019. Έτσι, μέχρι το 2019, όταν εμφανίστηκε το πρώτο tweet του Elon Musk Dogecoin, υποδηλώνοντας ότι το Dogecoin είναι «πολύ ωραίο » και ότι θα μπορούσε να γίνει το αγαπημένο του κρυπτονόμισμα.

Έτσι, με το tweet του για το Dogecoin, ο Μασκ έκανε σίγουρα μια εξαιρετική κίνηση μάρκετινγκ και επηρέασε την αύξηση του αριθμού των επενδυτών του. Αλλά, από την άλλη πλευρά, το γεγονός είναι ότι παραμένει ένας τεράστιος αριθμός από αυτούς τους χρήστες που είναι καχύποπτοι και δύσπιστοι και που είναι ξεκάθαροι ότι τα tweets του Musk δεν είναι παρά μάρκετινγκ. Ακριβώς εξαιτίας αυτού, αυτός ο μεγάλος αριθμός ανθρώπων αποφασίζει να επενδύσει σε κάτι άλλο, σε ένα άλλο νόμισμα. Ένα από αυτά τα πιθανά νομίσματα στα οποία μπορεί κανείς να επενδύσει αυτή τη στιγμή είναι σίγουρα Ταμάντοτζ.

Τι είναι το Tamadoge;

Αυτή τη στιγμή, υπάρχει τεράστιο hype μεταξύ αυτών που ακολουθούν και εισάγουν κρυπτονομίσματα. Συγκεκριμένα, πρόσφατα εμφανίστηκε ένα νέο έργο κρυπτονομισμάτων που φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον και δελεαστικό για επένδυση και είναι το λεγόμενο Tamadog.

Και αν αναρωτιέστε τι είναι αυτό που κάνει το Tamadoge ξεχωριστό, πρέπει να αναφέρουμε ότι ένα από αυτά είναι σίγουρα το γεγονός ότι το Tamadoge συνδυάζει meme coins με μηχανισμούς παιχνιδιών play-to-earn.

Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γίνει το Tamadoge ένα από τα καλύτερα, αν όχι τα καλύτερα, meme coins στην αγορά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα! Ναι, οι προβλέψεις είναι ότι ο Tamadoge θα επισκιάσει ακόμη και την παλιά δόξα του Dogecoin. Ως εκ τούτου, ούτε καν η επιθετική καμπάνια μάρκετινγκ που ηγείται ο Elon Musk στο Twitter για το Dogecoin δεν θα είναι σε θέση να μπλοκάρει και να επιβραδύνει την επιτυχία του Tamadoge. Στο υπόλοιπο κείμενο, θα μοιραστούμε όλες τις σημαντικές και σχετικές πληροφορίες που σχετίζονται με το Tamadoge και το οικοσύστημα Tamadoge.

Οικοσύστημα Tamadoge

Το οικοσύστημα Tamadogen αποτελείται από 3 σημαντικά μέρη:

  • Κατοικίδια ταμάδογκ
  • Κατάστημα Tamadogen
  • Dogepoints

>>>Αγοράστε το Tamadogen στην προπώληση τώρα<<<

Κατοικίδια ταμάδογκ

Ως χρήστης και παίκτης, μπορείτε να συμμετάσχετε στο σύμπαν των Tamadoge αγοράζοντας κατοικίδια Tamadoge. Τα κατοικίδια ταμαντόγκ είναι στην πραγματικότητα είδωλα που έχουν δημιουργηθεί για να μοιάζουν με σκύλους και έχουν κοπεί ως NFT.

Κάθε ένα από αυτά τα κατοικίδια έχει δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει ορισμένες αδυναμίες αλλά και ορισμένα δυνατά σημεία. Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι «συναντάς» αυτά τα κατοικίδια ενώ είναι ακόμη μη αναπτυγμένα, δηλαδή ενώ είναι στην πραγματικότητα μωρά και είσαι δίπλα τους κατά την ανάπτυξη και την ανάπτυξή τους. Έτσι, κατά κάποιον τρόπο, τους είσαι σαν γονιός, τους φροντίζεις μέχρι να μεγαλώσουν και να ωριμάσουν. Μετά όταν μεγαλώσουν λίγο και δυναμώσουν, τότε είναι που τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο ενδιαφέροντα. Στη συνέχεια, τα κατοικίδιά σας μπορούν να πολεμήσουν άλλα κατοικίδια στην αρένα μάχης του Tamadoge.

>>>Αγοράστε το Tamadogen στην προπώληση τώρα<<<

Κατάστημα Tamadogen

Στο σύμπαν του Tamadoge, το επίσημο διακριτικό είναι το TAMA και με τη χρήση του, έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε στο κατάστημα Tamadoge. Έτσι, το σύμπαν του Tamadoge προσφέρει στους χρήστες του ένα Κατάστημα Tamadoge όπου τα κατοικίδια Tamadoge που μόλις αναφέραμε μπορούν να έχουν πρόσβαση και να αγοραστούν με τη βοήθεια κουπονιών TAMA. Επίσης, στο κατάστημα Tamadogen μπορούν να παρέχονται διάφορα αξεσουάρ και χαρακτηριστικά. Στο Κατάστημα Tamadoge, έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε τρόφιμα, ρούχα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τα κατοικίδια ζώα Tamadoge, χρησιμοποιώντας μάρκες TAMA.

>>>Αγοράστε το Tamadogen στην προπώληση τώρα<<<

Dogepoints

Και, το τρίτο πράγμα που πρέπει να αναφερθεί ως σημαντικό στο σύμπαν των Tamadoge, εκτός από τα κατοικίδια Tamadoge και το Tamadoge Store, είναι σίγουρα τα Dogepoints. Οι Dogepoints είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος του σύμπαντος των Tamadoge και ως χρήστης, μπορείτε να τους αποκτήσετε φροντίζοντας το κατοικίδιο σας Tamadoge, αλλά και παλεύοντας και ανεβαίνοντας στο leaderboard. Είναι πολύ απλά μαθηματικά, όσο περισσότερη προσπάθεια καταβάλλετε, τόσο περισσότερους Dogepoints κερδίζετε. Στο turn-based battling arena του Tamadoge, αφού τα κατοικίδιά σας ωριμάσουν, μπορείτε να κερδίσετε αυτούς τους Dogepoints. Φυσικά, θα κερδίσετε αυτούς τους Dogepoints όταν τα κατοικίδια σας κερδίζουν μάχες.

Όταν κερδίζετε Dogepoints με αυτόν τον τρόπο, θα ανεβείτε στο leaderboard. Είναι επίσης σημαντικό να αναφέρουμε ότι στο σύμπαν των Tamadoge υπάρχει κάτι που ονομάζεται Dogepool. Το Dogepool είναι «γεμάτο» με κεφάλαια από αγορές στο Tamadogen Store και αν είστε αρκετά τυχεροί να είστε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στο τέλος του μήνα, θα ανταμειφθείτε με μάρκες TAMA από αυτό το Dogepool. Ενδιαφέρον, έτσι δεν είναι;

>>>Αγοράστε το Tamadogen στην προπώληση τώρα<<<

Είναι καλή ιδέα να επενδύσετε στο Tamadogen;

Τώρα που ξέρουμε τι είναι το σύμπαν του Tamadoge, ποια είναι τα πιο σημαντικά μέρη του και πώς λειτουργεί στην πραγματικότητα, δεν θα ήταν κακή ιδέα να απαντήσουμε στο ερώτημα, είναι σοφό να επενδύσουμε καθόλου σε αυτό;

Γιατί πρέπει να επενδύσετε στο Tamadogen Coin;

Όπως γνωρίζετε, τα meme coins παρέχουν την ευκαιρία να αποκτήσετε σημαντικό εισόδημα με όχι και τόσο μεγάλες επενδύσεις. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετοί άλλοι λόγοι για τους οποίους θα ήταν συνετό να επενδύσετε στο Tamadogen.

Πρώτα απ ‘όλα, αυτό που προσελκύει μεγάλο αριθμό χρηστών είναι σίγουρα οι φανταστικά δημιουργημένοι μηχανισμοί παιχνιδιού-για-κέρδους του έργου, που επιτρέπουν τόσο κέρδη όσο και μεγάλες δυνατότητες για πρόσθετες ανταμοιβές.

Ο δεύτερος λόγος είναι η ενσωμάτωση με το metaverse, δηλαδή το Tamaverse, το οποίο θα επιτρέψει στους χρήστες να εκπληρώσουν τις πιο διαφορετικές ανάγκες.

Και, ένας ακόμη λόγος, είναι σίγουρα η ενσωμάτωση με τα NFT. Έτσι, όσοι θέλουν να εισέλθουν σε NFT μπορούν να το κάνουν μέσα στο οικοσύστημα Tamaverse.

>>>Αγοράστε το Tamadogen στην προπώληση τώρα<<<

Πρόβλεψη τιμής Tamadog

Εάν είστε από εκείνους τους ανθρώπους που ακολουθούν τις τάσεις στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων, τότε πιθανότατα γνωρίζετε ότι ένας μεγάλος αριθμός από αυτά τα altcoin που γνώρισαν απίστευτη επιτυχία πέτυχαν αυτήν την επιτυχία μέσω της φάσης προπώλησης. Αυτό ακριβώς είναι αναμενόμενο όταν πρόκειται για το Tamadogen.

Οι προπωλήσεις προϋποθέτουν στην πραγματικότητα την πώληση μάρκες απευθείας σε επενδυτές για άντληση κεφαλαίων για περαιτέρω επέκταση. Έτσι, σε αυτό το στάδιο, οι επενδυτές προπώλησης έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν 10.000 μάρκες TAMA για ένα ποσό που είναι περίπου 100 $, πράγμα που σημαίνει ότι η τιμή ενός κουπονιού TAMA είναι περίπου 0,01 $. Φυσικά, η τιμή αυτή δεν είναι τελική, καθώς υπάρχουν τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξής του.

>>>Αγοράστε το Tamadogen στην προπώληση τώρα<<<

Πώς να αγοράσετε Tamadogen

Τώρα που έχετε στη διάθεσή σας όλες τις σημαντικές και απαραίτητες πληροφορίες που σχετίζονται με το Tamadoge, πιθανότατα βρίσκεστε ήδη στο κατώφλι να αποφασίσετε αν θα επενδύσετε σε αυτό. Εάν είστε ήδη σίγουροι ότι το Tamadoge είναι καλό να επενδύσετε, τίθεται το ερώτημα, πώς να αγοράσετε Tamadoge; Είναι μια αρκετά απλή διαδικασία και τώρα θα εξηγήσουμε πώς να το κάνουμε, βήμα προς βήμα.

Βήμα πρώτο: Ρυθμίστε ένα Crypto Wallet

Ακριβώς όπως όταν αποφασίζετε να αγοράσετε οποιοδήποτε άλλο κρυπτονόμισμα, πρέπει να έχετε ένα κρυπτογραφικό πορτοφόλι για να αγοράσετε Tamadoge. Υπάρχει μια πραγματικά μεγάλη ποικιλία από κρυπτογραφικά πορτοφόλια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ένα από τα πιο εύκολα στη χρήση είναι σίγουρα το MetaMask. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μεταβείτε στον ιστότοπο του MetaMask, να κάνετε κλικ στο κουμπί Λήψη και απλώς να κατεβάσετε το κρυπτοπορτοφόλι σας και να ακολουθήσετε τις οδηγίες για τη ρύθμισή του.

Βήμα δεύτερο: Αγορά ETH ή USDT

Για να αγοράσετε TAMA, πρέπει πρώτα να έχετε ETH ή USDT στο κρυπτογραφικό πορτοφόλι σας. Μπορείτε να αγοράσετε ETH ή USDT χρησιμοποιώντας ορισμένα από τα υπάρχοντα ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης, αλλά μπορείτε επίσης να τα αγοράσετε μέσω της πλατφόρμας προπώλησης Tamadoge. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα.

Βήμα τρίτο: Συνδέστε το Crypto Wallet σας με την πλατφόρμα προπώλησης Tamadogen

Εδώ, απλά πρέπει να επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο της Tamadogen. Εκεί, θα δείτε το κουμπί «Αγορά» στο οποίο πρέπει να κάνετε κλικ. Αφού το κάνετε αυτό, πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί «Σύνδεση Πορτοφολιού» που θα εμφανιστεί στην επόμενη σελίδα. Μετά από αυτό, πρέπει να επιλέξετε τον πάροχο του πορτοφολιού σας και να ακολουθήσετε τις πρόσθετες οδηγίες για τη σύνδεση.

Βήμα τέταρτο: Αγοράστε ταμάντοτζ

Τώρα, πρέπει να εισαγάγετε το ποσό του TAMA (μάρκες Tamadoge) που θέλετε να αγοράσετε, αλλά έχετε κατά νου ότι το ελάχιστο είναι 10 000. Αφού εισαγάγετε το ποσό TAMA που θέλετε να αγοράσετε, πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί “Μετατροπή ETH” ή στο κουμπί “Μετατροπή USDT”. Στη συνέχεια, χρειάζεται μόνο να επιβεβαιώσετε τη συναλλαγή.

Βήμα πέμπτο: Διεκδικήστε τα Tokens Tamadogen

Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να διεκδικήσετε τα κέρματά σας TAMA και μπορείτε να το κάνετε μετά την ολοκλήρωση της προπώλησης. Απλώς κάντε κλικ στο κουμπί «Αξίωση» στην αρχική σελίδα του ιστότοπου Tamadogen.

>>>Αγοράστε το Tamadogen στην προπώληση τώρα<<<

συμπέρασμα

Εμείς, ως συμμετέχοντες σε αυτή τη σύγχρονη εποχή, έχουμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε όλα όσα έχει να προσφέρει η σύγχρονη εποχή. Έτσι, εκτός από όλα τα άλλα, μπορούμε επίσης να αποφασίσουμε να χρησιμοποιήσουμε μερικά από τα πολλά πράγματα που έχει να μας προσφέρει ο κόσμος της κρυπτογράφησης. Υπάρχουν πραγματικά πολλοί λόγοι για να μπείτε στον κόσμο των κρυπτογράφησης. Κάποιοι αποφασίζουν να εισέλθουν και να επενδύσουν σε αυτό από καθαρό υλικό ενδιαφέρον, κάποιοι επειδή τους αρέσει να δοκιμάζουν νέα πράγματα και κάποιοι απλά θέλουν να γεμίσουν τον ελεύθερο χρόνο τους με κάτι ενδιαφέρον. Ανεξάρτητα από το σε ποια ομάδα ανθρώπων ανήκετε, αν έχετε αποφασίσει να βουτήξετε στις επενδύσεις κρυπτογράφησης, τίθεται ένα νέο ερώτημα, σε τι να επενδύσετε; Μια τυφλή μάζα ανθρώπων θα ακούσει τον Elon Musk και θα κάνει το ίδιο όπως έκανε και αυτός: επενδύσει στο Dogecoin. Υπάρχει τεράστια πιθανότητα ακριβώς εκείνη η ομάδα ανθρώπων που ακολουθεί τυφλά τις συμβουλές του να κάνει μεγάλο λάθος γιατί είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι σε αυτή την περίπτωση πρόκειται για προγραμματισμένο μάρκετινγκ. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει επίσης μια ομάδα ανθρώπων που, αντί να ακούν τις συστάσεις των άλλων, προτιμούν να «ακούνε» την αγορά κρυπτογράφησης και καταλήγουν σε ένα συμπέρασμα σε τι θα ήταν συνετό να επενδύσουν. Αυτή η ομάδα των ανθρώπων, ακολουθώντας την τρέχουσα κατάσταση στον κόσμο των κρυπτογράφησης, θα επενδύσουν μάλλον στο Tamadogen, το οποίο αυτή τη στιγμή περιγράφεται ως ένα από τα καλύτερα κρυπτονομίσματα που μπορούν να επενδυθούν.

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Leave a Comment