Η Lara Rahib, η Ecom Wolf, βρήκε την επιτυχία μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου και διδάσκει σε άλλους τα μυστικά της και τους θέτει για επιτυχία

Από πολλές απόψεις, η Lara Rahib είναι η απόλυτη αμερικανική ιστορία επιτυχίας. Γεννημένη στην Παλαιστίνη σε μια ταπεινή οικογένεια, μετανάστευσε στις ΗΠΑ σε ηλικία μόλις ενός έτους και μεγάλωσε με λιγότερα προνόμια από τους συμμαθητές της στις πολιτείες.

Σήμερα, η αποφασιστικότητα, το πάθος και το όραμά της την έχουν κάνει Διευθύνουσα Σύμβουλο της δικής της εταιρείας συμβούλων και αδιαμφισβήτητη κυρίαρχη του ηλεκτρονικού εμπορίου, κερδίζοντας στο πρόγραμμά της το ψευδώνυμο «Harvard of Ecom».

Διαφορετικά γνωστός ως «The Ecom Wolf», ο επαγγελματίας με έδρα την Temecula της Καλιφόρνια κάνει επτά φιγούρες και καθοδηγεί άλλους στη δημιουργία παθητικού εισοδήματος μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου με στοχευμένη και εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Ρυθμίστε την Επιτυχία

Η επιτυχία της Rahib μπορεί να ήταν μια έκπληξη για όλους εκτός από τον εαυτό της. Πριν ιδρύσει την εταιρεία της και μοιραστεί τα μυστικά της για το ηλεκτρονικό εμπόριο, πέρασε δύσκολες στιγμές. Περίοδοι ανεργίας, κρίσεις ακρωτηριασμού άγχους και επιβίωσης με κουπόνια τροφίμων είναι μέρη της ιστορίας της που συγκλονίζουν πολλούς από τους μαθητές της σήμερα.

Παρά αυτά τα εμπόδια, αποφοίτησε από το κολέγιο με πτυχίο βιολογίας και πήρε την άδεια ακίνητης περιουσίας της. Πέρασε πέντε χρόνια πουλώντας σπίτια και ακονίζοντας τα ταλέντα της. Κατά τη διάρκεια αυτής της μισής δεκαετίας, έμαθε να κλείνει πιο σημαντικές και εξέχουσες συμφωνίες και έγινε πιο σίγουρη για τον εαυτό της.

Η βιομηχανία ακινήτων είναι εκεί όπου βρήκε τα πόδια της και την επαγγελματική της αυτοπεποίθηση, συνειδητοποιώντας ότι είχε ταλέντο στις πωλήσεις και ταλέντο στο να προβλέπει τι ήθελαν και χρειάζονταν οι πελάτες.

Κατά καιρούς συγκρουόμενος με τα αφεντικά της, σύντομα συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να έχει τον έλεγχο της επαγγελματικής της μοίρας. Έτσι, ίδρυσε το πρώτο της κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου Amazon, σημειώνοντας γρήγορα σχεδόν το ένα τέταρτο του εκατομμυρίου σε πωλήσεις και χαρίζοντας στους γονείς της το δώρο της συνταξιοδότησης.

Αγόρασε το πρώτο της σπίτι στα 30 και συνεχίζει να είναι παθιασμένη με την ιδιοκτησία, έχοντας συγκεντρώσει ένα αρκετά μεγάλο χαρτοφυλάκιο ακινήτων χρησιμοποιώντας τα κέρδη της από το ηλεκτρονικό εμπόριο.

«Το παιχνίδι που άλλαξε το παιχνίδι ήταν το ηλεκτρονικό εμπόριο, που μου επέτρεψε να επενδύσω σε ακίνητα, τα οποία χτίζουν μακροπρόθεσμο πλούτο γενεών», εξήγησε.

Μετάβαση στην Επιχειρηματικότητα

Ενώ βρισκόταν στα γόνατα στο Real Estate, η Rahib άρχισε να σκέφτεται να ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση. συνειδητοποίησε αυτό που πολλοί από εμάς βλέπουμε σε ένα σημείο της καριέρας μας — ότι θέλουμε να αφιερώνουμε λιγότερο χρόνο στη δουλειά.

«Ήθελα να βγάλω χρήματα ενώ κοιμόμουν, στις διακοπές ή περνούσα χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους μου. Έκανα συμφωνίες για να κλείσω και η μοίρα μου ήταν στα χέρια ανθρώπων που αγόραζαν ή πουλούσαν σπίτια. Ήθελα περισσότερο έλεγχο», είπε ο Ραχίμπ.

Είχε διαβάσει πολλά για το ηλεκτρονικό εμπόριο και για το πώς, από τη στιγμή που μια επιχείρηση ξεκίνησε και αυτοματοποιηθεί, θα μπορούσε να προσφέρει μια σταθερή και συνεχή ροή παθητικού εισοδήματος και να της δώσει τον τρόπο ζωής που ήθελε.

«Ήμουν στο real estate για πέντε χρόνια πριν ξεκινήσω το ταξίδι μου στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Στη συνέχεια, έφτασα τα 50.000 $ σε κεφάλαιο μέσω στρατηγικών πωλήσεων και αποταμιεύσεων. Αυτά τα χρήματα με οδήγησαν στο κάτω σκαλί της σκάλας του ηλεκτρονικού εμπορίου και έκτοτε ανεβαίνω γρήγορα και σταθερά», είπε.

Μια νοοτροπία ανάπτυξης

Η Rahib άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στο Amazon και έμεινε έκπληκτη που έβγαζε μηνιαίο εισόδημα 30.000 δολαρίων γρήγορα και 700.000 δολαρίων το χρόνο λίγο αργότερα. Ήταν ενθουσιασμένη με την απόφασή της να αλλάξει επαγγελματικό δρόμο.

Λόγω οικονομικών συνθηκών και βιαστικών αποφάσεων, σύντομα βρήκε ότι οι πωλήσεις της μειώθηκαν και αναγκάστηκε να περιστρέψει το επιχειρηματικό της σχέδιο για να δημιουργήσει τον δικό της ιστότοπο και να πουλήσει απευθείας στους καταναλωτές χωρίς τρίτο μέρος όπως η Amazon να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο της.

Το 2019, με το εισόδημά της να έχει επιστρέψει σε καλό δρόμο και την πρόβλεψη των 1,3 εκατομμυρίων δολαρίων τους πρώτους τρεις μήνες, διπλασίασε τις προσπάθειές της. Η Rahib βρήκε μέντορες και παρακολούθησε μαθήματα, και έγινε έμπειρος επαγγελματίας στην πλοήγηση στο περίπλοκο τοπίο των διαφημίσεων Google, Pinterest και Facebook.

Και πάλι, είδε το εισόδημά της να αυξάνεται στα ύψη, γεγονός που την ενέπνευσε να μοιραστεί τα δώρα της με όσους έχουν τα ίδια όνειρα οικονομικής ελευθερίας που κυνηγούσε εκείνη. Ήθελε να μοιραστεί τα μυστικά της επιτυχίας της με άλλους αισιόδοξους και ανερχόμενους επιχειρηματίες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το Ecom Wolfpack καθοδηγεί όσους προσπαθούν να ξεφύγουν από τις 9-5 δουλειές τους για το πώς να αποκτήσουν ένα παθητικό και υγιές εισόδημα πουλώντας στο Διαδίκτυο για να κερδίσουν έξι νούμερα και περισσότερα. Παρά το γεγονός ότι μόλις πριν από μερικά χρόνια εντάχθηκε στον κόσμο του coaching, έχει βοηθήσει στη μετάβαση πάνω από 800 ατόμων από τις παραδοσιακές θέσεις εργασίας σε παθητικές καριέρες ηλεκτρονικού εμπορίου που παράγουν εισόδημα. Έχει ακόμη και εγγύηση ότι αν ο καθοδηγούμενος της δεν βγάζει 2.000 $ το μήνα στο τέλος του προγράμματός τους, η ομάδα της θα παραμείνει και θα τους καθοδηγήσει μέχρι να ρέει αυτό το επίπεδο κέρδους.

«Μου αρέσει πραγματικά να βοηθάω τους ανθρώπους και να διδάσκω, και είμαι τόσο ευγνώμων και ενθουσιασμένη που βρίσκομαι σε μια θέση όπου μπορώ να βοηθήσω άλλους να αλλάξουν τη ζωή τους προς το καλύτερο», είπε για τη νεότερη πτυχή του επαγγελματικού της ταξιδιού.

Για να μάθετε περισσότερα για την ιστορία επιτυχίας της Rahib και την προπόνησή της, επισκεφτείτε το Instagram της για δωρεάν συμβουλές και μαθήματα. Όσοι ενδιαφέρονται για βαθύτερη κατάδυση μπορούν να υποβάλουν αίτηση απευθείας στο πρόγραμμα εδώ: https://theecomwolf.com/vsl-call-booking-es/theecomwolf-pr/

Σχετικά με τη Lara Rahib

Η Lara Rahib, Ecom Expert, CEO της The Ecom Wolf, είναι γνωστή ως ένα από τα πιο επιτυχημένα άτομα στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Το μάθημα της Rahib διδάσκει στους επιχειρηματίες πώς να περάσουν από την ηλικία των 9-5 ετών στο να βγάζουν εκατομμύρια σε ένα χρόνο, έχοντας καθοδηγήσει περισσότερους από 800 φοιτητές και κερδίζοντας το παρατσούκλι The Harvard of Ecom. Για να εγγραφείτε στο The Ecom Wolf Pack, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://theecomwolf.com/vsl-call-booking-es/theecomwolf-pr/

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Leave a Comment