Η ολιστική ασκούμενη Ashley Allen είναι σε αποστολή να θεραπεύσει χρόνιο πόνο και άγχος μέσω διατροφικής κίνησης και προσοχής

Η Ashley Allen, Certified Nurse Practitioner και Ιδρυτής της Allen Health & Wellness, διδάσκει στον κόσμο πώς να βρει επιτέλους ανακούφιση από τον εξουθενωτικό πόνο και το άγχος πηγαίνοντας κατευθείαν στην πηγή.

Η σύγχρονη ιατρική έχει προσφέρει προσβασιμότητα, γρήγορες λύσεις και καθημερινά θαύματα που θα ήταν αδύνατα πριν από λιγότερο από έναν αιώνα. Ως αποτέλεσμα της συνεχώς εξελισσόμενης τεχνολογίας, η προσδοκία είναι ότι υπάρχει μια γρήγορη και εύκολη διόρθωση για οποιαδήποτε κατάσταση. Δυστυχώς, για όσους θεραπεύουν μια χρόνια ασθένεια, ειδικά στη διαχείριση του πόνου και την ψυχική υγεία – η νοοτροπία του «μαγικού χαπιού» εξυπηρετεί μόνο βραχυπρόθεσμη ανακούφιση και μακροπρόθεσμη απογοήτευση. Στην κοινωνία μας «μία συνταγή ταιριάζει σε όλους» – ήρθε η ώρα να λάβετε προσωπικά την υγειονομική περίθαλψη.

Άσλεϊ ΆλενBoard Certified Orthopaedic and Family Nurse Practitioner and Founder of Allen Health & Wellness, είναι λαμπερά μονοπάτια για έναν καλύτερο τρόπο επίτευξης βαθιάς και διαρκούς θεραπείας. Μέσω της ολιστικής της προσέγγισης, η Ashley βοηθά τους άνδρες και τις γυναίκες να εντοπίσουν τη βασική αιτία του χρόνιου πόνου και του άγχους για να ξεπεράσουν τα συμπτώματά τους και να διεκδικήσουν ξανά μια ζωή ελευθερίας και πληρότητας.

Η Ashley μεταπήδησε από νοσοκόμα σε σύμβουλο υγείας λειτουργικής ιατρικής μετά από χρόνια μάρτυρας της δυσλειτουργίας στην παραδοσιακή θεραπεία για τον πόνο και τις χρόνιες ασθένειες. Ξεκινώντας στη νοσηλευτική στο αρχικό επίπεδο και δουλεύοντας στον τομέα καθώς κέρδιζε διαδοχικά πτυχία, η Ashley έλκεται προς το βασίλειο της διαχείρισης του πόνου. Ήθελε να μάθει πώς να ανακουφίζει από τον εξουθενωτικό χρόνιο πόνο που τόσοι πολλοί άνθρωποι υποφέρουν καθημερινά. Αυτή η ειδικότητα στην ιατρική ήταν εξαιρετικά προσωπική για την Ashley – μεγαλώνοντας στη Δυτική Βιρτζίνια, όπου μαινόταν η επιδημία οπιοειδών. Είχε χάσει πολλούς φίλους από υπερβολική δόση οπιοειδών που αναζητούσαν απλώς έναν τρόπο να ανακουφίσουν τον πόνο και να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή.

«Η κάλυψη των συμπτωμάτων και οι γρήγορες διορθώσεις σπάνια ανταποκρίνονται στην υπόσχεση ότι θα αφαιρέσετε οριστικά τον πόνο σας», λέει η Ashley. «Νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος που η κοινότητα του πόνου πέρασε δύσκολα τα τελευταία χρόνια. Τα οπιοειδή δεν ήταν ποτέ η απάντηση – το να φτάσουμε στη βασική αιτία είναι».

Υπήρχε ένα στοιχείο που δεν είχε νόημα για την Ashley καθώς αξιολογούσε την κρίση από ιατρική άποψη – η κάλυψη των συμπτωμάτων με φαρμακευτική αγωγή απλώς καθυστερούσε περαιτέρω προβλήματα και οδηγούσε σε μεγαλύτερη ταλαιπωρία μέσω της εξάρτησης από τα ναρκωτικά και της αποσύνδεσης με το σώμα – μια επιφάνεια- επίπεδη λύση σε ένα βαθιά ριζωμένο πρόβλημα. Ακόμη και η περιστροφή σε ένα νοσοκομείο που επικεντρώνεται σε χειρουργική επέμβαση στην πλάτη και στον εγκέφαλο – αυτό που η Ashley πίστευε ότι σίγουρα θα ήταν σε θέση να «διορθώσει» τους ανθρώπους και να τους επαναφέρει σε μια χαρούμενη, γεμάτη στόχους ζωή μετά την ανάρρωσή τους – δεν ήταν η απάντηση. Οι ασθενείς συχνά υπέμεναν επιπλοκές και επαναλαμβανόμενους πόνους μετά από αυτές τις μεγάλες χειρουργικές επεμβάσεις που τους άφηναν απελπισμένους και αναζητούσαν περαιτέρω θεραπεία.

Αργότερα, ενώ εργαζόταν μαζί με χειροπράκτες, βελονιστές και φυσιοθεραπευτές σε μια ολοκληρωμένη πρακτική, η Ashley γνώρισε για πρώτη φορά τα θαύματα της εναλλακτικής ιατρικής. Βλέποντας από πρώτο χέρι τι ήταν και τι δεν εργαζόταν στην ιατρική, της επέτρεψε να αναγνωρίσει τα κομμάτια που λείπουν στη θεραπεία σήμερα, δηλαδή τη σύνδεση μυαλού-σώματος και μια κεντρική εστίαση στη θεραπεία της βασικής αιτίας μιας πάθησης. Η εκμάθηση της κρίσιμης σχέσης μεταξύ της διατροφής και της φλεγμονής στο σώμα και του τρόπου με τον οποίο συνδέονται τα πάντα στην υγεία, εκτόξευσε την Ashley σε μια αναζήτηση γνώσης, τροφοδοτώντας εκτεταμένα μαθήματα εκπαίδευσης και πιστοποίησης στη λειτουργική ιατρική. Αυτή η εμβάπτιση ήταν απλώς ο καταλύτης που χρειαζόταν για να δημιουργήσει τις μοναδικές μεθόδους θεραπείας της και, τελικά, να ανοίξει το δικό της ιατρείο.

Σήμερα, η Ashley διοχετεύει το πάθος της για ολιστική υγεία μέσω της εικονικής συμβουλευτικής πλατφόρμας υγείας της, Allen Health & Wellness. Ως σύμβουλος υγείας Functional Medicine, ειδικεύεται στην εύρεση της βασικής αιτίας των συμπτωμάτων μέσω εξατομικευμένων δοκιμών όπως ορμονικές εξετάσεις, δοκιμές θρεπτικών συστατικών, ανάλυση κοπράνων και πολλά άλλα. Το να έχετε έναν έμπειρο σύμβουλο υγείας όπως η Ashley για να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία ανάλυσης των αποτελεσμάτων σας, τη σαφήνεια σχετικά με το τι σημαίνουν και τον καθορισμό στόχων υγείας με ενεργά βήματα είναι το κλειδί για να γίνουν αυτά τα τεστ ένα αποτελεσματικό εργαλείο σε κάθε ταξίδι υγείας.

Η Ashley σημειώνει ότι παρόμοια τεστ πωλούνται στο Διαδίκτυο ως κιτ δοκιμών “φτιάξ’ μόνος σου στο σπίτι” και υπάρχει τεράστιος όγκος πληροφοριών στον ιστό για την ταξινόμηση και την αποκωδικοποίηση των αποτελεσμάτων σου, αλλά δεν συνιστά αυτήν τη διαδρομή σε κανέναν που είναι σοβαρός που θέλει να κάνει θετικά αποτελέσματα αλλαγές στην υγεία τους. «Τα περισσότερα δεδομένα δεν είναι πάντα καλύτερα», μοιράζεται η Ashley. «Πολλές από αυτές τις εταιρείες δοκιμών θα σας δώσουν τα αποτελέσματα της ανάλυσης των κοπράνων σας ή της ορμονικής ανάλυσης που υποδεικνύουν τα υψηλά και τα χαμηλά επίπεδα, αλλά μέχρι εκεί! Τότε είστε μόνοι σας για να βρείτε νόημα στα αποτελέσματα και να καθορίσετε τη σωστή πορεία προς τα εμπρός». Είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε έναν ολιστικό επαγγελματία υγείας για να διασφαλίσετε τα επόμενα βήματά σας προς τα εμπρός, είτε εισάγετε μια νέα δίαιτα είτε συνιστώμενα συμπληρώματαθα κάνει τα πράγματα καλύτερα, όχι χειρότερα.

Το πάθος της Ashley είναι να δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να πηγαίνουν από άρρωστοι, κουρασμένοι και δυστυχισμένοι σε μια ζωή με εκπλήρωση και σκοπό – αυτό είναι εμφανές στη δέσμευσή της να διασφαλίζει ότι κάθε πελάτης με τον οποίο συνεργάζεται έχει τα εργαλεία για να συνεχίσει να φροντίζει τα συμπτώματά του εάν και όταν χρειάζεται προς την. «Ο στόχος μου είναι αφού οι άνθρωποι ολοκληρώσουν το πρόγραμμά τους μαζί μου, να μην με χρειαστούν αν επιστρέψει ο πόνος τους», μοιράζεται η Ashley. «Θα ξέρουν να αρχίσουν να κάνουν ξανά τις ασκήσεις τους, να πληρώσουν πιο κοντά στη διατροφή τους, να ακολουθήσουν το σχέδιο που φτιάξαμε μαζί και μετά, λίγες εβδομάδες αργότερα, ο πόνος έχει φύγει και το κατάφεραν μόνοι τους».

Τι θεωρεί η Ashley ιστορία επιτυχίας του πελάτη; Κάθε φορά που κάποιος μπορεί να μειώσει ή να σταματήσει τα παυσίπονά του. Όταν οι πελάτες είναι σε θέση να αυξήσουν τα επίπεδα δραστηριότητάς τους για να πετύχουν κάτι που πίστευαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν. Κάθε περίπτωση ένα άτομο μπορεί να ζήσει ξανά μια ζωή που αγαπά, ξυπνώντας κάθε μέρα με σκοπό και ελπίδα.

«Θα εξαλείψω τον πόνο από τη ζωή; Όχι, ο πόνος συμβαίνει. Είναι μέρος της ζωής. Υποτίθεται ότι είναι εκεί», μοιράζεται η Ashley. «Αλλά για να σας βοηθήσω να φτάσετε εκεί που είστε σε θέση να ελέγξετε αυτόν τον πόνο, να κάνετε τα πράγματα που σας αρέσουν και να μην σας κρατούν πίσω από αυτόν – αυτός είναι ο στόχος μου. Και όταν οι άνθρωποι λένε ότι είναι σε θέση να το κάνουν αυτό, τότε ξέρω ότι έχω κάνει τη δουλειά μου».

Για να μάθετε να θεραπεύετε τον χρόνιο πόνο και το άγχος σας και να φτάσετε στην πραγματική υγεία, προγραμματίστε μια κλήση ανακάλυψης με Άσλεϊ ΆλενΙδρυτής του Allen Health & Wellness.

Αυτός ο πελάτης αντιπροσωπεύεται από Μάγκι ΜπεργκόφΣτρατηγικός Διασημοτήτων Υγείας και Εμπειρογνώμονας Επιχειρήσεων.

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Leave a Comment