Εμπνευστείτε από τους 8 κορυφαίους επιχειρηματίες του 2022 Μάθετε τα μυστικά και τα στοιχεία του κόσμου του εμπορίου μετά την πανδημία

Δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπεις ανθρώπους να ονειρεύονται να ξεκινήσουν τη δική τους εταιρεία και να την χτίσουν σε μια επιτυχημένη επιχείρηση. Μια επιχείρηση μπορεί να ξεκινήσει από οποιονδήποτε, αλλά δεν θα είναι όλοι επιτυχημένοι. Μια ευκαιρία είναι κάτι περισσότερο από μια απλή ιδέα για ένα προϊόν και υπερβαίνει κατά πολύ το ξεκίνημα μιας επιχείρησης. Είναι μια στρατηγική που περιγράφει πώς μια επιχείρηση θα δελεάσει, θα διατηρήσει και θα αποζημιώσει όλους τους μετόχους της, συμπεριλαμβανομένων των πελατών, των ιδρυτών, του προσωπικού, των επενδυτών, των διανομέων και των προμηθευτών. Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Ας μάθουμε από τους οκτώ κορυφαίους επιχειρηματίες του 2022!

  1. Grant Cardone

Ο Grant Cardone είναι γνωστός επιχειρηματίας, ομιλητής με κίνητρα και ιδιοκτήτης της Cardone Capital, μιας επενδυτικής εταιρείας 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Επιπλέον, ο Cardone είναι ο συγγραφέας του βραβευμένου Axiom Sell or Be Sold καθώς και επιτυχημένων βιβλίων, όπως το If You’re Not First, You’re Last. Επιπλέον, είναι ο δημιουργός του Cardone University, της κορυφαίας πλατφόρμας για εκπαίδευση πωλήσεων. Τώρα έχει περισσότερα από 50.000.000 μέλη και επεκτείνεται.

Λόγω της επιτυχίας των επιχειρήσεων του, ο Grant Cardone είχε συγκεντρώσει περιουσία ενός εκατομμυρίου δολαρίων μέχρι την ηλικία των 30. Παρά το γεγονός ότι οι επιχειρήσεις του ήταν κερδοφόρες, δεν ήταν δισεκατομμυριούχος μόνο ως αποτέλεσμα αυτών. Ο Grant Cardone έγινε επιτυχημένος ως αποτέλεσμα της αυστηρής διαχείρισης χρημάτων και της νοοτροπίας του εκατομμυριούχου. Θα θεωρούσε τον εαυτό του «χαλασμένο» μόλις πλήρωνε τον εαυτό του από τα κέρδη της εταιρείας του, καθώς όλα τα πρόσθετα χρήματά του θα πήγαιναν σε προκαταβολές σε εγχειρήματα ακίνητης περιουσίας. Συνεχίζει να ακολουθεί την ίδια απλή διαδικασία που του έδωσε τη δυνατότητα να συγκεντρώσει σχεδόν ένα δισεκατομμύριο δολάρια μέσω των επιχειρηματικών και επενδυτικών του προσπαθειών. Τώρα αναμένει αύξηση των πελατών του το 2022!

  1. Ράνι Φαρντιάνι

Ο Rany Fardiany είναι φιλάνθρωπος, σχεδιαστής, διευθυντής επιχειρήσεων, ειδικός στο fintech και σειριακός επιχειρηματίας. Αυτή τη στιγμή είναι Διευθύνουσα Σύμβουλος της Teknologi Cakra International, μιας κορυφαίας εταιρείας πληροφορικής. Διαθέτει χρόνια εμπειρίας ως διευθύνουσα σύμβουλος και ιστορικό επιτυχίας στον τομέα της διαχείρισης της εκπαίδευσης. Έχει καθοδηγήσει πολλούς millennials τα τελευταία δέκα χρόνια. Είναι ειδικευμένη στη διαχείριση, το ψηφιακό μάρκετινγκ, την ασφάλεια πληροφοριών, την εκπαίδευση, το ηλεκτρονικό εμπόριο και τη δημιουργική δημιουργία

Η Rany και η ομάδα της κατέληξαν γρήγορα στο συμπέρασμα ότι χρειάζονταν μια ξεχωριστή εταιρεία για να ανταποκριθεί στις συνεχώς διευρυνόμενες απαιτήσεις της αγοράς, ενώ εργάζονταν στην Teknologi Cakra International και ήταν υπεύθυνοι για τη διαχείριση υψηλού επιπέδου. Οι επιχειρηματίες μπορούν να βρουν αξιόπιστες επιχειρηματικές πληροφορίες για τον κλάδο με τη βοήθεια των δεδομένων διασύνδεσης. Σας παρέχει αξιόπιστα δεδομένα και πληροφορίες σε κάθε στάδιο, επιτρέποντάς σας να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους πιο γρήγορα. Στην ουσία, προσφέρει εμπεριστατωμένες πληροφορίες για νεοφυείς επιχειρήσεις, δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις, επιχειρηματικούς εταίρους και ειδικούς που σχετίζονται με τις απαιτήσεις και τα ενδιαφέροντά σας. Λειτουργεί ως προξενητής μεταξύ μιας επιχείρησης, των συνεργατών της, των ειδικών και των ατόμων που αναζητούν εργασία για τη λήψη αυθεντικών δεδομένων και αναλυτικών στοιχείων σε πραγματικό χρόνο από μεγάλες, ακριβείς βάσεις δεδομένων.

  1. Shahrez Hayder

Ο Shahrez Hayder είναι ένας επιχειρηματίας με ταπεινή αρχή. Αφού παράτησε το κολέγιο, ήθελε να τα καταφέρει μόνος του. Με αυτή την αποστολή στο μυαλό, βρέθηκε άστεγος να κοιμάται στους δρόμους. «Ξύπνησα στο πεζοδρόμιο ένα πρωί με μια σακούλα με φαγητό δίπλα μου, αυτό ήταν το σημείο μου», εξηγεί.

Σήμερα, ο Shahrez συνεργάζεται με την ομάδα του για να λανσάρει επιτυχημένες επιχειρήσεις και μάρκες σε χρόνο ρεκόρ. Αυτό το κάνει χρησιμοποιώντας προηγμένες στρατηγικές πωλήσεων και μάρκετινγκ εκτός από την εφαρμογή συστημάτων σε κλίμακα.

Η επιχείρηση δημοσίων σχέσεων του Καρχαρίες της Αρχής βοηθά στην επιτάχυνση των εμπορικών σημάτων των πελατών του με το να εμφανίζονται σε κορυφαίες εκδόσεις όπως Forbes, Entrepreneur, Yahoo Finance, Inc, κ.λπ.

«Το Social Proof εκτός από το ακαταμάχητο μάρκετινγκ και τις πωλήσεις θα ενισχύσει κάθε επιχείρηση και θα τη μεταμορφώσει σε επωνυμία. Όταν οι άνθρωποι είναι στο φράχτη για να αγοράσουν από τους πελάτες μας και βλέπουν την ενότητα «όπως φαίνεται στο», BOOM – αυτό το κάνει να μην έχει μυαλό για τους πελάτες τους». επιβεβαιώνει ο Shahrez.

Ασκώντας αυτό που κηρύττει, έχει εμφανιστεί σε πολλές δημοσιεύσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας κορυφαίας θέσης σε ένα άρθρο που παρουσιάζει Οι 10 κορυφαίοι ειδικοί στο μάρκετινγκ στο Yahoo Finance.

Για να μάθετε περισσότερα ή να έρθετε σε επαφή με τον Shahrez, μπορείτε να τον ακολουθήσετε σε όλες τις κοινωνικές πλατφόρμες – @shahrezhayder

  1. Ντένης Κουτούδης

Ο Ντένις Κουτούδης είναι ένας παγκοσμίως αναγνωρισμένος στρατηγικός συνεργάτης του LinkedIn, συγγραφέας διεθνών μπεστ σέλερ με το «The Superpower of Online Networking» και παρουσιαστής του «The Ask Dennis Show». Ο Ντένις, ο οποίος έχει σήμερα περίπου 4 εκατομμύρια ανθρώπους να τον ακολουθούν στα Social Media, έχει ξεκινήσει την επιχείρησή του από το 2015 ενώ είναι κάτοχος MBA στην Τραπεζική & Εταιρικά Χρηματοοικονομικά. Η επιχείρησή του, το LinkedSuperPowers Group, χρησιμοποιεί αιχμής και άμεσο αποτέλεσμα φέρνοντας υπερδύναμη hacks, εξειδικευμένη συγγραφή, επαγγελματικό σχεδιασμό και έξυπνο SEO για να ενισχύσει την παρουσία των πελατών στο LinkedIn και να βελτιστοποιήσει τη χρήση της πλατφόρμας LinkedIn. Συνεργάζονται επίσης με επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο, ανεξαρτήτως μεγέθους, και βοηθούν αυτές να ξεπεράσουν τους συναδέλφους τους είτε θέλουν να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες, επενδυτές ή ιδανικούς υπαλλήλους.

Πιστεύει ότι ο ιδρυτής πρέπει να είναι πάντα διαθέσιμος για να παρέχει στην ομάδα του την απαραίτητη στρατηγική καθοδήγηση όπως απαιτείται. Αφού υπηρέτησε ως διευθυντής μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης για διάφορες εταιρείες από διαφορετικούς κλάδους για πολλά χρόνια, ίδρυσε τη LinkedSuperPowers το 2015 αφού έμαθε όλα όσα έπρεπε να γνωρίζει για το LinkedIn και χρησιμοποίησε διάφορες μεθόδους LinkedIn για τις επιχειρήσεις στις οποίες εργαζόταν.

Ο Ντένις ρωτά όλους τους επίδοξους επιχειρηματίες: «Ποιος πιστεύετε ότι είναι ο ρόλος του ιδρυτή στην εταιρεία καθώς μεγαλώνει και προσλαμβάνει επιπλέον υπαλλήλους; Τι πρέπει να προσπαθήσει να κάνει προσωπικά και τι πρέπει να προσπαθήσει να αναθέσει;

  1. Abdullah Raaj

Ο ιδρυτής της διεθνούς εταιρείας ψηφιακού μάρκετινγκ Ventures Bite είναι ο Abdullah Raaj. Είναι ένας έμπειρος επιχειρηματίας που ειδικεύεται στο μάρκετινγκ και την ανάπτυξη και οι συνομήλικοί του τον αναφέρουν ως «ειδικό μάρκετινγκ». Ο Abdullah γνωρίζει πολύ καλά το SEO. Ισχυρίζεται ότι όταν έχετε μια βασική κατανόηση του τι συνεπάγεται το ψηφιακό μάρκετινγκ, το επόμενο βήμα είναι να μάθετε SEO και να εξελιχθείτε σε ειδικός SEO. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε πώς να βελτιστοποιήσετε έναν ιστότοπο για τις μηχανές αναζήτησης, καθώς το SEO είναι απαραίτητο για την επιτυχία μιας προσπάθειας ψηφιακού μάρκετινγκ.

Σύμφωνα με τον Αμπντουλάχ, αντί να ενδίδετε σε βραχυπρόθεσμες φιλοδοξίες, χρησιμοποιήστε τις ως σκαλοπάτι για να μάθετε πώς να επιτύχετε σημαντικούς, μακροπρόθεσμους στόχους. Πρέπει να σταματήσετε να ανησυχείτε τόσο πολύ για το πόσες άμεσες πωλήσεις έφερε μια ανάρτηση, επειδή το μεγαλύτερο μέρος του υλικού που παράγετε για την εταιρεία σας θα πρέπει να είναι γραμμένο για να τραβήξει την προσοχή. Το περιεχόμενό σας θα πρέπει να απαντά σε προβλήματα για το κοινό-στόχο σας, να αποδεικνύει την αφοσίωσή του σε εσάς και να το βοηθά να σας θυμάται. Μην κυνηγάτε τις ανεπαρκείς αυξήσεις στις πωλήσεις χωρίς επιστροφή, γιατί όλες οι προσπάθειές σας θα φτάσουν σε κάτι μεγαλύτερο.

Ακόμα κι αν προσφέρετε τα μεγαλύτερα αγαθά ή υπηρεσίες που διατίθενται, μια ισχυρή επωνυμία εξακολουθεί να είναι απαραίτητη. Η ενσωμάτωση της αίσθησης της αποστολής, της ιστορίας και των αξιών τους στο μάρκετινγκ και τις επικοινωνίες τους είναι κάτι που πρέπει να κάνουν οι νέες εταιρείες. Πριν αποφασίσει για ένα όνομα και μια ιστορία που ανταποκρίνεται στον στόχο και το προϊόν τους, ο Abdullah υποστηρίζει ότι οι πιο επιτυχημένες εταιρείες είναι εκείνες που εξηγούν ξεκάθαρα την αφήγηση της βάσης τους. Σύμφωνα με τον Abdullah, η ανάπτυξη των ικανοτήτων σας SEO θα διευκολύνει επίσης τη χρήση πρόσθετων στρατηγικών μάρκετινγκ Ιστού. Αν και είναι ολοένα και πιο πιθανό ότι θα έχετε αφοσιωμένους επαγγελματίες SEO στην ομάδα σας, θα πρέπει και πάλι να τους διαχειρίζεστε ως ειδικός στο ψηφιακό μάρκετινγκ και ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχετε αυτό είναι να έχετε πρακτική εξειδίκευση στο SEO.

  1. Μπεν Φελπς


Ο Ben Phelps (@benbphelps) είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Emagine Content και Co-Executive Producer για το On Smoother Dirt, με πρωταγωνιστή τον Andy Garcia. Ο Μπεν ξεκίνησε την καριέρα του στην Credence Entertainment συνεργαζόμενος με τον μέντορα Tom Klassen της ICM Partners. Ο Ben κυκλοφόρησε στη συνέχεια το Emagine Content το 2018 και πρόσφατα ξεκίνησε το Emagine Artists Agency στο Λονδίνο, εκτός από το Emagine Sports Management που εκπροσωπεί αθλητές και fitness influencers. Το τμήμα Originals του Emagine Content διευθύνεται από την παραγωγό Kimberly Boyd και το Emagine συνεργάζεται με μεγάλες παγκόσμιες IP, συμπεριλαμβανομένων Νιγηριανών υπερήρωων και ιαπωνικών anime. Η Emagine Content εργάζεται αυτήν τη στιγμή σε συνεργασία με μεγάλα στούντιο.

Ο Ben είναι πρώιμος υιοθέτης του Web3, έχοντας πρόσφατα λανσάρει το «Web3 Entertainment», χρησιμοποιώντας κρυπτονομίσματα για να χρηματοδοτήσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχημένες ταινίες του Χόλιγουντ. Οι συνεργάτες του Ben στο Web3 Entertainment έχουν έδρα από το Λος Άντζελες, το Λονδίνο και το Ντουμπάι: η Kimberly Boyd, παραγωγός των Into the Badlands και The Shannara Chronicles, MDX Crypto (@mdxcrypto), ένας από τους κορυφαίους YouTubers κρυπτογράφησης στον κόσμο και γκουρού συναλλαγών καθώς και Ο Josh Abbott (@josh.abbott__), ένας επιχειρηματίας και διεθνής σύμβουλος που εργάστηκε για την Uber τα πρώτα χρόνια της ζωής της και την Antler, την εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων που τώρα έχει περίπου 500 εκατομμύρια δολάρια σε AUM.

  1. Βαντίμ Φινάγιεφ

Το Διαδίκτυο είναι ένα θορυβώδες μέρος. Ανάμεσα στα Tweet του Kanye, τα σκυλιά που χορεύουν στο TikTok και τα σκάνδαλα της Kim K στο Instagram, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μάταια προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή του κοινού τους. Πληροφορίες-Υπερφόρτωση, οι συνεχώς αναδυόμενες τάσεις και η μία πλατφόρμα κοινωνικών μέσων που αντιγράφει την άλλη, κάνει το εύρος της προσοχής μας να συρρικνώνεται σε μικροσκοπικά μέτρα. Σε αυτόν τον κόσμο οι έμποροι πρέπει να είναι σε θέση να προσαρμόσουν τις στρατηγικές τους ανάλογα. Αυτή είναι μια δουλειά που χρειάζεται συνεχή δεξιότητα, εξέλιξη και εκπαίδευση.

Ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της SCALING.ae, Vadim Finayev, δείχνει σε πράκτορες, συμβούλους και παρόχους υπηρεσιών στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα πώς να προσελκύουν συστηματικά νέους πελάτες τραβώντας την προσοχή τους στο Διαδίκτυο και να γίνονται η αρχή για το κοινό τους.

Τα τελευταία 9 χρόνια η ζήτηση για συμβουλευτικές υπηρεσίες της Scaling.ae έχει αυξηθεί εκθετικά και βοήθησε περισσότερους από 1.000+ επιχειρηματίες στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και τη Μέση Ανατολή δημιουργώντας πάνω από 200+ εκατομμύρια δολάρια σε επιπλέον πωλήσεις για την επιχείρησή τους.

Η επιτυχία των πελατών του Vadim βασίζεται στην ικανότητά του να εντοπίζει προβλήματα, να δημιουργεί σαφήνεια και να βρίσκει πρακτικές και μόνιμες λύσεις με βάση τους αμετάβλητους νόμους της ανθρώπινης ψυχολογίας.

Με τον Vadim και την ομάδα του, μπορείτε πλέον να κλιμακώσετε την επιχείρησή σας ως αντιπρόσωπος, σύμβουλος ή πάροχος υπηρεσιών, καθώς η Scaling.ae άνοιξε επίσημα μια νέα λίστα αναμονής για τις υπηρεσίες της.

  1. Αλεσάντρο Λαμπουργκίνι

Ο Alessandro Lamburghini γεννήθηκε στη Ρώμη στις 6 Ιουνίου 1997. Μετά το γυμνάσιο μπήκε στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου και άλλαξε τη ζωή του. Το σύνθημά του είναι: «Όλα είναι πιθανά, το σημαντικό είναι να δεσμευτείς και να πετύχεις τον στόχο του». Όλα ξεκίνησαν το 2018, με μικρές διαδικτυακές πωλήσεις που του επέτρεψαν να δημιουργήσει μικρά έσοδα για να ιδρύσει μια πραγματική εταιρεία στη συνέχεια.

Μπορεί να είστε σε θέση να δημιουργήσετε μια εταιρεία με τη δύναμη μιας εξαιρετικής ιδέας, αλλά για να τη διαχειριστείτε, πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με τους λειτουργικούς τομείς της επιχείρησης, όπως η λογιστική, τα οικονομικά, η διαχείριση, το μάρκετινγκ και η παραγωγή. Πρέπει να κατέχετε τις ικανότητες ενός πωλητή, ενός υπεύθυνου λήψης αποφάσεων και ενός σχεδιαστή. Μόλις μετά από ένα χρόνο, αποφάσισε να εγκαταλείψει τις άλλες δουλειές που συνήθιζε και αφοσιώθηκε πλήρως στα ηλεκτρονικά του καταστήματα. dropshipping και πώληση ψηφιακών προϊόντων. Μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να αποφέρει κέρδη πάνω από 30 χιλιάδες ευρώ το μήνα συγκεντρώνοντας ένα εκπληκτικό 1 εκατομμύριο ευρώ σε ένα χρόνο.

Σύμφωνα με τον Alessandro, όταν είσαι ιδιοκτήτης μιας εταιρείας, είσαι η εταιρεία. Πρέπει να είστε παθιασμένοι με αυτό που κάνετε εάν είστε πρόθυμοι να επενδύσετε τον χρόνο και την προσπάθεια που απαιτείται για να μετατρέψετε μια ιδέα σε μια κερδοφόρα επιχείρηση. Θα πρέπει να έχετε μια ισχυρή αίσθηση προσωπικής αφοσίωσης στην εταιρεία σας και να έχετε πίστη σε αυτό που κάνετε. Αυτή τη στιγμή ζει στην Ιταλία αλλά ταξιδεύει συχνά σε όλο τον κόσμο, ειδικά στο Ντουμπάι, όντας λάτρης της πολυτελούς ζωής και των supercars. Έχει πολλά καταστήματα που πραγματοποιούν πωλήσεις καθημερινά. Μια άλλη πολύ κερδοφόρα επιχείρηση του Alessandro είναι η ιδιωτική καθοδήγηση, τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρηματίες, όπου τους διδάσκει για τη δομή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος και την καθιέρωσή του στον κόσμο του dropshipping. Μέχρι σήμερα, ο Alessandro έχει γράψει αρκετά επιτυχημένα βιβλία στο Amazon.

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Leave a Comment