Είναι το THCh ισχυρό; – LA Weekly

Εάν δεν έχετε ακούσει ποτέ για το THCh, μπορεί να είστε περίεργοι για τη δύναμή του. Μπορεί να φαίνεται ότι περισσότερα νέα κανναβινοειδή ανακαλύπτονται αυτές τις μέρες. Αυτό συμβαίνει επειδή τώρα είμαστε σε θέση και μας επιτρέπεται να εξερευνήσουμε το πλήρες δυναμικό της κάνναβης. Ακολουθεί μια ανάλυση των χαρακτηριστικών, της ισχύος και άλλων συναρπαστικών πληροφοριών του THCh.

Τι είναι το THCh;

Η τετραϋδροκανναβιεξόλη (επίσης γνωστή ως 9-THCh ή THCh) αναγνωρίστηκε το 2020 από μια ομάδα Ιταλών ερευνητών. Η 6-Carbon Sidechain αυτού του στελέχους, σε αντίθεση με την πιο κοινή 5-Carbon Sidechain, είναι αυτό που του δίνει την υψηλή ισχύ του.

Δεδομένου ότι η THCh προέρχεται από το φυτό κάνναβης, είναι αυτονόητο ότι είναι συμβατό με την κάνναβη. Επιπλέον, περιέχει λιγότερο από 0,3 τοις εκατό Delta 9 THC, το οποίο είναι κρίσιμο για τη νομιμότητα. Το γεγονός ότι η THCh είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τους ίδιους τρόπους με άλλες μορφές THC είναι το κύριο πλεονέκτημά της.

6-Carbon Sidechain για THCh

Η πλευρική αλυσίδα 6-Carbon του THCh είναι σημαντική αφού η THC είναι πιο αποτελεσματική όσο μεγαλύτερη είναι η πλευρική αλυσίδα. Μόνο η πλευρική αλυσίδα 5-Carbon υπάρχει σε κανονικό THC, όπως το Delta 8, το Delta 9 και το Delta 10. Αυτές οι ποικιλίες THC είναι ισχυρές από μόνες τους, αλλά δεν έχουν τη δύναμη του THCh.

Η ικανότητα να αυξάνεται με λιγότερη THC είναι ένα από τα ισχυρότερα πλεονεκτήματα των υψηλότερων κανναβινοειδών. Πιο δυνατές γεύσεις, περισσότερο απόσταγμα ή ζωντανή ρητίνη και βελτιωμένο υψηλό είναι τα οφέλη αυτού. Επιπλέον, έχει χαμηλότερη τιμή από άλλες μορφές THC, επειδή δεν χρειάζεται τόσο πολύ από αυτό για να παρέχει τα ίδια αποτελέσματα.

Είναι ασφαλές να καταναλώνετε THCh;

Οι συνέπειες για την ασφάλεια και την υγεία της κατανάλωσης THCh, μιας από τις πιο ισχυρές ψυχοδραστικές ενώσεις της κάνναβης και της κάνναβης, εξακολουθούν να αποτελούν αντικείμενο σχετικά μικρής έρευνας, αν και οι επιπτώσεις της κάνναβης αποτελούν εδώ και καιρό αντικείμενο έντονης συζήτησης.

Σύμφωνα με αρκετές έρευνες, η THCh δεν είναι πολύ πιο επικίνδυνη από άλλες ψυχοδραστικές ουσίες όπως η καφεΐνη ή η νικοτίνη που μπορεί να υπάρχουν σε μια ποικιλία φυτών.

Πώς λαμβάνετε το THCh;

Η τετραϋδροκανναβινόλη, μερικές φορές γνωστή ως THCh, είναι μια ψυχοδραστική ουσία που υπάρχει στα φυτά κάνναβης και κάνναβης. Επιπλέον, το κάπνισμα και η εξάτμιση της THCh είναι η πιο τυπική τεχνική για την κατάποσή της. Για τα άτομα που προτιμούν να μην καπνίζουν, υπάρχουν εναλλακτικές εναλλακτικές λύσεις, όπως η κατανάλωση βρώσιμων τροφών που έχουν φορτωθεί με THCh.

Πριν πάρετε οποιοδήποτε κανναβινοειδές προϊόν, είναι σημαντικό να μιλήσετε με έναν πάροχο υγειονομικής περίθαλψης εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε THCh για ιατρικούς λόγους.

Παράγοντες Κατανάλωσης THCh

Όταν αποφασίζετε πώς να πάρετε το THCh, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη, όπως το ύψος, το βάρος σας και τυχόν τρέχοντα ιατρικά προβλήματα. Μερικά άτομα ανακαλύπτουν ότι διάφοροι τύποι THCh επηρεάζουν το σώμα και το μυαλό τους με διάφορους τρόπους.

Συνολικά, δεν υπάρχει ένας «σωστός» τρόπος για την κατάποση THCh. όλα εξαρτώνται από το τι ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Επομένως, κάντε την εργασία σας και προχωρήστε αργά καθώς μαθαίνετε τους καλύτερους τρόπους για να καταναλώνετε αυτό το ισχυρό ψυχοδραστικό υλικό, είτε επιλέξετε να καπνίσετε ή να ατμίσετε την κάνναβη σας, να φτιάξετε μερικά φαγώσιμα ή να πειραματιστείτε με μια τοπική κρέμα γεμάτη με εκχύλισμα κάνναβης.

Πόσο ισχυρό είναι το THCh;

Η τετραϋδροκανναβιεξόλη, μερικές φορές γνωστή ως THCh, είναι 10 φορές πιο ισχυρή από την THC. Επιπλέον, είναι το κύριο ψυχοδραστικό στοιχείο τόσο στην κάνναβη όσο και στην κάνναβη. Επομένως, είναι αυτό που σας κάνει να αισθάνεστε «ψηλά». Το ενδοκανναβινοειδές σύστημα του ανθρώπινου σώματος, το οποίο ελέγχει παράγοντες όπως η διάθεση, η όρεξη και η αντίληψη του πόνου, αλληλεπιδρά με τα κανναβινοειδή.

Η μνήμη, η αισθητηριακή αντίληψη και οι διαδικασίες ανταμοιβής ευχαρίστησης επηρεάζονται από τη δέσμευση της THCh με τους υποδοχείς κανναβινοειδών στον εγκέφαλο. Το THCh είναι αποτελεσματικό αφού έχει τη δύναμη να μεταβάλλει σημαντικά τη λειτουργία τόσο του σώματος όσο και του μυαλού σας.

Διαβάστε για το THCjd αν είστε περίεργοι για άλλα, πιο ισχυρά «ελάσσονα» κανναβινοειδή.

Επιδράσεις του THCh

Ανάλογα με το άτομο, η THCh μπορεί να έχει διαφορετικά αποτελέσματα. Μετά τη λήψη του, μερικοί άνθρωποι αισθάνονται ήρεμοι και ικανοποιημένοι, ενώ άλλοι μπορεί να αισθάνονται τεμπέληδες ή ανήσυχοι. Η ισχύς της THCh ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο κάνναβης που χρησιμοποιείται. ορισμένοι τύποι είναι ισχυρότεροι από άλλους. Τελικά, η δύναμη του THCh είναι αυτό που το κάνει μια τόσο αγαπητή (και αμφιλεγόμενη) ουσία.

συμπέρασμα

Το κανναβινοειδές τετραϋδροκανναβιεξόλη (THCh) έχει προσελκύσει πρόσφατα μεγάλη προσοχή. Για άτομα που αναζητούν έντονα ψυχεδελικά αποτελέσματα, είναι ιδιαίτερα ελκυστικό επειδή πιστεύεται ότι είναι έως και δέκα φορές πιο ισχυρό από το THC. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι κατανάλωσης THCh, όπως το φαγητό, το κάπνισμα και το άτμισμα.

Λόγω της δύναμής του, θα πρέπει να ξεκινήσετε με μικροσκοπικές δόσεις και να τις αυξήσετε σταδιακά καθώς κατανοείτε καλύτερα πώς σας επηρεάζει αυτό το κανναβινοειδές. Θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας για οτιδήποτε THCh!

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Leave a Comment