Δελτίο Τύπου Weed: Η πρόσβαση δεν ισούται με την ποιότητα

Καθώς οι εταιρείες κάνναβης εργάζονται για να παραμείνουν στη ζωή στην πιο βάναυση αγορά όλων των εποχών, πρέπει επίσης να παλέψουν ενάντια σε εταιρείες δημοσίων σχέσεων με πολλά χρήματα που προσπαθούν να βρουν μια θέση για το δελτίο τύπου τους στο επάνω ράφι.

Ο όρος Δελτίο Τύπου Weed ήταν κάτι που ξεκίνησα για πρώτη φορά αστεία. Δεν μπορούσα να βάλω ημερομηνία και πιθανότατα κάποιος άλλος το είπε πριν το κάνω, δεδομένου ότι η ιδέα είναι τόσο βασική. Ανεξάρτητα από αυτό, είναι γενικά η ιδέα μιας συσκευής δημοσίων σχέσεων που χρησιμοποιείται για τον καθορισμό της ποιότητας του προϊόντος σε αντίθεση με αυτό που υπάρχει στο βάζο.

Είναι δίκαιο να πούμε ότι η ιδέα είναι παλιάς δεκαετίας. Μερικές από τις αυθεντικές εταιρείες δημοσίων σχέσεων κάνναβης κλείνουν τα 10. Ένα σωρό εταιρείες της Νέας Υόρκης και του Λος Άντζελες έχουν ενταχθεί μαζί τους στο χώρο με τα χρόνια. Στην αρχή, ήταν διασκεδαστικό στην εποχή μας να κοροϊδεύεις την προφανή αποδοκιμασία. Αλλά πήρε μια στροφή στο σκοτάδι.

Οι μπούρδες είχαν τόσα πολλά μέρη για να αποδείξουν ότι είχαν τη ζέστη. Τότε, τα κορυφαία σκυλιά μπορούσαν να δουν μέσα από την ψεύτικη διαφημιστική εκστρατεία τους. Το πλήρωμα των High Times εκείνη την εποχή, ο επικεφαλής του γραφείου του Leafly στην Καλιφόρνια, Ντέιβιντ Ντάουνς, και μερικές άλλες μικρού και μεσαίου μεγέθους εκδόσεις που ήρθαν και έφυγαν με τα χρόνια, όπως η κάνναβη της Δυτικής Ακτής, ήταν σπουδαία παραδείγματα ανθρώπων που ήξεραν τη μεγάλη γλάστρα.

Το Things Go Mainstream

Το Downs θα βοηθούσε στην έναρξη της πρώτης στήλης κάνναβης του έθνους σε ένα έγγραφο ρεκόρ. Αυτό ήταν ναρκωτικό για την πραγματική ζέστη να πάρει λίγη λάμψη. Ωστόσο, ο Hearst δημιούργησε μια ξεχωριστή επιχειρηματική οντότητα για τη διαχείριση χρημάτων για το San Francisco Chronicle και τον αδελφό ιστότοπο SFGate το 2011, έτσι οι άνθρωποι θα υποδείξουν λανθασμένα την ίδρυση του The Cannabist στο Ντένβερ λίγα χρόνια αργότερα ως την πρώτη στήλη κάνναβης “mainstream media”.

Αλλά καθώς η κάνναβη απέκτησε το πρώτο της mainstreamer με ένα πραγματικό ραντάρ ποιότητας, το κύμα των τυχαίων ιστολογίων ζιζανίων αυξήθηκε. Κάθε μήνα, όλο και περισσότερα ιστολόγια κάνναβης θα αναζητούσαν περιεχόμενο. Πολλοί από αυτούς είχαν τη ραχοκοκαλιά τους από τυχαίους μάγκες και κυρίες στις αερογέφυρες που στην πραγματικότητα δεν είχαν πρόσβαση στη θερμότητα. Άλλοι θα βρίσκονταν στην Καλιφόρνια ή στο Όρεγκον, αλλά τα φώτα της δημοσιότητας φαινόταν να είναι πολύ τοπικά και μερικές φορές ως μέρος μιας κλίκας.

Ήταν κάτι σαν την αλληγορία της σπηλιάς. Το μεγαλύτερο μέρος των νέων μέσων κάνναβης μπορούσαν να δουν μόνο το ζιζάνιο μπροστά τους, ως επί το πλείστον, δεν μπορούσαν να αρθρώσουν την κορυφή του βουνού που δεν έφτασε ποτέ στα ράφια. Σε πολλές περιπτώσεις, αυτή η φωτιά δεν έφτασε ποτέ στη νόμιμη αγορά, καθώς ήταν εξαιρετικά πολύτιμο να μείνεις στο υπόγειο αν όντως καλλιεργήσεις τρελό καλό γλάστρα.

Γιατί έχει σημασία η κατανόηση της θερμότητας

Παρόλο που δεν μπορείτε να γράψετε για αυτό το δοχείο με την έννοια του καταναλωτή – δεν μπορώ να στείλω τη γιαγιά στην παγίδα, ανεξάρτητα από το πόσο νάρκης ήταν η πρώτη διαδρομή του Billy με το RS-11 – είναι σημαντικό να δείτε αυτή την κάνναβη. Όσοι γράφουν για το pot πρέπει να καταλάβουν πόσο κοντά είναι το καλύτερο της νομικής αγοράς σε αυτό το σημείο μετά τα εμπόδια της ρύθμισης. Είναι η πιο θεμελιώδης βάση για το ποιο είναι το καλύτερο ζιζάνιο ανά πάσα στιγμή.

Είναι δίκαιο να πούμε ότι η έλλειψη πρόσβασης θα γινόταν δίκοπο μαχαίρι. Στο κενό της πρόσβασης στα καλύτερα στον κόσμο ή ακόμα και στο άνω του μέσου όρου, οι άνθρωποι άρχισαν να παίρνουν ό,τι μπορούσαν. Ένα δελτίο τύπου με ένα στέλεχος που κανένα από τα άλλα 30 blog κάνναβης εκείνης της στιγμής δεν είχε καλύψει ήταν σαν μια ζουμερή μπριζόλα. Να ρίξω λίγο ελεύθερο δοχείο; Ήταν σαν μια ζουμερή μπριζόλα μετά τη νίκη του Survivor.

Καθώς τα καταστήματα είχαν λιμοκτονήσει για κλικ καθώς διευρύνθηκε ο ανταγωνισμός, έγινε ακόμη χειρότερο. Στη συνέχεια, οι ομάδες δημοσίων σχέσεων που επαναλάμβαναν το μπουκάλι θα δημιουργούσαν μικρά φύλλα πωλήσεων flash για να τα φέρουν οι εκπρόσωποι πωλήσεων στο ιατρείο. “Όπως φαίνεται στο”, τώρα ένα σημείο πώλησης.

Αυτό το μέρος στο οποίο εθεάθη ήταν ποτέ στην κορυφή του βουνού; Μάλλον όχι.

Και αυτό έγινε η καμπάνια του κόφτη μπισκότων. Τελικά, οι χρεώσεις για κουλοχέρηδες έγιναν ένα πράγμα, και τότε οι άνθρωποι με βαρετά προϊόντα μπορούσαν να αγοράσουν χώρο στα ράφια. Αυτό θα έκανε το PR να πιέσει ακόμα πιο κρίσιμο και βαρύ να βγει από την πύλη για να δικαιολογήσει αυτές τις χρεώσεις.

Οι χρεώσεις επιδείνωσαν το πρόβλημα, αλλά δεν υπάρχουν παντού. Όπως λέω πάντα στους ιδιοκτήτες ιατρείου, μπορείτε να προσπαθήσετε να είστε οι καλύτεροι στον κόσμο ή μπορείτε να έχετε αμοιβές κουλοχέρηδων.

Η λήψη του δημοσιογράφου

Απευθυνθήκαμε σε μερικούς ανθρώπους που συνδέονται ειδικά με παγκοσμίου φήμης ποτ για να πάρουμε τις σκέψεις τους. Ο Jon Cappetta από τους High Times είχε μια από τις πιο παραγωγικές σειρές που καλύπτει το elite pot τα τελευταία χρόνια.

«Ακριβώς όπως υπάρχουν τα δελτία τύπου, υπάρχουν και οι δημοσιογράφοι του δελτίου τύπου. Είναι η εύκολη διέξοδος – αν μπορεί έστω να θεωρηθεί ότι θα κάνει τη δουλειά», είπε ο Cappetta στο LA Weekly. «Γι’ αυτό, το να γνωρίζεις και να εμπιστεύεσαι ποιος διαβάζεις είναι ισοδύναμο με τη σημασία του να ξέρεις από πού προέρχεται το ζιζάνιο σου. Οι περισσότεροι άνθρωποι παίρνουν τον εύκολο δρόμο, οπότε φυσικά αυτό το υλικό θα πολλαπλασιαστεί, αλλά αυτός είναι ο λόγος που συνήθως δεν καλύπτουμε πράγματα που έχουν κυκλοφορία για αρχή στο High Times – όλοι θα έχουν την εύκολη ιστορία. Τα νέα του Rehash είναι η χαμηλότερη δυνατή προτεραιότητα για την ομάδα μας.

Η πραγματική θερμότητα

Ο Ted Lidie των Alien Labs βρίσκεται σε μια μοναδική κατάσταση όπου άλλοι άνθρωποι ουσιαστικά πληρώνουν για να προσποιηθούν ότι το ζιζάνιο τους βρίσκεται στο ίδιο ράφι με την ομάδα του.

«Σίγουρα είναι χάλια για μάρκες σαν εμάς που αντλούν ποιότητα σε κλίμακα, ενώ μας παραβλέπουν οι τύποι με πρακτορεία δημοσίων σχέσεων, ενώ δεν μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επειδή επίσης δεν μας αποδέχονται πραγματικά», είπε η Lidie στο LA Weekly.

Η Lidie συνέχισε να αναλύει την κλίμακα των πολέμων δημοσίων σχέσεων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς καλά συνδεδεμένα πρακτορεία που ασχολούνται με την κάνναβη χρησιμοποιούν τις ευρύτερες επαφές τους για να αποκτήσουν στους πελάτες τους το πανίσχυρο μπλε σημάδι επιλογής. Εν τω μεταξύ, οι προσπάθειες που έχουν επικεντρωθεί στη ζέστη και όχι στο εταιρικό παιχνίδι πολυμέσων, μετά βίας μπορούν να κρατήσουν ανοιχτούς τους λογαριασμούς τους.

«Εν τω μεταξύ, οι MSO όχι μόνο λαμβάνουν κάλυψη από τις εταιρείες δημοσίων σχέσεων τους σε εθνικά αναγνωρισμένες εκδόσεις, αλλά χρησιμοποιούν επίσης αυτή την κάλυψη για να λάβουν μπλε επιταγές και είναι σε θέση να παρακάμψουν τις οδηγίες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης», είπε η Lidie. «Η διαφορά στην αληθινά εταιρική κάνναβη και τους τύπους που ξεκίνησε στα γκαράζ τους ξεπερνά την πρόσβαση σε άδειες και κεφάλαιο».

Δεν Το αγοράζουμε

Ο Joey Sullivan υπηρετεί στην επιτροπή αγώνων The Emerald Cup και είναι ένας από τους μεγαλύτερους αγοραστές χύδην στην πολιτεία στο ρόλο του στο Mercy Wellness. Επεσήμανε ότι η εκπαίδευση σε επίπεδο καταναλωτή είναι η πραγματική λύση.

«Με κάνει να νιώθω ότι έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε όσον αφορά την εκπαίδευση των καταναλωτών και δείχνει πόσο ρόλο έχει παίξει το μάρκετινγκ στην προώθηση αυτού που πουλάει μετά τη νομιμοποίηση», είπε ο Sullivan στο LA Weekly.

Αποκάλυψη διαφήμισης: Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση για ορισμένους από τους συνδέσμους στις ιστορίες μας. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε το LA Weekly και τους διαφημιστές μας.

Leave a Comment